• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptim testi negatif 🙄 resim yuklemeyi beceremedim ya resmini de atayim dedim ama 🤭 Hayirlisi artik. Demekki doktor ruyamda dogruyu soylemis 🥴
ben de yaptım normal test negatif ☹️ Bata yakın olmadı bir daha yaparım.

Üzülme kuzum hayırlısı tabi. Bizimki bir ümit işte

Eklentiler

• IMG_20220228_104938.webp
    IMG_20220228_104938.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 77
Ben kesin adet olucam adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı başladı sokulurum yarın yada sonraki gün

ben de yaptım normal test negatif ☹️ Bata yakın olmadı bir daha yaparım.

Üzülme kuzum hayırlısı tabi. Bizimki bir ümit işte
Erken gebelik testi yap onda belki dogru sonuc cikar ☺️ uzulmedim ya alistim ben sadece en azindan adet olunca uzulmem bu test bana adet olacagimi gosterdi. Hakkimizda hayirlisi olsun canim var belliki bir zamani.

aynı süreçleri yaşamışız 😂😂 bende de hala hiçbir belirti yok yumurtlamadan 5gün sonra beyaz akıntı geldi bir iki damla ben bu ikinci yumurtlama olabilir diye 😍 yine değerlendirdim. 4 mart benim ilk yumurtlamanın 15. günü ve tahmini bat günüm, hala belirtisiz şeklinde devam ediyorum. Yarın bi erken gebelik yapmayı düşünüyorum.
Öyle deme kız hiçbir belirti olmadan nice hamile kalabilen kadın var Allah büyük, kan testinde çıkar zaten, güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🙏
İnşallah tabi canım ha bende şok olsam ne güzel olur valla ilk buraya yazarım

Erken gebelik testi yap onda belki dogru sonuc cikar ☺️ uzulmedim ya alistim ben sadece en azindan adet olunca uzulmem bu test bana adet olacagimi gosterdi. Hakkimizda hayirlisi olsun canim var belliki bir zamani.
kesinlikle öyle mutlucum Adet olmamız bile başlı başına şükür sebebi, o zaman bir an önce gelmesini diliyorum🙏

Ayyy aman Allahımm 😍😍 o zaman kanıtlanmış ilk gebemiz sensin ❤️ benimde 4 Mart bende yarın sabahtan erken gebelik yapacağım. Acaba normal test ile yapsam bugün de görebilir miyim 😍
kuzum normal testle çıkmayabilir, erken lazım
kuzu sende mi yapacaktın bugün? batın kaçtı
yok kız benim bat 21 :D ben çenesi düşük takılıyorum burda, benim gibi BAT'ına daha çok olanlar konuşmuyor bile :D
Teşekkur ederim...
Sizlerden de güzel haberleri alırım insallah bu ay allahım sen duy 🙏
wala çok sevindim böyle haberler ne güzel içini ısıtıyor insanın :KK200:

olursun inşallah güzel güzel şoklar olasın 😍😂😂 ben eğer görürsem idrar da kan testi verene kadar ne eşime ne aileme yine söylemem ilk siz 🤣🤣 kan testinden sonra emin olayım sonra eşim ve ailem
ben kan testine eşimden habersiz gidemem muhtemelen, evde köpeğimiz var ama bebek gibi, asla yalnız kalamıyor 😂😂😂 eşim de bütün gün işte, o yüzden çıkıp gidemem de, anca gizli saklı evde testlerden yapabilirim 😂

kuzum normal testle çıkmayabilir, erken lazım

yok kız benim bat 21 :D ben çenesi düşük takılıyorum burda, benim gibi BAT'ına daha çok olanlar konuşmuyor bile :D

wala çok sevindim böyle haberler ne güzel içini ısıtıyor insanın :KK200:
estağfurullah kız ne çenesi düşüğü konuşup birbirimize ümit olmak çok iyi oluyor❤️ hem bilmediğimiz şeylerde öğreniyoruz birbirimizin mutluluklarına şahitlik edip seviniyoruz ya da mutsuzluk larda üzülüyoruz. 🙏 Erken test yarın sabah mutlaka yapacağım. Hayatta batı bekleyecek sabır yok bende😂😂

ben kan testine eşimden habersiz gidemem muhtemelen, evde köpeğimiz var ama bebek gibi, asla yalnız kalamıyor 😂😂😂 eşim de bütün gün işte, o yüzden çıkıp gidemem de, anca gizli saklı evde testlerden yapabilirim 😂
ben de işten izin alıp kaçak giderim 😂 ay çıksın da valla yeterki

