• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzu seninki muhtemelen nazlı bir kız 😍😍😍 belliki batına kadar kendini belli etmicek ilk çocuğunda olduğu gibi ❤️ normal testte çıkmaz şuan bence sen pazartesi yap 😍😍 erken gebelik testin varsa onu dene yarın
Evet buda nazlı oglum da oyleydi 🤣 dogana kadar göremedim hep pipisini gosterdi hep ultrason resmimiz pipi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅🤣🤣🤣

Var bu aksam yapcan kuzum ultra gebelik testi varmis 6 gune kdr veriyomue cok hassasmis ondan mi alsam diyorum surda 3 gun kaldi diom ne biliyim =)

Bu arada uyuyamıyorum çünkü;,
Cok siddetli bel sirt kasik agrim war
Midem eksiyor
Burnum kapaniyo habire

😒

Evet buda nazlı oglum da oyleydi 🤣 dogana kadar göremedim hep pipisini gosterdi hep ultrason resmimiz pipi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅🤣🤣🤣

Var bu aksam yapcan kuzum ultra gebelik testi varmis 6 gune kdr veriyomue cok hassasmis ondan mi alsam diyorum surda 3 gun kaldi diom ne biliyim =)

Bu arada uyuyamıyorum çünkü;,
Cok siddetli bel sirt kasik agrim war
Midem eksiyor
Burnum kapaniyo habire

😒
kuzu sen %100 hamilesin tüm belirtilerin var kele paça bile içmişsin daha ne olsun. Evet biliyorum o testleri ben olsam saniye durmaz alır yapardım 😍 6 gün değilde 4 günü kesin doğru tutturuyor.

eşimi sevgiliyken çok terk ettim huyumu bilir kötü noktaya gelirse evladım var demem yine ayrılırım o yüzden zaten birazda kimseyle samimi olmamı istemez kötü şeyler yaşanmasın diye. Yok kız merak etme, diplomasi bir ben iki 🤣🤣🤣
Simdi uyumayi denicem de yapisti bacagima uyuyo gel de uyu 😅😅😅😅

Eklentiler

• 20220226_053616.webp
    20220226_053616.webp
    15 KB · Görüntüleme: 74
kuzu sen %100 hamilesin tüm belirtilerin var kele paça bile içmişsin daha ne olsun. Evet biliyorum o testleri ben olsam saniye durmaz alır yapardım 😍 6 gün değilde 4 günü kesin doğru tutturuyor.
Valla ictim hala da kokuyo burnuma valla =) Allah verdiyse basimla beraber =)
Arabayi kardesime verdim yoksa alirdim yarin cevrede yok eczane bizim ozel aracla gitmek gerek =)

Mecbur yani pzt beklicem eee cikcak zaten

Ay Allahım Allahım bana da nasip et şu görüntüden 😍😍😍❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏 maşallah. yastık al şuan kıpırdamadan uyu, yeterki o uyanmasın 😍 zaten dişleri huzursuz ediyor sarı çiçeğimi
AMİNNN yürekten diliyorum geceleri sut verince okşuyor benim elimi kolumu biliyo musun harika bi duygu. Gözünü aciyo misal kapatiom bn kendi gozumu azicik bakiyom gülüyor bana seviniyo gormen lazim ici uyuyo ama....
Herseye deger gercekten...
İnşallah bu ay hamissindir 😍

Ilac verdim uyutmadn önce ya cok huysuzdu ise yaradi şükür =)

AMİNNN yürekten diliyorum geceleri sut verince okşuyor benim elimi kolumu biliyo musun harika bi duygu. Gözünü aciyo misal kapatiom bn kendi gozumu azicik bakiyom gülüyor bana seviniyo gormen lazim ici uyuyo ama....
Herseye deger gercekten...
İnşallah bu ay hamissindir 😍

Ilac verdim uyutmadn önce ya cok huysuzdu ise yaradi şükür =)
evet geçen sana dedim ya onun sana olan şefkati sevgisi herşeye değiyordur diye ❤️ inşallah kuzum hayırlısı ise.

iyi bari sende güzelce dinlen, testlerinden haberdar etmeyi unutma🙏 iyi uykular 😘😘

Adetime 11 gün kala bana da geldi beyaz akıntı küçük bir damla ben yumurtlama sanıp o günü de değerlendirdim 🤣🤣🤣 sonra gaz sancılarına devam tab. Batıma 6 gün var dünde şeffaf uzayan akıntılar başladı ama hala ağrılar göğüs şişkinlik leri yook 🧐 ben 2 gün daha bekler testi yapıştırırım valla
Bende de gaz aynen devam. Hadi hayırlı olsun canım bebislerimiz inşallah 😃🤲🤲

D0035097-0384-40BB-973A-89972E09A412.webp

Kızlar üstekini gece 1 de yaptım misafirlikteydim alttakini de sabah 9 da yaptım ve o da koyu dün sabah ilişki olmuştu bu gün de olmalı mı sizce

Ne zaman hastalansam kayınvalidem 3 öğün gelir yemeğimi kendi eliyle yedirir görümcem evi temizler kayınpederim babam der gözlerimin içine bakar ama kendi ailem ne gelir ne arar ne sorarlar ruhları duymaz ölmüşüm kalmışım en ufak biseylerinde de aptal gibi kalkar koşar giderim..Evlerimizde 10 dakikada mesafede ama yoklar..Kayınvalidem sınava hazirlanayim diye hala yemeklerimizi yapar utumuzu ütüler çarşıya çıksam sürekli arar başıma bişey geldi mi diye...32 yaşımdan sonra aile nasıl olunur anne nasıl olunur hepsini ondan öğreniyorum hakkını ödeyemem asla.. Kendi annemden daha değerlidir..Rabbim tüm kötü niyetli insanları ıslah etsin en baştada kendi öz ailemi yazıkk valla yine sinirlerim bozuldu aglayasim geldi 🤲🤲
Üzülmene inan gerek yok.. Allah bi yerden almış ama bi yerden vermiş diyelim.. eminim benim gibi her yerden aldığı insanlar daha çoktur. Hayatta bi tek babam vardı beni düşünen, sahip çıkan ve sadece onu kaybettim. Oturup anlatsam hayatımı asıl ona hüngür hüngür ağlarsın ☺️ ne güzel değer görmek.. bence çok şanslısın.

Back
X