- 17 Aralık 2016
- 251
- 154
- 103
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #4.581
Teşekkur ederim...canımmmmm hayırlı olsun var bariz![]()
Sizlerden de güzel haberleri alırım insallah bu ay allahım sen duy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkur ederim...canımmmmm hayırlı olsun var bariz![]()
Hadi inşallah güzel haberini bekliyorumerken testim yok işte olsa ah, akşam alıp yarın sabahtan bende bi kontrol ederim,
ben de yaptım normal test negatifYaptim testi negatifresim yuklemeyi beceremedim ya resmini de atayim dedim ama
Hayirlisi artik. Demekki doktor ruyamda dogruyu soylemis
![]()
Erken gebelik testi yap onda belki dogru sonuc cikarben de yaptım normal test negatifBata yakın olmadı bir daha yaparım.
Üzülme kuzum hayırlısı tabi. Bizimki bir ümit işte
İnşallah tabi canım ha bende şok olsam ne güzel olur valla ilk buraya yazarımaynı süreçleri yaşamışızbende de hala hiçbir belirti yok yumurtlamadan 5gün sonra beyaz akıntı geldi bir iki damla ben bu ikinci yumurtlama olabilir diye
yine değerlendirdim. 4 mart benim ilk yumurtlamanın 15. günü ve tahmini bat günüm, hala belirtisiz şeklinde devam ediyorum. Yarın bi erken gebelik yapmayı düşünüyorum.
Öyle deme kız hiçbir belirti olmadan nice hamile kalabilen kadın var Allah büyük, kan testinde çıkar zaten, güzel haberlerini bekliyoruz![]()
kesinlikle öyle mutlucum Adet olmamız bile başlı başına şükür sebebi, o zaman bir an önce gelmesini diliyorumErken gebelik testi yap onda belki dogru sonuc cikaruzulmedim ya alistim ben sadece en azindan adet olunca uzulmem bu test bana adet olacagimi gosterdi. Hakkimizda hayirlisi olsun canim var belliki bir zamani.
kuzum normal testle çıkmayabilir, erken lazımAyyy aman Allahımmo zaman kanıtlanmış ilk gebemiz sensin
benimde 4 Mart bende yarın sabahtan erken gebelik yapacağım. Acaba normal test ile yapsam bugün de görebilir miyim
![]()
yok kız benim bat 21kuzu sende mi yapacaktın bugün? batın kaçtı
wala çok sevindim böyle haberler ne güzel içini ısıtıyor insanınTeşekkur ederim...
Sizlerden de güzel haberleri alırım insallah bu ay allahım sen duy![]()
olursun inşallah güzel güzel şoklar olasınİnşallah tabi canım ha bende şok olsam ne güzel olur valla ilk buraya yazarım
ben kan testine eşimden habersiz gidemem muhtemelen, evde köpeğimiz var ama bebek gibi, asla yalnız kalamıyorolursun inşallah güzel güzel şoklar olasınben eğer görürsem idrar da kan testi verene kadar ne eşime ne aileme yine söylemem ilk siz
kan testinden sonra emin olayım sonra eşim ve ailem
estağfurullah kız ne çenesi düşüğü konuşup birbirimize ümit olmak çok iyi oluyorkuzum normal testle çıkmayabilir, erken lazım
yok kız benim bat 21ben çenesi düşük takılıyorum burda, benim gibi BAT'ına daha çok olanlar konuşmuyor bile
wala çok sevindim böyle haberler ne güzel içini ısıtıyor insanın![]()
ben de işten izin alıp kaçak giderimben kan testine eşimden habersiz gidemem muhtemelen, evde köpeğimiz var ama bebek gibi, asla yalnız kalamıyoreşim de bütün gün işte, o yüzden çıkıp gidemem de, anca gizli saklı evde testlerden yapabilirim
![]()
Canım aşılama yaptırdığın yere gidiyorsun, eşini bir odaya alıyorlar orada o hallediyor işte ve doktora veriyor kabı. 1.5 saat birmişlemden geçiriliyor spermler.. yıkanıyor paklanıyorYa ben size bisey sormak istiyorum şu aşılama işlemi nasil oluyor erkekten sperm nasıl alınıyor yani hani sperm testi yapıyorya onami benziyor bu da
ben de evden çalışmasam çaktırmadan giderdimben de işten izin alıp kaçak giderimay çıksın da valla yeterki
Hmm anladım ben eşimden gizli yapmayı düşünüyorum sperm tahlili diye kaldıracaktım oyle yapmayı düşünüyordum cunku eşim asla aşılamayi kabul etmez de suan ne yapacam nasil haledecem onu düşünüyorumCanım aşılama yaptırdığın yere gidiyorsun, eşini bir odaya alıyorlar orada o hallediyor işte ve doktora veriyor kabı. 1.5 saat birmişlemden geçiriliyor spermler.. yıkanıyor paklanıyorSonra hoop sana veriliyor alttan..
