• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl oldugunu dusunmuyorum. Covid olan tum tanidiklarimin regl gunu degisti ama genelde gecikme oldu
Valla bilemedim. Ben ilk hamileligimde de yerlesme, üstüne gorme artik her neyse yasamisim ama bariz kandi. Ve adet gunune yakın zamanda gelmişti. Simdi daha 10 gun var nerdeyse. Aklima o yuzden kovit geldi

Adetlerim duzensiz ama son 5 6 aydir 30 31 32 gunde bir oluyorum. Tahmini 7 8 9 mart bekliyorum adeti.
Son 3 ayını topla 3 e bol bu ay olacağın gün çıkar ama 14 15 Şubat yumurtlama gorduysen üzerine 14 veya 16 ekle..Yerleşme olma ihtimali çok yüksek kahverengiyse 3 4 gün sonra kanda çıkar idrarda da 1 hafta 10 günü bulur.. inşallah bebistir 🤲🌸

Kızlaarrr🤗 durum bildiriyorum klomen kullandım bu ay ilk defa bugün 14.günüm kontrolüm vardı 5 yumurtam gelişmiş ama 3 tanesi çatlatma için uygun boyutta dedi doktorum çatlatma iğnesi verdi iğne mi yaptım bugün umarım işe yarar 😇🙏 Sorum şu iğne günü ilişki olsa ne olur bide zaten doktor saat verdi ozaman olcak ama riske atmak istemiyorum ilk defa kullandığımdan kafamda deli sorular 😅
Doktoru dinle canim ve ucuz tutma riski gar haberin var dimi soyledi doktorun en azindan ikiz riskin daha yuksek =)

Evet belki de akıntımız olabilir bu sefer her şeyi kafaya takmamak lazım ama elinde olmuyor insan her şeyden bir mana çıkarıyor

Bu ilk ay diye test yapmadım gün aşırı ilişki şeklinde 9. Günden beri yapıyoruz bakalım bu ay olmazsa önümüzdeki ay test alıp öyle deneyeceğim
Evet seni çok iyi anlıyorum her ay stres yapmıycam diyorum ama yumurtlama gelip geçince bi merak stres başlıyor ister istemez

Son 3 ayını topla 3 e bol bu ay olacağın gün çıkar ama 14 15 Şubat yumurtlama gorduysen üzerine 14 veya 16 ekle..Yerleşme olma ihtimali çok yüksek kahverengiyse 3 4 gün sonra kanda çıkar idrarda da 1 hafta 10 günü bulur.. inşallah bebistir 🤲🌸
Canim sat 7 ocak. 14 15 subat degil. 14. Ve 15.gun demek istedim. Yani 19 ve 20 subatta yumurtlama gordum ben.

Back
X