- 2 Ocak 2022
- 3.144
- 4.656
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #4.001
Ben de öyle oluyorum canım. Seni çok iyi anlıyorum. Bu günler geride kalacak inşallah. İyiki daha önce olmamış bile diyeceğimize okadar eminimki. Allah bu imtihanı kazananlardan eylesin bizi.Amin kuzummm, hepimizin olsun
Bugün görümcemin kızının doğum gününe gittim oda bnden sonra evlendi,bir iki kişi daha var bnden sonra evlenen hamile falan, işte herkes inşallah seninde olur, olur ya zamanı gelince falan dediler .aslında kötü bişey yokda ben çok değişik hissettim kendimi ağlamaklı oldum ama çaktırmadim
Çocuk düşünmediğim zamanlarda bile bu konuda çok hassastım diğer insanlara karşı. Kimseye ne zaman çocuk yaparsın demek aklımın ucuna dahi gelmezdi. Çocuğu olmadığını zanettiğim insanların yanında özellikle çocuk mevzusunu açmamaya gayret gösterirdim. Aynı şekilde bize de anlayışlı davranılsa keşke. Bir gün onlara: "zamanında benim yaramı ne kadar deştiğinizi bi bilseniz" demek isterim
mesela biz de bu ay doldurucaz tam 2 seneyi. yani maddi sebeplerden düşünemedik, yoksa gönül ister hemen yapalım. ben haziranda 34ü dolduruyorum, eşim 36yı. neden istemeyelim ki... her kafadan bi ses çıkıyo herkes hadi hadi yaşınız geçiyo vs. biz de salak değiliz biliyoruz yaşımızın geçtiğini ama ben çocuğumu neden zorluklara doğurayım ya