• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb kızlar bu aralar yoğundum evde beslemeye köpüş aldık doğum günümdü yıldönümüydü derken vakit bulamadım
😇😍Şimdi bişey soracam benim takvime ve akıntıya göre 23 ünde pik günüydü o günleri değerlendirdik ama dünde tekrar beyaz akıntı ve karın bölgesinde şişlik oldu aynı yumurtlama olan günler gibi acaba iki defa mı yumurtlama oldu geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım dünü de değerlendirdim ama takvime göre 25 inde bitmişti hamile olasılığı yüksek olan günler 🙄böyle bir durum yaşayan var mı
Merhaba canım nice mutlu yaşların olsun 🥰 Benim de pik günü 23üydü. Karnım gergin kasıklarımda ağrı var akıntı yok ama. Ben de kendimi çok dinlememeye çalışıyorum insan engel olamıyor🙈

Kızlar merhaba. Geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım sat 7 şubat. Yumurtlama takibi de yaptım 20 şubatta pik gördüm değerlendirdik. 8-9 gün oldu yumurtlama olalı. Dün normal hayatıma devam ederken birden ateşim çıktı belim ağrıyor kısa süre geçiyor geri başlıyor kasığımda da ağrı var çok ağrıyor özele acile gideceğim. İlk gebeliğimde de böyle belim ağrımıştı sizce gebe olabilir miyim beta da baktırsam çıkar mı 8-9 günde. Yada enfeksiyon falan geçiriyorum bilemedim yani. Fikirlerinizi yazar mısınız. Salgın falan mı var acaba.

Mide bulantıları başlaması için çok erken :) belirtilerin idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Bekle stres yapma sakın.
ama ağrı baya yukarda, midemde. idrar yollarına yakın bir yerde olmuyor. soğuk da almış olabilirim, aklıma o geliyor. ya da yediğim bir şey asit vs yaptı. cevap içn çok teşekkürler. inşallah güzel habere bağlanır bu belirtiler:D

Doktor önce sana bakıyor tüm değerlerine herseyine.. aynı şekilde gerekli görürse esinide çağırıyor kendisi konuşuyor senin bişey demene gerek yok sonra ondan sperm örneği istiyor..Herhangi bir sorun varsa tüp bebek veya aşılamaya yönlendiriyor, belkide ilaç takviyesi verir..Hemen aşılamaya gidilmiyor yani..Önce kontrollerinizi olun sorun varsa çözülsün gerek görürse doktor zaten eşinle konuşur
Tsk ederim son bir kez daha konuşacağım onunla inşallah kabul eder artık

Kızlar merhaba. Geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım sat 7 şubat. Yumurtlama takibi de yaptım 20 şubatta pik gördüm değerlendirdik. 8-9 gün oldu yumurtlama olalı. Dün normal hayatıma devam ederken birden ateşim çıktı belim ağrıyor kısa süre geçiyor geri başlıyor kasığımda da ağrı var çok ağrıyor özele acile gideceğim. İlk gebeliğimde de böyle belim ağrımıştı sizce gebe olabilir miyim beta da baktırsam çıkar mı 8-9 günde. Yada enfeksiyon falan geçiriyorum bilemedim yani. Fikirlerinizi yazar mısınız. Salgın falan mı var acaba.
günlerimiz birebir aynı. test yaptırırsan ve çıkarsa lütfen haber ver:)

Tsk ederim son bir kez daha konuşacağım onunla inşallah kabul eder artık
Kuzum şuan konuşma sen önce bı kendin doktora git kontrollerini yaptır duruma göre doktor çagirirsa o zaman dersin doktor seninle görüşmek istiyor diye bırak doktor herşeyi anlatsın benim eşimle doktor kendisi konuştu ayrtintili süreci anlatti..Moralinide bozma büyük ihtimal eltinde ya da eşinde sorun olduğu için aşılama yapılmış hiçbir doktor durduk yere yapmıyor o aşılamayı..Adama yüklenip soğutma yavaş yavaş ilerle dedgim gibi doktor çağırıp kendisi anlatsın ona herşeyi

