• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim umudum kalmadı eşim sağ olsun yok etti sen negatifsin dedi 🥺sanıyo ki gebelik sadece bulantı kusma o beni motive etmicekse ben kimden güç alcam acaba 😭madem o bile öyle yapıyo 3. Aşılamayı da yaptırırım bi daha da bu konuları açmam sanki ben istemiyorum olsun diye 😢

Benim umudum kalmadı eşim sağ olsun yok etti sen negatifsin dedi 🥺sanıyo ki gebelik sadece bulantı kusma o beni motive etmicekse ben kimden güç alcam acaba 😭madem o bile öyle yapıyo 3. Aşılamayı da yaptırırım bi daha da bu konuları açmam sanki ben istemiyorum olsun diye 😢
Canım üzülme, malesef erkekler bizim kadar duygusal düşünemiyorlar.

Erkekler bu konuda pek bilgileri olmadığından gebeliği TV lerdeki gibi bulantı kusmayla bağdaştırıyorlar. Ama sen bu belirtiler olmadan da gebe olunabileceğini biliyorsun canım. Sıkıntı stres yapma hormonlar hemencecik etkileniyorlar. İnşallah en kısa zamanda pozitifi görür kucağını doldurursun🌼💕

Biz bile gebeyken yasayacaklarimizi bilmiyoken erkekler hic bilmiyo canim oyle dusun kendine eziyet etme. Malesef bazi erkekler (hatta cogu erkekler) kriz yonetmeyi beceremiyor. Zor evet ama duymamaya calis. Sakinlesince de guzelce anlatirsin destek beklediğini

sen eşlerin öyle dediğine bakma sen😟 sen asla ümidini kaybetme ❤️ nice hikayeler var bi duysan

Erkekler bu konuda pek bilgileri olmadığından gebeliği TV lerdeki gibi bulantı kusmayla bağdaştırıyorlar. Ama sen bu belirtiler olmadan da gebe olunabileceğini biliyorsun canım. Sıkıntı stres yapma hormonlar hemencecik etkileniyorlar. İnşallah en kısa zamanda pozitifi görür kucağını doldurursun🌼💕
İnşallah 🙏🏻

Kuzum üzülme belki eşin çok umutlanmani istemiyordur ondan öyle demiştir. Benim eşim de adet olunca çok uzuldugum için kendini kaptırma hemen diyor. Hakkımızda hayırlısı olsun 😘💜

Ayy inşallah .. herhangi bir sağlık sorunun var mı?
Yok bütün değerlerim normal çıkıyor tüplere ds baktırdım o da açıktı en son bir aşılama denedik o da kısmet olmadı dinlenmeye çekildik. Yalnız geçenlerde normal rutin kontrol için tahliller yaptırdım demir ve D vitamini eksik çıktı, birde tsh 3.12 veya 2.84 arası oynuyor tüplere baktırdığımda doktorum bazen böyle küçük değerler etkili olabiliyor bu ay normal ilaçsız deneyelim öbür ay gel tsh için ufak dozda bir ilaç başlayalım demişti ona da tekrar gitmek kısmet olmadı ama aklıma takıldı aceba etkiler mi diye. O doktor dışında hiçbiri söylememişti bunu.

Kuzum üzülme belki eşin çok umutlanmani istemiyordur ondan öyle demiştir. Benim eşim de adet olunca çok uzuldugum için kendini kaptırma hemen diyor. Hakkımızda hayırlısı olsun 😘💜
Zaten yarın öğrencem sonucu niye hemen üzüyo ki beni sonucu göreyim ben kendim üzüleyim bıraksınlar önden moral bozmaya ne gerek var ben kesin tuttu demiyorum zaten öyle hayırlısı olsun bakalım

Back
X