• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayatta cocuğu olmayan bir çok kadın var biliyorsun değil mi.. harika hayatlar yaşayan, başarılı.. bir de çocuğu olup kaybeden anneler var, yine de hayata tutnan.. senin yaşam enerjin olmazsa bebeğine bu enerjiyi nasıl vereceksin.. önce kendini ve hayatını sevmelisin kuzum.. sen de bir annenin bebeğisin yani.. hayattaki tek amacın tek mutluluğun cocuk olamaz 🤍 olursa mutluluğuna mutluluk katılır sadece
Haklısın ama iste bi insanın yaşadıkları ağır gelince anca böyle düşünebiliyor bide tum konu cocuk için olunca artik insan ne yapacağını bile bilmiyor

Kızlar bugun kaset test yaptım negatif cıktı 😢😢 erken gebelik testim yoktu kaset yapayım dedim. Batım 3 mart. Ama negatif cıktı cok yıkıldım, her ay her ay böyle insan cok kötü oluyor

Hayatta cocuğu olmayan bir çok kadın var biliyorsun değil mi.. harika hayatlar yaşayan, başarılı.. bir de çocuğu olup kaybeden anneler var, yine de hayata tutnan.. senin yaşam enerjin olmazsa bebeğine bu enerjiyi nasıl vereceksin.. önce kendini ve hayatını sevmelisin kuzum.. sen de bir annenin bebeğisin yani.. hayattaki tek amacın tek mutluluğun cocuk olamaz 🤍 olursa mutluluğuna mutluluk katılır sadece

Bilmiyorum ikna etmeye çalışacağım artik zaten oldu olmadi bu hayata yasamanin ne anlami kalırki bi olu gibi yaşar giderim

Kızım resimdeki gibiydi. Hiç bakmadı görmedi. Bunu yazmıştım. Size belki bir hikaye gibi gelecek ama. Bana kızımın yaşadıklarının 10da birini izletselerdi o çaresizliği bi nebze olsun görseydim asla hamile kalmazdım.

üzerinden tam 2 yıl geçti çocuk düşünmek bir yana dursun yurtdışında binlerce euro ile genetik testlerini herşeyi yaptırdım. Hala çok korkuyorum. Olmamasından değil. yaşadıklarımdan. Size diyeceğim şu ki umarım herkes doğru zamanda en güzel anda anne olur.

Hamile kalamamanız belki de doğru zamanınız olmadığındandır. Doğru zaman sağlıklı gebelik sağlıklı annelik... sağlıklı bir ailede yetişen mutlu bebekler. Hepimizin isteği bu. Lütfen çocuğunuzun olmamasını kendi eksikliğiniz yahut kusurunuz olarak görmeyin.
İçinizde annelik duygusu varsa sokakta bir kediyi de merhametle seveceksiniz. Yetimhanedeki bir bebeği de kucaklayacaksınız. İçinizde annelik duygusu yoksa 10 tane de doğursanız anne olamayacaksınız. Ruhunuzun anneliği hepinize iyi gelecek. Annelik duygusu size anne diyen bir çocuğa bağlı değil. Bunu unutmayın...

kızlar selamlar,
benim bat 4 ya da 5 mart. yumurtalama gününü değerlendirdik. bir kaç gündür de felaket mide bulantım var mahvoldum. göğüslerimin ucunda değil ama yanlarında ağrı var. dün ve bu sabah yaptığım kaset testler negatif.

beta hcg hormonu idrar testiyle tespit edilecek seviyeye ulaşmadan mide bulantısı başlar mı? psikolojik mi diye düşündüm ama 2-3 gündür gerçekten hayatımın en kötü bulantılarını yaşıyorum. sizce kanda baktırayım mı?
Mide bulantıları başlaması için çok erken :) belirtilerin idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Bekle stres yapma sakın.

Kızım resimdeki gibiydi. Hiç bakmadı görmedi. Bunu yazmıştım. Size belki bir hikaye gibi gelecek ama. Bana kızımın yaşadıklarının 10da birini izletselerdi o çaresizliği bi nebze olsun görseydim asla hamile kalmazdım.