Merhaba canım nice mutlu yaşların olsun 🥰 Benim de pik günü 23üydü. Karnım gergin kasıklarımda ağrı var akıntı yok ama. Ben de kendimi çok dinlememeye çalışıyorum insan engel olamıyor🙈
Sağol kuzum benim Allah razı olsun 😍aynen ya şaşırdım hatta bidaha mı yumurtlama olacak diye hala da hafif hafif var yani inşallah bu ay bebişlerimiz gelir bize artık üç buçuk yıldır bekliyorum bende köpüşümüzün şansına bebişim de gelir inşallah ❤️

İğneden sonraki (ilişkiden sonra) 8 gün beta hcg 2.70 çıktı adetimede 8 gün falan var yükselir mi yoksa olsa çıkar mıydı

ama ağrı baya yukarda, midemde. idrar yollarına yakın bir yerde olmuyor. soğuk da almış olabilirim, aklıma o geliyor. ya da yediğim bir şey asit vs yaptı. cevap içn çok teşekkürler. inşallah güzel habere bağlanır bu belirtiler:KK70:
Yumurtlamam 25’indeydi, o günden beri bende de mide ağrısı var. Hayatında hiç mide ağrısı çekmemiş biri olarak çok ilginç geldi bana. İnşallah ilgisi vardır 🥰🙏🏻

8-12 gün deniyor. yavaş yavaş bu aralar artmalı. belki erken gebelik yapsak çıkar mesela
Erken gebelik sipariş ettim gelmedi daha. Evde yok. Enfeksiyon da geçiriyor olabilirim ateş kasık bel ağrısı var gitmişken yaptırayım bari inşallah varsada belli eder kendini ilaç kullanmam. Ne hastalığı onuda anlamadım akıntı koku yanma falan da yok

Kuzum şuan konuşma sen önce bı kendin doktora git kontrollerini yaptır duruma göre doktor çagirirsa o zaman dersin doktor seninle görüşmek istiyor diye bırak doktor herşeyi anlatsın benim eşimle doktor kendisi konuştu ayrtintili süreci anlatti..Moralinide bozma büyük ihtimal eltinde ya da eşinde sorun olduğu için aşılama yapılmış hiçbir doktor durduk yere yapmıyor o aşılamayı..Adama yüklenip soğutma yavaş yavaş ilerle dedgim gibi doktor çağırıp kendisi anlatsın ona herşeyi
Oylemi diyorsun o zaman bu ay bekliyim önümüzdeki ay hasta olunca giderim bakarim

Kızlar günaydın. Ben cuma günü kadın doğuma gittim bana yumurtan gözükmüyor çatlamış dedi. Ama iki gündür beyaz uzun ip gibi yapışkan akıntım var. Vajinal muayenede gördü çatladığını o akıntı neden var acaba

Sen demi suan yorumunu okuyunca kendimi buldum sen 2 yıl ben ise 4 yıl ettim hamile suan onunla aynı durumu yaşıyorduk simdi o hamile herkes hamile oldu bi biz olamadık bize nasip olmadı ☹
Aynen insan halinden anlamıyorlar soruyorlar düşünüyoruz diyorum daha da sormayın belki olmuyo insanlar anlamıyo bi de bana yetiş diyolar bende sinirlenip senin kadar olamam diye lafı çakıyorum ama ben istiyorum sırf çocuğum olsun diye değil çocukları da çok severim ben ama dedin gibi bize nasip olmadı bizim sınavımızda buymuş malesef☹️

Aynen insan halinden anlamıyorlar soruyorlar düşünüyoruz diyorum daha da sormayın belki olmuyo insanlar anlamıyo bi de bana yetiş diyolar bende sinirlenip senin kadar olamam diye lafı çakıyorum ama ben istiyorum sırf çocuğum olsun diye değil çocukları da çok severim ben ama dedin gibi bize nasip olmadı bizim sınavımızda buymuş malesef☹️
Ben de ayni durumu yaşıyorum vala ben de çok severim çocukları hani keşke bi çocuğum olsada şu hayata bi çabalama hayata tutunma nedenim olsun

Back
X