• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Bat 8 Mart daha önce söylemiştim ama listede adımı göremedim beni de ekleyebilir misiniz?
Tabi ki ekledim,eğer etiketlemeden yazdı iseniz görmemiş olabilirim kusura bakmayın,hoşgeldiniz aramıza 😊

Ben burda bunları sürekli söylüyorum bacım.. ama kızlar heycanlarina yenik düşüyorlar 😁
Beklemekle zaman geçmiyor onlar da haklı bata 9 gün kala öğreneni gördük burada 🤣 erkek için ayrı kadın için ayrı yada farklı sorunlar için farklı kürleri var. Hatta bunun adını MFK yöntemi koymuş. Çokta sonuç alan olmuş. Bu tür takviyeler alan arkadaşlara sayfayı bi incelemelerini tavsiye ederim. Bende keşfette gördüm iki gündür takip ediyorum güzel bilgiler veriyor.

IMG_20220226_005336.jpg

İnstagramda gezinirken çıktı karşımaaa motive olalım biraz

İdrar yolu enfeksiyonu canim 😓
Ah canım benim, ağrısı çok olur onun ama çaresi var çok şükür.. bebeye de zarar vermez ilaçlar hiç kafaya takma.. ayaklarını sıcak tut bi de içebildiğin kadar çok fazla su iç.. ne kadar wcye gidersen o kadar çabuk gider enfeksiyon 🙏🏼

C7F8E846-B9A0-40F9-B682-FB0281D10792.webp
C7F8E846-B9A0-40F9-B682-FB0281D10792.webp

Kızlar yumurtlamamı misafirlikte olduğum için ancak şimdi yaptım sıvı alımına dikkat ettim pik mi bu sabah cuma ilişki oldu nasıl ilerlemeliyim

Arı sütü bal polen prppolise daha 10 gün önce başladık.. inşallah işe yarar 🥺🙏🏼🙏🏼
Yarar canım hiç stres etme doktorumuz ne yediğinden ne giydigine kadar her şey etkiler moral en önemlisi zaten dar pantolon giymekten kaçınmalısin sigara kullanma falan dedi bize

Ah canım benim, ağrısı çok olur onun ama çaresi var çok şükür.. bebeye de zarar vermez ilaçlar hiç kafaya takma.. ayaklarını sıcak tut bi de içebildiğin kadar çok fazla su iç.. ne kadar wcye gidersen o kadar çabuk gider enfeksiyon 🙏🏼
Ayy evet ya mahvoldum saatlerce ağladım içiyorum içiyorum da fayda etmiyordu en son antibiyotik aldim beta HCG de 0.530 cikti umudumu yitirdm 😓

püüüüh enfeksiyon gibiii 🙄 neyse en azından ne olduğunu biliosun, çözümü de var. gitmeseydin daha çekerdin acısını sana yazık..hemencik geçsin inş 😊
Ay gitmeseydim heralde sabaha kadar mahvolurdum betam da 0.530 cikti. Sağol canim alllah razi olsun

Back
X