üzerinden tam 2 yıl geçti çocuk düşünmek bir yana dursun yurtdışında binlerce euro ile genetik testlerini herşeyi yaptırdım. Hala çok korkuyorum. Olmamasından değil. yaşadıklarımdan. Size diyeceğim şu ki umarım herkes doğru zamanda en güzel anda anne olur.

Hamile kalamamanız belki de doğru zamanınız olmadığındandır. Doğru zaman sağlıklı gebelik sağlıklı annelik... sağlıklı bir ailede yetişen mutlu bebekler. Hepimizin isteği bu. Lütfen çocuğunuzun olmamasını kendi eksikliğiniz yahut kusurunuz olarak görmeyin.
İçinizde annelik duygusu varsa sokakta bir kediyi de merhametle seveceksiniz. Yetimhanedeki bir bebeği de kucaklayacaksınız. İçinizde annelik duygusu yoksa 10 tane de doğursanız anne olamayacaksınız. Ruhunuzun anneliği hepinize iyi gelecek. Annelik duygusu size anne diyen bir çocuğa bağlı değil. Bunu unutmayın...
Cok haklısın tsk ederim ve çok geçmiş olsun bebegin hala hayatami sizin yaşadıklarıniza çok üzüldüm inşallah sizede sağlıklı bir evlat nasip olur amin ya ben biliyom da iste esin ve ailen anlamadiktan sonra bi ise yaramıyor her seyi bilmen belkide suan annemin evine bile kovulabilirim bu yüzden çünkü oyle sinirliyim suan bana ben ne yapacağımı inanın suan bilmiyorum

Kızlar bugün iğnemin 2.günü yani 36 saati geçti çatlamış mı die test yaptım ama böyle çıktı acaba çatlamadı mı yoksa iğne etkisi mi? sabahtandır kasık ağrımda baya var

Eklentiler

• 20220228_104633.webp
    20220228_104633.webp
    94,4 KB · Görüntüleme: 45
Cok haklısın tsk ederim ve çok geçmiş olsun bebegin hala hayatami sizin yaşadıklarıniza çok üzüldüm inşallah sizede sağlıklı bir evlat nasip olur amin ya ben biliyom da iste esin ve ailen anlamadiktan sonra bi ise yaramıyor her seyi bilmen belkide suan annemin evine bile kovulabilirim bu yüzden çünkü oyle sinirliyim suan bana ben ne yapacağımı inanın suan bilmiyorum
Hayır bebeğim 1 yıl yoğun bakımda yaşadı. D.gününden 10 gün sonra vefat etti. Evini görmeden yoğun bakımda büyüttüm ben onu. :)

Eğer dediğiniz gibiyse belki de eşiniz doğru baba değildir. Bu kadar sinirliyse belki de çocuğunun yaramazlıklarında da hoşgörülü olamayacaktır.
Belki de mutsuz bir ailede doğan bir bebek olmak istemiyordur yavrunuz.
İnanın ne kadar çabalarsanız çabalayın kaderi değiştiremezsiniz.
Her işte bir hayır vardır. Sabredin. Ama asla şiddete boyun eğmeyin. Unutmayın siz o evi kendinize hapishane yaparsanız bir hapishanede bebek büyütmüş olacaksınız.

Kızlar bugun kaset test yaptım negatif cıktı 😢😢 erken gebelik testim yoktu kaset yapayım dedim. Batım 3 mart. Ama negatif cıktı cok yıkıldım, her ay her ay böyle insan cok kötü oluyor
Canım moralini bozma kaset test adet gecmeden genelde dogru sonuc vermiyor
Ya imkan varsa test al erken olanlardan yada gununu bekle hemen moralini bozma

Hayır bebeğim 1 yıl yoğun bakımda yaşadı. D.gününden 10 gün sonra vefat etti. Evini görmeden yoğun bakımda büyüttüm ben onu. :)

