• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
b
ben elimdeki tüm erken gebeliklerimi erkenden harcadım 😰😰 elimde 2 normal bir sürü de kaset test var o yüzden bir testi Salı diğerini bat günü yani perşembe yapacağım
Bende de predictor express var. 3 ay oldu alalı kullanmak nasip olmadı . Tam bat günü yapılan bir test. Bı tane de normal kaset testim var 🙄 erken adet olduğum için kullanamadım 😭

Biz bile gebeyken yasayacaklarimizi bilmiyoken erkekler hic bilmiyo canim oyle dusun kendine eziyet etme. Malesef bazi erkekler (hatta cogu erkekler) kriz yonetmeyi beceremiyor. Zor evet ama duymamaya calis. Sakinlesince de guzelce anlatirsin destek beklediğini
Yaptığı anlamsız yarın sonucumu öğrenecem zaten yaptığı çok saçma malesef ama eğer ki olurda hamile kalırsam bunun öcünü çok fena alırım ondan

Günaydın kuzu nasılsın bugün. Var mı bir ilerleme filan ☺️ bı belirti mesela
yok yaaa 😅 bel ağrısı falan da yok gibi, ay bilmiyorum böle aheste aheste geçen günler nasıl beklenecek :KK14: yani şubat 28 gün dedik o bile bitmiyor delireceeeem

ben o yüzden eşime çok beklediğimi de yansıtmamaya çalışıyorum testleri bile gizli yapıyorm. sonra ben çok üzülüyorum diye kızıyor
ya üzülünce kızar tabi.. biz daha o aşamaya hiç gelmedik.. ben de test yapacağım zaman gizliden yaparım ama, hem kızmasın hem de benle beraber o da üzülmesin napayım.. çok takıntı haline getirdiğimi bilmesini istemem. :KK17:

Ben de öyle oluyorum canım. Seni çok iyi anlıyorum. Bu günler geride kalacak inşallah. İyiki daha önce olmamış bile diyeceğimize okadar eminimki. Allah bu imtihanı kazananlardan eylesin bizi.

Çocuk düşünmediğim zamanlarda bile bu konuda çok hassastım diğer insanlara karşı. Kimseye ne zaman çocuk yaparsın demek aklımın ucuna dahi gelmezdi. Çocuğu olmadığını zanettiğim insanların yanında özellikle çocuk mevzusunu açmamaya gayret gösterirdim. Aynı şekilde bize de anlayışlı davranılsa keşke. Bir gün onlara: "zamanında benim yaramı ne kadar deştiğinizi bi bilseniz" demek isterim ☹️
Işte hep derim.. gebe kalmak çocuk doğurmak bir marifet değil .. esas marifet o çocuğu laiki ile düzgün yetiştirebilmek tir.. ona kalirsla hayvanlarda doğuruyor çünki..

Biz eşimle iki sene düşünmedik. Şimdi istiyoruz. Ama o iki sene boyunca tanımadığım kişiler bile anneme lafını yapmış. Yaşı geçmeden yapsın. Ne bekliyor bilmem ne bilmem ne bir sürü tatava yapmışlar. Anne bana böyle şeyleri söyleme kim ne derse desin dedim konu kapandı. Çiftlerin kendi kararlarına bile kimsenin saygısı kalmamış. Herkes koca burnunu başkasının hayatına sokmaya ne meraklı yahu.
Yav bak hele şu millete.. Bizim Rahimlerimizin bekçileri mi bunlar.. size ne size neee..... Kocama doyamadimmm daha belki .. başbaşa kalacağız size neeee... Vallaha sinir oldum sabah sabah

Yav bak hele şu millete.. Bizim Rahimlerimizin bekçileri mi bunlar.. size ne size neee..... Kocama doyamadimmm daha belki .. başbaşa kalacağız size neeee... Vallaha sinir oldum sabah sabah
Boşver güzelim şu mübarek günde herkesi Allah'a havale ediyorum. En doğrusunu O bilir. Biz bugün güzel olumlu konulara odaklanalım. 🤲😘

Boşver güzelim şu mübarek günde herkesi Allah'a havale ediyorum. En doğrusunu O bilir. Biz bugün güzel olumlu konulara odaklanalım. 🤲😘
Bencede.. benim başıma gelmedi bu bak hiç bizaman birilerinden bu baskıyi hissetmedim.. ben boş duramam ağızlarının payını verirdim diye bence 🤣🤣🤣 boşu boşuna sinir olup hormonlarımi etkilemicemmm :63:

😁😘

Back
X