canım kırk bin tane şey imzalıyosun bu işler onaylı falan oluyo ya, sen çaktırmadan alsan bile aşılama yaptıracağın yer kabul etmez.. eşinle konuşarak bu süreci aşmaya çalış, bi de kabul etmez demişsin daha hiç konuşmadınız gibi anlıyorum. belki de sanığın gibi olmaz, kendi de yapalım der :)Hmm anladım ben eşimden gizli yapmayı düşünüyorum sperm tahlili diye kaldıracaktım oyle yapmayı düşünüyordum cunku eşim asla aşılamayi kabul etmez de suan ne yapacam nasil haledecem onu düşünüyorum
Aminnn inşallahTeşekkur ederim...
Sizlerden de güzel haberleri alırım insallah bu ay allahım sen duy![]()
ne güzel hayallerimiz var bu ay inşallah gerçek olurben de evden çalışmasam çaktırmadan giderdim
15 martta geri dönüş planı var kademeli, o zamanlar da benim BAT'a yaklaşıyo, eğer acaip vaka artışı falan olmaz da ofise dönersek belki ben de süprizli kan testi yaptırabilirimm ayyyiii![]()
wala o sabır bende de yok, daha yumurtlamadan heyecanlıyımestağfurullah kız ne çenesi düşüğü konuşup birbirimize ümit olmak çok iyi oluyorhem bilmediğimiz şeylerde öğreniyoruz birbirimizin mutluluklarına şahitlik edip seviniyoruz ya da mutsuzluk larda üzülüyoruz.
Erken test yarın sabah mutlaka yapacağım. Hayatta batı bekleyecek sabır yok bende
![]()
Hmm anladım ben eşimden gizli yapmayı düşünüyorum sperm tahlili diye kaldıracaktım oyle yapmayı düşünüyordum cunku eşim asla aşılamayi kabul etmez de suan ne yapacam nasil haledecem onu dusunuyoCanım aşılama yaptırdığın yere gidiyorsun, eşini bir odaya alıyorlar orada o hallediyor işte ve doktora veriyor kabı. 1.5 saat birmişlemden geçiriliyor spermler.. yıkanıyor paklanıyorSonra hoop sana veriliyor alttan..
Ya ilk defa yapmayı düşünüyordum bilmiyomki nasil oluyo bilmiyom esim biraz inatçı konuşsam bile istemez yani kafayi yemek üzereyim vala ettim yapti eşiyle birlikte suan hamile kimse bilmiyo aşılama olduğunu ne guzel onun esi kabul eti benimkisi ise anca bana olay çıkarma derdindecanım kırk bin tane şey imzalıyosun bu işler onaylı falan oluyo ya, sen çaktırmadan alsan bile aşılama yaptıracağın yer kabul etmez.. eşinle konuşarak bu süreci aşmaya çalış, bi de kabul etmez demişsin daha hiç konuşmadınız gibi anlıyorum. belki de sanığın gibi olmaz, kendi de yapalım der :)