Ya ben size bisey sormak istiyorum şu aşılama işlemi nasil oluyor erkekten sperm nasıl alınıyor yani hani sperm testi yapıyorya onami benziyor bu da
Canım aşılama yaptırdığın yere gidiyorsun, eşini bir odaya alıyorlar orada o hallediyor işte ve doktora veriyor kabı. 1.5 saat birmişlemden geçiriliyor spermler.. yıkanıyor paklanıyor 😅😅 Sonra hoop sana veriliyor alttan..

ben de işten izin alıp kaçak giderim 😂 ay çıksın da valla yeterki
ben de evden çalışmasam çaktırmadan giderdim 😂
15 martta geri dönüş planı var kademeli, o zamanlar da benim BAT'a yaklaşıyo, eğer acaip vaka artışı falan olmaz da ofise dönersek belki ben de süprizli kan testi yaptırabilirimm ayyyiii 😍😍😍

Canım aşılama yaptırdığın yere gidiyorsun, eşini bir odaya alıyorlar orada o hallediyor işte ve doktora veriyor kabı. 1.5 saat birmişlemden geçiriliyor spermler.. yıkanıyor paklanıyor 😅😅 Sonra hoop sana veriliyor alttan..
Hmm anladım ben eşimden gizli yapmayı düşünüyorum sperm tahlili diye kaldıracaktım oyle yapmayı düşünüyordum cunku eşim asla aşılamayi kabul etmez de suan ne yapacam nasil haledecem onu düşünüyorum

Hmm anladım ben eşimden gizli yapmayı düşünüyorum sperm tahlili diye kaldıracaktım oyle yapmayı düşünüyordum cunku eşim asla aşılamayi kabul etmez de suan ne yapacam nasil haledecem onu düşünüyorum
canım kırk bin tane şey imzalıyosun bu işler onaylı falan oluyo ya, sen çaktırmadan alsan bile aşılama yaptıracağın yer kabul etmez.. eşinle konuşarak bu süreci aşmaya çalış, bi de kabul etmez demişsin daha hiç konuşmadınız gibi anlıyorum. belki de sanığın gibi olmaz, kendi de yapalım der :)

ben de evden çalışmasam çaktırmadan giderdim 😂
15 martta geri dönüş planı var kademeli, o zamanlar da benim BAT'a yaklaşıyo, eğer acaip vaka artışı falan olmaz da ofise dönersek belki ben de süprizli kan testi yaptırabilirimm ayyyiii 😍😍😍
ne güzel hayallerimiz var bu ay inşallah gerçek olur 🙏

estağfurullah kız ne çenesi düşüğü konuşup birbirimize ümit olmak çok iyi oluyor❤️ hem bilmediğimiz şeylerde öğreniyoruz birbirimizin mutluluklarına şahitlik edip seviniyoruz ya da mutsuzluk larda üzülüyoruz. 🙏 Erken test yarın sabah mutlaka yapacağım. Hayatta batı bekleyecek sabır yok bende😂😂
wala o sabır bende de yok, daha yumurtlamadan heyecanlıyım 😂 yap kız görek şu bebişi artıkkk😍😍😍

Hmm anladım ben eşimden gizli yapmayı düşünüyorum sperm tahlili diye kaldıracaktım oyle yapmayı düşünüyordum cunku eşim asla aşılamayi kabul etmez de suan ne yapacam nasil haledecem onu dusunuyo
canım kırk bin tane şey imzalıyosun bu işler onaylı falan oluyo ya, sen çaktırmadan alsan bile aşılama yaptıracağın yer kabul etmez.. eşinle konuşarak bu süreci aşmaya çalış, bi de kabul etmez demişsin daha hiç konuşmadınız gibi anlıyorum. belki de sanığın gibi olmaz, kendi de yapalım der :)
Ya ilk defa yapmayı düşünüyordum bilmiyomki nasil oluyo bilmiyom esim biraz inatçı konuşsam bile istemez yani kafayi yemek üzereyim vala ettim yapti eşiyle birlikte suan hamile kimse bilmiyo aşılama olduğunu ne guzel onun esi kabul eti benimkisi ise anca bana olay çıkarma derdinde

Back
X