• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman hastalansam kayınvalidem 3 öğün gelir yemeğimi kendi eliyle yedirir görümcem evi temizler kayınpederim babam der gözlerimin içine bakar ama kendi ailem ne gelir ne arar ne sorarlar ruhları duymaz ölmüşüm kalmışım en ufak biseylerinde de aptal gibi kalkar koşar giderim..Evlerimizde 10 dakikada mesafede ama yoklar..Kayınvalidem sınava hazirlanayim diye hala yemeklerimizi yapar utumuzu ütüler çarşıya çıksam sürekli arar başıma bişey geldi mi diye...32 yaşımdan sonra aile nasıl olunur anne nasıl olunur hepsini ondan öğreniyorum hakkını ödeyemem asla.. Kendi annemden daha değerlidir..Rabbim tüm kötü niyetli insanları ıslah etsin en baştada kendi öz ailemi yazıkk valla yine sinirlerim bozuldu aglayasim geldi 🤲🤲
Bence ağlamak yerine kayinvaliden icin dua et ve sukur et kendi adina bak bana ikiside yok yapayanlizim brnim gibi olmak istemezdin emin ol canim.....

Cok ama cok mutlu oldum ve imrendim size.

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
@Venev-
@asunny-
Derinvebebekleri Derinvebebekleri 1 Mart
@kahvesizasla911 Mart
@Dnbn1 Mart
@birhayalimsenn1 Mart
@Unabuna1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@Umuthepvar452 Mart
@Maviyiseven even2 Mart
@MiLissy3 Mart
@Eses13 Mart
@tgba983 Mart
@portakalkek3 Mart
@Umutdolu19033 Mart
@minezmn414 Mart
@Ebratr4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
@NurSu-14Ocak4 Mart
@PeanutButterAndJelly5 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
@sevdaluk19116 Mart
@mucizegibisin6 Mart
@pamuk34seker6 Mart
Mavigrill Mavigrill 6 Mart
@shdgndz7 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@liyalim7 Mart
@Ayseee19878 Mart
@peonia8 Mart
@Mucize13578 Mart
H Hello Kity 8 Mart
@Eflatun1Kelebek8 Mart
@Celikkf8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@zrn889 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@LittleDreams10 Mart
@bshk199310 Mart
sedoskoo sedoskoo 10 Mart
@tugce211010 Mart
@TkCnDE202110 Mart
@Mer12345810 Mart
@Teach_10 Mart
@Hayat su10 Mart
G Gzmyts53 10 Mart
@hamsipaci10 Mart
@mellness8711 Mart
@HTCNM11 Mart
partalina_ partalina_ 11 Mart
@menengec11 Mart
@papatyamveben11 Mart
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Mart
@sutlaacc11 Mart
@rabiassss12 Mart
@oslem_12 Mart
@LittleDreams12 Mart
@ozlemem13 Mart🤰👶
@Arianaa13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@Birbuketcicek13 Mart
@hzlsel13 Mart
My_Moonlight06 My_Moonlight06 13 Mart
@jadeysm14 Mart
@yeniz14 Mart
@dua644114 Mart
@Roosaa14 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@Sahrazad14 Mart
@prof2014 Mart
@Kayaa16 Mart
@Bedybedy16 Mart
@busraa261915 Mart
@Efsanemine16 Mart
@HafizHafsa16 Mart
@Random3316 Mart
@navicula17 Mart
@Mekap18 Mart
@Hali18 Mart
@Sina763618 Mart
@mlsbgs18 Mart
@niidos18 Mart
@sunnygirlll19 Mart
@Fang19 Mart
@sonsuzaskk20 Mart
@srdgrmnc20 Mart
@sabotta20 Mart
@Cordessa21 Mart
@tucimo
@ManyakMisir22 Mart
@ftkz22 Mart
@Mrs Electrical Engineer23 Mart
@Pocha_23 Mart
@1 prenses annesi24 Mart
@akgnss24 Mart
@Deryaa2228 Mart
Merhaba Bat 8 Mart daha önce söylemiştim ama listede adımı göremedim beni de ekleyebilir misiniz?

Bence ağlamak yerine kayinvaliden icin dua et ve sukur et kendi adina bak bana ikiside yok yapayanlizim brnim gibi olmak istemezdin emin ol canim.....