Eğer dediğiniz gibiyse belki de eşiniz doğru baba değildir. Bu kadar sinirliyse belki de çocuğunun yaramazlıklarında da hoşgörülü olamayacaktır.
Belki de mutsuz bir ailede doğan bir bebek olmak istemiyordur yavrunuz.
İnanın ne kadar çabalarsanız çabalayın kaderi değiştiremezsiniz.
Her işte bir hayır vardır. Sabredin. Ama asla şiddete boyun eğmeyin. Unutmayın siz o evi kendinize hapishane yaparsanız bir hapishanede bebek büyütmüş olacaksınız.
Sizin adınıza çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok ama çok özür dilerim ya sizin acinizida delmiş oldum inanın suan oyle kafam karışık ki ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyom galiba bu ayda olmayacak tek bildiğim şey bu cunku baya stresliyim

Canım moralini bozma kaset test adet gecmeden genelde dogru sonuc vermiyor
Ya imkan varsa test al erken olanlardan yada gununu bekle hemen moralini bozma
ben de tam bunu söyleyecektim sen benden çok yaşa :)

portakalkek portakalkek bacım hemen yıkılma dur bakalım, daha BAT gelmedi, testin de erken olanlardan değilmiş. imkanın varsa alıver bitane, yoksa da BAT'ı bekleyelim canım 🥰

kızlar selamlar, Allah isteyen herkese saglıklı bir şekilde bebek nasip etsin.
bişey sorucam, benim döngüm 26-27 gündü ama son birkac aydır bebek düşündüğümüz icin doktora gidiyorum catlatma ignesi progestan filan kullandıgım aylar 30-31 güne kadar cıktı. önceden yumurtlama günüm 13-14.günler olurdu ama bu ay (akıntıdan anlıyorum) 16-17. gün filan oldu, üstelik bu ay hiçbir ilac kullanmadım. yumurtlaması boyle olan varmı, bu sekilde olunca dollenme icin gec kalınıyor mu acaba
Benim normalim öyle canım genelde 34 35 günde oluyorum

Denedim onca sey yaptim onca şey dedim yemin ederim suan oturmuş artik ölmeyi dua ediyorum o kadar şey yasadimki artik dayanacak gücüm bile yok
Kuzum benim hersey zamanını bekler belki asılamaya da gitseniz olmayacak sizin testleriniz yapıldı mı?
Belki de bu kafadan kurtulmalısın kac sene cocugu olmayanlar var sabredip beklemeliyiz birazcık sakinleşmeye calıs cocugun olmayınca hayatının sonu değil ki 🌸💜

ben de yaptım normal test negatif ☹️ Bata yakın olmadı bir daha yaparım.

Üzülme kuzum hayırlısı tabi. Bizimki bir ümit işte
Normal testim negatif çıkması doğal canım erken testi alıp dene bir an önce🥰
Yarın erken testle dene ve moralini hiç bozma canım🥰

Hmm anladım ben eşimden gizli yapmayı düşünüyorum sperm tahlili diye kaldıracaktım oyle yapmayı düşünüyordum cunku eşim asla aşılamayi kabul etmez de suan ne yapacam nasil haledecem onu dusunuyo

Ya ilk defa yapmayı düşünüyordum bilmiyomki nasil oluyo bilmiyom esim biraz inatçı konuşsam bile istemez yani kafayi yemek üzereyim vala ettim yapti eşiyle birlikte suan hamile kimse bilmiyo aşılama olduğunu ne guzel onun esi kabul eti benimkisi ise anca bana olay çıkarma derdinde
Aşılamaya doktor yönlendiriyor canım önce bı kontrollere girin gerekli görürse yaptırirsiniz..

Kuzum benim hersey zamanını bekler belki asılamaya da gitseniz olmayacak sizin testleriniz yapıldı mı?
Belki de bu kafadan kurtulmalısın kac sene cocugu olmayanlar var sabredip beklemeliyiz birazcık sakinleşmeye calıs cocugun olmayınca hayatının sonu değil ki 🌸💜
Bilmiyom ama iste dediğim gibi suan ettim hamile diye üstüme geliyolar

Mrb kızlar bu aralar yoğundum evde beslemeye köpüş aldık doğum günümdü yıldönümüydü derken vakit bulamadım
😇😍Şimdi bişey soracam benim takvime ve akıntıya göre 23 ünde pik günüydü o günleri değerlendirdik ama dünde tekrar beyaz akıntı ve karın bölgesinde şişlik oldu aynı yumurtlama olan günler gibi acaba iki defa mı yumurtlama oldu geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım dünü de değerlendirdim ama takvime göre 25 inde bitmişti hamile olasılığı yüksek olan günler 🙄böyle bir durum yaşayan var mı

