- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.027
- 83
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #3.701
Adete 1 hfta kala 0 di 5 gun de 0 di adet gunu ogrendim benO adetinden önce miydi hamileymişsin?
Yumurtlamadan kaç gün sonra 0 ne zaman pozitife döndü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete 1 hfta kala 0 di 5 gun de 0 di adet gunu ogrendim benO adetinden önce miydi hamileymişsin?
Yumurtlamadan kaç gün sonra 0 ne zaman pozitife döndü?
ben de severim kız dedikoduyu çok sever ama evliliğimize karşı çok saygılıHayret kaynanasin7 seven biri var burda =)
Yok kiz unutur muyum :) test yorumlamadan anliyo bide cocuk fikrinden guzel sogutuyoOoooo hadi yine iyisin kızzzyengeni görüp sakın bizi unutma
yengeni de bize. dahil et hatta
testlerden anlıyor derken acaba başka değişik yöntemleri de mi var
![]()
Ben şokben de severim kız dedikoduyu çok sever ama evliliğimize karşı çok saygılı
çok çok şanslısın gerçekten maşallahNe zaman hastalansam kayınvalidem 3 öğün gelir yemeğimi kendi eliyle yedirir görümcem evi temizler kayınpederim babam der gözlerimin içine bakar ama kendi ailem ne gelir ne arar ne sorarlar ruhları duymaz ölmüşüm kalmışım en ufak biseylerinde de aptal gibi kalkar koşar giderim..Evlerimizde 10 dakikada mesafede ama yoklar..Kayınvalidem sınava hazirlanayim diye hala yemeklerimizi yapar utumuzu ütüler çarşıya çıksam sürekli arar başıma bişey geldi mi diye...32 yaşımdan sonra aile nasıl olunur anne nasıl olunur hepsini ondan öğreniyorum hakkını ödeyemem asla.. Kendi annemden daha değerlidir..Rabbim tüm kötü niyetli insanları ıslah etsin en baştada kendi öz ailemi yazıkk valla yine sinirlerim bozuldu aglayasim geldi![]()
evet annemin 2 kızı daha var 4 torunu var o yüzden çok yardımda beklemiyorum diğerlerinde çok uğraştı o yüzden her iki anneden de bişey beklemiyorum bakıcı tutar geçerim onlar sadece sevsin yeter. Çünkü o süreçte bile onlarla kötü olma ihtimalim yüksekBen şoksende sanslisinnn
ikinci yumurtlama olmasınBeyaz akıntı başladı akşam üzerinden beri. Bata 11 gün var. Belirti sayabilir miyim![]()
canım çoğu kadın da idrar yoşı enfeksiyonu var fark etmiyorlar bile ve hamile kalabiliyorlar doktor kalamazsın ilaç mı yazalım dediİdrar yolu enfeksiyonu canim![]()
kız sen bana çok ümit oluyorsun ya valla darısı inşallah bizlerin başına yarını da atlattık mı gelsin testlerBenim 0 çıkmıştı am hamistim sabret![]()
Kesinlikle katiliyorum =)evet annemin 2 kızı daha var 4 torunu var o yüzden çok yardımda beklemiyorum diğerlerinde çok uğraştı o yüzden her iki anneden de bişey beklemiyorum bakıcı tutar geçerim onlar sadece sevsin yeter. Çünkü o süreçte bile onlarla kötü olma ihtimalim yüksek![]()
Yaptim negatf =) umarim sen hamissindir benim yerime =)kız sen bana çok ümit oluyorsun ya valla darısı inşallah bizlerin başına yarını da atlattık mı gelsin testlerha bu arada yaptın mı bugünki testini
yengen de test sonucuna göre çocuktan soğutun aman diyim
![]()
Ben yptim gece yok hala =)Eveeeettt o beklenen haftasonuna geldik. Öncelikle herkese Günaydin,gününüz bebek haberleri alarak geçsin inşallah. artık test yapabilirsiniz
bizleri de sevincinize ortak edin
Derinvebebekleri
kimler test yapacak 3-4 gün kala öğrenen çooook insan olduğuna göre hadi bakakım
![]()
Derin ben kayınvalidemle kötü de olmaktan korkuyorum açıkcası çünkü eşim için önce Allah sonra annesiKesinlikle katiliyorum =)
kuzu seninki muhtemelen nazlı bir kızBen yptim gece yok hala =)
Korkuyorum diye sakın taviz verme kuzum... hep öyleler overler ama arkadan is cevirirler =)Derin ben kayınvalidemle kötü de olmaktan korkuyorum açıkcası çünkü eşim için önce Allah sonra annesieşim kayınvalidem ve aramızdaki samimiyet çizgisini koruyor o yüzden şimdilik iyiyiz diyelim. Kayınvalidem beni sürekli başka yerlerde över sevdiğini söylermiş çok kulağıma geldi. Ben de ona saygılı sevgili davranmaya çalışıyorım. İdareli yönetim yani. Senin eşin her durumda arkanda sen de çok şanslısın çünkü hem kayınvalidesinden eziyet görüp hemde kocasından destek alamayan çoook kadın var
Gunaydin uyanamayan bir gebe daha =)Gunaydinlar
Bat 24 aralik
Günaydın canım Bat 24 Mart? bu yanlişlık inşallah bir ümide işarettir.Gunaydinlar
Bat 24 aralik
eşimi sevgiliyken çok terk ettim huyumu bilir kötü noktaya gelirse evladım var demem yine ayrılırım o yüzden zaten birazda kimseyle samimi olmamı istemez kötü şeyler yaşanmasın diye. Yok kız merak etme, diplomasi bir ben ikiKorkuyorum diye sakın taviz verme kuzum... hep öyleler overler ama arkadan is cevirirler =)
Aynen kuzum cok sansliyim şükür