Cok ama cok mutlu oldum ve imrendim size.
Öyle tabi ama insan içine dert ediyor öz anne baba nasıl böyle olabilir diye sürekli karşılaştırıyorsun..2 gün önce yine ağladım kavga ettim ama kime anlatıyorum ki neyse Herkesin bı sınavı var bizimde sınavımız bu sanırım Rabbim sabır versin hepimize. Başınızı agrittim hakkınızı helal edin iyi geceler hepinize 🌸

O çocuk dünyaya gelsin nasıl olsa büyür düşüncesi çok yanlış hayatımızın yarısını feda etmemiz lazım diğer yarısını da diğer çocuğumuza inşallah 🙏🙏 Anne şefkatli büyüyen çocuklar da ailelerine bu zülmü yapmazlar bence 😞 Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏🙏
Aynen canım kesinlikle haklısın..
Amiinnnnn isnhaAllah

Canım bende öyle düşünüyorum ama şöyle birsey takılıyor aklıma Peki ya yumurtlama günümüzdeysek yada bi iki gün kalmışsa film esnasında zarar görmüş olabilir mi ki?sonuçta her ay aynı gün yumurtlama olduğuna emin değiliz
Evet doğru nezaman olacağı belli olmaz.. ama eğer böyle bir tehlike olsaydı doktorların hepsi mutlaka kornumak zorunludur derdi . Burda sadece bir ibtimalddn bashedilmis olabilir.. çoğu doktor korunma şart değil diyor

Beyaz akıntı başladı akşam üzerinden beri. Bata 11 gün var. Belirti sayabilir miyim ☺️

Öyle tabi ama insan içine dert ediyor öz anne baba nasıl böyle olabilir diye sürekli karşılaştırıyorsun..2 gün önce yine ağladım kavga ettim ama kime anlatıyorum ki neyse Herkesin bı sınavı var bizimde sınavımız bu sanırım Rabbim sabır versin hepimize. Başınızı agrittim hakkınızı helal edin iyi geceler hepinize 🌸
Ne demek bas agritmak olur mu oyle sey burda arkadwsiz hepimiz bak bende 2 gundur moralim bozuktu gecmise dair seyler geliyodu aklima bide timsah oglum cok huysuzdu disten oturu cok yorgundum huzursuzdum bide gebelik varmi yokmu stres burda teselli ettiler saolsunlar... o yüzden mutlaka burda derdine ortwk olcak birisi var unutma.

Aynen sinavimiz bu yinede tevekkul edelim rabbime şükür ki mukemmel bir esim var.

Kız aslında bu ay hiç belirti yaşamıyorum gibi. Gözle görülür bişey yok.
Sadece gaz sıkıntısı çekiyorum 2 gündür. Sol kasıkta yattigim zaman hafif batma.
Birde bugün uyku halim var hep.
Belirti sallayangillerden olabilirim ben 🤣🤣🤣
Tabiki bu saydiklarin gebelik belirtileri arasında.. İnshaAllah vardır canim.. çok isterim bursa herkesin amacına ulaşmasını ya kendim kadar çok isterim.. bugün bolca herkesi için dua ettim

Tabiki bu saydiklarin gebelik belirtileri arasında.. İnshaAllah vardır canim.. çok isterim bursa herkesin amacına ulaşmasını ya kendim kadar çok isterim.. bugün bolca herkesi için dua ettim
Allah razı olsun canım. Akşamdan beri de beyaz akıntı başladı. Nedense bunu görünce bı umutlandim.

İşte önerdikleri bunlar.. pregnacare, omepa, dvitamini.. yani sınırda değerlerin kötü değil demişti.. bir de 3-4 ay dolmadan sonuç alınamıyor ya hatta daha kötü olup birden düzelebilirmiş.. vucut kendini detox yaparken kötü şeyleri kusarmış.. belki öyledir. Benim doktora yazdım. Olmazsa feruladan alıcam valla, çakşır otu ekstresi varmış içinde 😅
Aynen ne dicek bak ona göre alırsın pahalı şuan daha da pahalıdır biz fiyatlar bu kadar çok uçmadan önce kullanmıştık

Kızlar geçen ay adetim 6 gün gecikmişti ben bu ay gecikmesin diye batıma 3-4 gün kala soğan kürü yapayım diyorum. Acaba hamileysem zararı olur mu
Aman Haaaa sakınnn... Adet olurda gebelik olmadığından emin olursan.. ancak ozaman yaparisn.. Allah korusun düşük olabilir..

Doçent doktor Mehmet Fatih Karslı yı takip eden var mı? Çok kızıyor erken gebelik testlerine Bat 1 hafta geçince test yapılmalıymış. Kimyasal gebelik her kadında görülme ihtimali olan bir durum olduğu için boş yere strese girmemiş olursunuz diyor. Hamilelik içinde değişik kürleri var.
Ben burda bunları sürekli söylüyorum bacım.. ama kızlar heycanlarina yenik düşüyorlar 😁

Aynen ne dicek bak ona göre alırsın pahalı şuan daha da pahalıdır biz fiyatlar bu kadar çok uçmadan önce kullanmıştık
Takviyeleri değiştirdi 😬 promenk, omega 3 efa 1200 ve d vitaminine devam dedi. Bana da progeny f+dha devam et dedi.. bakalım inşallah bunlar işe yarar 🥺🥺🥺 ben bunlara ek evicap da içirsem mi yaaa 😁😁😁

Back
X