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
@Venev-
@asunny-
@Derinvebebekleri1 Mart
@kahvesizasla911 Mart
@Dnbn1 Mart
@birhayalimsenn1 Mart
@Unabuna1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@Umuthepvar452 Mart
@Maviyiseven even2 Mart
@MiLissy3 Mart
@Eses13 Mart
@tgba983 Mart
portakalkek portakalkek 3 Mart
@Umutdolu19033 Mart
@minezmn414 Mart
@Ebratr4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
@NurSu-14Ocak4 Mart
PeanutButterAndJelly PeanutButterAndJelly 5 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@akrepprof6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
@sevdaluk19116 Mart
@mucizegibisin6 Mart
@pamuk34seker6 Mart
Mavigrill Mavigrill 6 Mart
@shdgndz7 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@liyalim7 Mart
@Ayseee19878 Mart
@HEYECANLIYIM8 Mart
@peonia8 Mart
@Mucize13578 Mart
@Hello Kity8 Mart
@Eflatun1Kelebek8 Mart
@Celikkf8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@zrn889 Mart
@esraerennn9 Mart
@hemsirebiri9 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@efeyefe10 Mart
@LittleDreams10 Mart
@bshk199310 Mart
@sedacamasal10 Mart
@tugce211010 Mart
@TkCnDE202110 Mart
@Mer12345810 Mart
@Teach_10 Mart
Hayat su Hayat su 10 Mart
@Gzmyts5310 Mart
@hamsipaci10 Mart
@defne4586610 Mart
@mellness8711 Mart
@HTCNM11 Mart
@dceke11 Mart
@menengec11 Mart
@papatyamveben11 Mart
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Mart
@sutlaacc11 Mart
@rabiassss12 Mart
@oslem_12 Mart
@LittleDreams12 Mart
@calikusu_ist12 Mart
@ozlemem13 Mart🤰👶
Arianaa Arianaa 13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@Birbuketcicek13 Mart
hzlsel hzlsel 13 Mart
@Bir_Mumine13 Mart
@jadeysm14 Mart
@yeniz14 Mart
@dua644114 Mart
@Roosaa14 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@Sahrazad14 Mart
@prof2014 Mart
@Pimpiriklianneee15 Mart
@Kayaa16 Mart
@Bedybedy16 Mart
@busraa261915 Mart
@Efsanemine16 Mart
@HafizHafsa16 Mart
@Random3316 Mart
@navicula17 Mart
@Mekap18 Mart
@mklbs18 Mart
@Hali18 Mart
@Sina763618 Mart
@mlsbgs18 Mart
@niidos18 Mart
@sunnygirlll19 Mart
@kahvelihatunn19 Mart
@Fang19 Mart
@sonsuzaskk20 Mart
@srdgrmnc20 Mart
@sabotta20 Mart
Derin1111 Derin1111 20 Mart
Cordessa Cordessa 21 Mart
@tucimo21 Mart
@ManyakMisir22 Mart
@Yusra3022 Mart
@ftkz22 Mart
@Mrs Electrical Engineer23 Mart
@Pocha_23 Mart
@1 prenses annesi24 Mart
@akgnss24 Mart
@Deryaa2228 Mart
Beni de ekleyebilir misiniz? Bat 11 mart. Rabbime çok dua ediyorum, 1,5 yıldır bekliyoruz. İnşallah bu sefer olacak 🙏🏻

Ya oylemi aşılama ile hiç bir fikrim yok malesef
Doktor önce sana bakıyor tüm değerlerine herseyine.. aynı şekilde gerekli görürse esinide çağırıyor kendisi konuşuyor senin bişey demene gerek yok sonra ondan sperm örneği istiyor..Herhangi bir sorun varsa tüp bebek veya aşılamaya yönlendiriyor, belkide ilaç takviyesi verir..Hemen aşılamaya gidilmiyor yani..Önce kontrollerinizi olun sorun varsa çözülsün gerek görürse doktor zaten eşinle konuşur

Back
X