• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzummm, hepimizin olsun❤️
Bugün görümcemin kızının doğum gününe gittim oda bnden sonra evlendi,bir iki kişi daha var bnden sonra evlenen hamile falan, işte herkes inşallah seninde olur, olur ya zamanı gelince falan dediler .aslında kötü bişey yokda ben çok değişik hissettim kendimi ağlamaklı oldum ama çaktırmadim
Herkes çocuk diye sorunca insan kötü hissediyor kendini•hayır belki eşler çocuk istemiyor sorup durmaları sinir bozucu olabiliyor

Bugün görümcemin kızının doğum gününe gittim oda bnden sonra evlendi,bir iki kişi daha var bnden sonra evlenen hamile falan, işte herkes inşallah seninde olur, olur ya zamanı gelince falan dediler .aslında kötü bişey yokda ben çok değişik hissettim kendimi ağlamaklı oldum ama çaktırmadim
Insanlar iyilik yapiyorum umut veriyorum saniyo ama karsi tarafa hic oyle gecmiyo hele de topluluk icinde. Ben darisi basina lafini bebe evlilik vs icin kullanmayi hic sevmiyorum

Geçen ay erkenden test yaptım negatifi görünce üzüldüm bu ay kendimi tutcam inş😍🥰

Hepimizin ortak sorunu bende 2 buçuk yıllık evliyim ilk 2 yıl istemedik ama sorup duruyolar zamanı geldi çocuk yokmu falan diye bendrn sonra evlenen kuzenlerimin oldu diye kıyaslama yapıyolar ama onlar evlenmeden çocuk hayali kuruyodu ben istemedim evlenir evlenmez insanların ağzı torba değil büzemiyoruz malesef

Kızlar herseyin hayırlısını versin Allah..
Benden 10 ay sonra evlenen bir arkadas var 7 aylık hamile 2. Ay hamile oldugunu bilmeden yedigi seyden zehirlenmiş hep kusmayla uykusuzlukla mide bulantısıyla gecmis hala daha yemek yerken vs cok zorlanıyormus.. Rabbim saglıkla ilerleyen hamilelikler nasip eylesin inşaallah

Insanlar iyilik yapiyorum umut veriyorum saniyo ama karsi tarafa hic oyle gecmiyo hele de topluluk icinde. Ben darisi basina lafini bebe evlilik vs icin kullanmayi hic sevmiyorum
İyi yaptıklarını saniyolar ve evde otuz kişi var yarışı gorumcemin eltisi kaynanası vs.
En son oda kalkarken dedi ,demekki çocukları olmuyor diye düşündü galiba.
Çok moralim bozuldu

Hepimizin ortak sorunu bende 2 buçuk yıllık evliyim ilk 2 yıl istemedik ama sorup duruyolar zamanı geldi çocuk yokmu falan diye bendrn sonra evlenen kuzenlerimin oldu diye kıyaslama yapıyolar ama onlar evlenmeden çocuk hayali kuruyodu ben istemedim evlenir evlenmez insanların ağzı torba değil büzemiyoruz malesef
Evet bide diyo birisi siz dört sene oldu evleneli aaa baya da olmuş .size ne yani on sene de olabilir.

Hemen catlamanin arkasına olur mu kuzum yerlesme kanamasi.
Biraz erken gibi tabi ama regl olacağını da sanmıyorum canım bu kadar erken gelmez

Evet seni çok iyi anlıyorum her ay stres yapmıycam diyorum ama yumurtlama gelip geçince bi merak stres başlıyor ister istemez
Aynen daha şimdiden ne zaman test yapsam acaba diye düşünüp duruyorum🙈

Herkes çocuk diye sorunca insan kötü hissediyor kendini•hayır belki eşler çocuk istemiyor sorup durmaları sinir bozucu olabiliyor
Biz de 5 senelik evlilikten sonra çocuk diye düşündük ama geçen sene bir kaybım oldu geçen görümcem menopoza gireceksin yakında artık yapın çocuk diyor birileri sürekli arayıp ne zaman haberini alacağız diye sorup duruyor sana ne demek istiyorum çoğu zaman ama kibarlığımdan susuyorum

Kesinlikle çok haklısın,istememekten ziyada belki bi sağlık sorunları var belki de çok istiyorlar ama olmuyo. O yüzden en yakınlarıma bile sormam bebek varmı yokmuş düşünüyo musunuz diye.

Evet bide diyo birisi siz dört sene oldu evleneli aaa baya da olmuş .size ne yani on sene de olabilir.
Maalesef ülkemizde bi algı var ilk sene cocuk olmayınca hemen damgalanıyoruz kimse düşünmüyor maddi durum olsun istiyor mu istemiyor mu olsun.. Allah herkese akıl fikir versin..

Kızlar ya eğer gebelik oluşursa yerleşme kanaması ne zaman olur.yani adet kanamasıyla karıştırıl mı
Benim adetimden iki gün önce olmuştu. Çoook açık pembe ve içinde kılcal damar gibi kan pıhtısı vardı. Sadece bir kere peçetwye gelmişti. Adet kanaması gibi olmuyor yani bazen kahverengi de olabiliyor ve çok çok az oluyor

İyi yaptıklarını saniyolar ve evde otuz kişi var yarışı gorumcemin eltisi kaynanası vs.
En son oda kalkarken dedi ,demekki çocukları olmuyor diye düşündü galiba.
Çok moralim bozuldu
Biz 2.5yil cocuk istemedik. Sorana da istemiyoruz diyoduk ama dedigin gibi kimse gercekten istememe ihtimalini dusunmuyo. Kesin olmuyo sakliyo modunda. Hayir oyle de olsa sanane ki yine... bnm oglum olunca kesildi diyodum sesler ama simdi de 2. Ne zmn arayi acmadan yap bla bla... milletin ne dedigine kulak asmiycan valla😂

Benim adetimden iki gün önce olmuştu. Çoook açık pembe ve içinde kılcal damar gibi kan pıhtısı vardı. Sadece bir kere peçetwye gelmişti. Adet kanaması gibi olmuyor yani bazen kahverengi de olabiliyor ve çok çok az oluyor
Benim adetim hep oyle basliyo 🙈ilk gun boyle 1gun sonra normale donuyo

Back
X