• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aynı bu ay yine buraya geldim kaldığım yerden devam eskilerden çok kişi kalmamış 😊

Onlar 2022 gebelik planlayanlarda takıyorlar 😁 kimisi de hamiş. Bir umut insallah hakkımızda hayırlısı olur bu ay 😍 ne kadar yorsa da bu süreç beklemekten vazgeçmek yok.

Kızlar ya konu ile alakasız ama yardımınızı istiyorum.❣.Saçlarımı boyatmak istiyorum evde kendim boyuycam şakak kısımlarım baya beyaz sinirimi bozuyor..Sizin önereceğiniz saçı yıpratmayan ve çok pahalı olmayan kutu boya markaları var mı ? 🌼🌼🌼🌼

Kızlar covıdken çok fazla antibiyotik kullandım ona bağlı heralde vajinal mantar oldum travazol kullanıyorum 2 gündür ama banamısın demiyo en erken nasıl geçer

Bende 16 gün oluyorum diye düşünüyorum ama bu yazıya göre 14 netmiş o zaman 1 Mart adet günüm oluyor..16 günden hesapladım ben hep 3 Mart dedim
Canım eğer diğer aylarda 16 ysa seninki 16 dadır arastır luteal faz her kadında farklı olabilecegi gibi düzenli adet görenler de bile her ay farklılasabiliyor stres hava değişimi hormonlar etkilerinden dolayı

Kızlar ya konu ile alakasız ama yardımınızı istiyorum.❣.Saçlarımı boyatmak istiyorum evde kendim boyuycam şakak kısımlarım baya beyaz sinirimi bozuyor..Sizin önereceğiniz saçı yıpratmayan ve çok pahalı olmayan kutu boya markaları var mı ? 🌼🌼🌼🌼
Ben bu jel boyadan kullanıyorum kendim boyadıgım zaman uygulamasıda daha kolay oluyo tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG_20220227_195542.webp
    IMG_20220227_195542.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar ben nerelere gideyim söyleyin bugün görmüş olduğunuz gibi pikleri yaşıyorum ve üstüne eşim covid bide üstüne Kandil valla deliricem ya bu nedir 🥺🥺🥺🥺Allah aşkına bana bir yol gösterin
63679E58-612A-4573-8C7A-A84B5C52203A.webp

Kızlar ben nerelere gideyim söyleyin bugün görmüş olduğunuz gibi pikleri yaşıyorum ve üstüne eşim covid bide üstüne Kandil valla deliricem ya bu nedir 🥺🥺🥺🥺Allah aşkına bana bir yol gösterin
Eki Görüntüle 3014994
Canım esinin durumu iyiyse yapabilirsiniz.. biz değerlendirmiştik belli olmaz diyerekten..

Back
X