• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar nasılsınız Şubat bitiyor batlari yaklaşanlar 1 Mart olanlar nerelerdesiniz erken pozitif gören var mi

Bende iki kere kullandım klomen kist yaptı hep letuya geçelim dedi bilemedim
Letu çok iyi geliştiriyor çatlatiyor, herşeyi hissedersin..ilk ay biraz ağır gelir ama alışınca gerçekten çok iyi özellikle pco olanlar için yüzde tuylenmeyi bile azaltıyor..Genelde letu kullananlar o ay hamile kalmış doktor bizdende bekledi ama eşimin değerleri çok düşüktü olmadı..3 ay sonra yumurtalarım güzel gelişip kendiliğinden catladigi için biraktirdi

Peki bugün Kandil ilişki olmaz diye biliyorum ama 🥺
Hayir canim kandil günlerinde iliski yasak degil ibadetlerinizi yaptiktan sonra iliskiye girebiliyorsunuz dinimiz asla buna yasak getirmemiştir. Hocayım diyen suanki zerzevatlara inanmayin. Domuz asilarini oneren cuppeliye hele hiç...

Son düzenleme:
Bir takım sessiz sessiz yumurtlayan bireyler var aramızda hissediyorum 🤓🤓🤓 sedoskoo sedoskoo
Hahah içerde durumlar ne hiç bilmiyorum öyle güzel saldım ki bu ay. 4 yıldır ilk kez bu kafa rahatlığındayım her ay ilaç kullanırken doktor ilişki günü verirken oflayan poflayan kocaya da bu ay bişeyler oldu 😄 libido tavan geziyor boş gün geçirmiyoruz 😃😃😃 sende durumlar nasıl

Hahah içerde durumlar ne hiç bilmiyorum öyle güzel saldım ki bu ay. 4 yıldır ilk kez bu kafa rahatlığındayım her ay ilaç kullanırken doktor ilişki günü verirken oflayan poflayan kocaya da bu ay bişeyler oldu 😄 libido tavan geziyor boş gün geçirmiyoruz 😃😃😃 sende durumlar nasıl
Helaaal bee.. yani takip ilaç falan bi yere kadar 😄 Sonuçta olay fanfinle gerçekleşiyor 🐰🐰 ben aşılama sonrası toto büyütme kısmındayım.. şafak 10 🤓

Hayir canim kandil günlerinde iliski yasak degil ibadetlerinizi yaptiktan sonra iliskiye girebiliyorsunuz dinimiz asla buna yasak getirmemiştir. Hocayım diyen suanki zerzevatlara inanmayin. Domuz asilarini oneren cuppeliye hele hiç...
Artık olan oldu arkadaşlar oldu da bitti maşallah 😀

Back
X