- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #4.661
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimde erken gebelik testi yok canım bekliycem adet geçerse normal test yaparımBende de hic gogus agirisi yok gögüslerim de hic bir degisiklikte yok
8 martsa bence erken degil
Belirtilerin devam ederse
4 ü veya 5 nde erken gebelik yapabilirsin bence
Ayy hadi insallahhh![]()

Eşimde senin eşin gibi. Sen kontrollere git oda çok istediğini anlar dediğim gibi sende bişey yoksa eşine bakmak ister onu çağırır ondan sperm testi ister duruma göre takviye verip süreci ikinizede ayrıntılı anlatır..Senin eşini ikna etmene gerek yok bişey anlatmana da gerek yok.. Kendini boş yere hirpalama üzme..Aşılama ya da tüp bebek yöntemleri doktorların en son aşamada uyguladığı şeylerdir önce sorunun ne olduğu anlaşılsın belki ufak bi ilaçla bile hallolucak biseydir kendini üzmeye değmez..Moralini yüksek tutki hormon değerlerini etkilemesin belkide bu konuyu kafana çok takip dert ettiğin için olmuyor strese ne gerek var.. Öncelik senin sagligin adetinin 2. Veya 3.ncu günü git değerlerine baksın sonra doktor zaten sana yeniden gitmen gereken günleri soylicek hesap kitap yapicak yumurtlama gününü ilişki gününüzü soylicek yumurtanın çatlayıp catlamadigina bakacakOylemi diyorsun o zaman bu ay bekliyim önümüzdeki ay hasta olunca giderim bakarim
Hakkınızda hayırlısı olsun canımKızlar bugün test verdi eşim sperm örneği. Dua edin inşallah kötü bir sonuç çıkmaz![]()
İnşallah çıkmaz canım gönlünü ferah tutKızlar bugün test verdi eşim sperm örneği. Dua edin inşallah kötü bir sonuç çıkmaz![]()
Çok sağol bebişimHakkınızda hayırlısı olsun canım![]()
Eve mesela bazı günler eşimiz olmuyo sıkılıyoruz çocuğumuzla vakit geçer uzaktan başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak herkesin çocuklarıyla paylaşım yapmaları benim duygularımı depreştiriyo niye benim olmuyo diyorum sonraBen de ayni durumu yaşıyorum vala ben de çok severim çocukları hani keşke bi çocuğum olsada şu hayata bi çabalama hayata tutunma nedenim olsun
Amin canım.Arı sütü propolis falan yedik aldığımzdan beri umarım faydası olmuştur.3 gündür de keçiboynuzu pekmezi içiyoruz aç karnaİnşallah çıkmaz canım gönlünü ferah tut![]()
canım sende bu ay Bat geçince test yapcan dimi ? geçen ay gibi olmasını istemiyorum ben.Hakkınızda hayırlısı olsun canım![]()
doğru ama insan sorguluyor testlerde sorun çıkmadı niye olmuyo diyo onun bile oldu diyo insan malesefBaharDarcan48
Derin1111 kızlar bosverin kimseyle kıyaslamayın kendinizi ben o değilim diyin sizi kıyaslayanlara da herkesin hayatı farklı vucudu farklı bazılarımız ha diyince hamile kalıyor bazılarımız da kac sene sonunda ilaclarla vs bu surecte kulagınızı tıkayın
![]()
Biliyorum kuzum bu surecte hobi edinmeye calıs kafanı rahatlatırsan olur belki stres hormonlarımızla oynuyor cunku..doğru ama insan sorguluyor testlerde sorun çıkmadı niye olmuyo diyo onun bile oldu diyo insan malesef
Yaaaaa öyle mi klomen bende kist yaptı çatlamadı eşimin ileri hızı sınırda bu problem değil dedi doktor tüm tahlillerimiz temiz sebepsiz inferilite dedi ne yalan söyleyim tedaviyi bırakacaktım ama birde bu ilacı deneyim dedim sen öyle deyinceLetu çok iyi geliştiriyor çatlatiyor, herşeyi hissedersin..ilk ay biraz ağır gelir ama alışınca gerçekten çok iyi özellikle pco olanlar için yüzde tuylenmeyi bile azaltıyor..Genelde letu kullananlar o ay hamile kalmış doktor bizdende bekledi ama eşimin değerleri çok düşüktü olmadı..3 ay sonra yumurtalarım güzel gelişip kendiliğinden catladigi için biraktirdi
Haklısın bakalım hayırlısı diyip Buda bizim sıvamazmış diyip geçecez başka tapılacak bi şey yokBiliyorum kuzum bu surecte hobi edinmeye calıs kafanı rahatlatırsan olur belki stres hormonlarımızla oynuyor cunku..
Çünkü bu işler nasip canım. Bukadar basit aslında. Senin için ne zaman çocuk yazıldıysa o zaman olacak. Bize beklemek ve tevekkül etmek düşer.doğru ama insan sorguluyor testlerde sorun çıkmadı niye olmuyo diyo onun bile oldu diyo insan malesef
Allah'tan geldi canım aynen öyle sınavımız Rabbim bu sınavdan isyan edemeden gülerek çıkabilmeyi nasip etsinHaklısın bakalım hayırlısı diyip Buda bizim sıvamazmış diyip geçecez başka tapılacak bi şey yok
Sonucum 2,5 çıktı ben buna ne yormalıyım adet güm de 3 Mart anlamadımAllah'tan geldi canım aynen öyle sınavımız Rabbim bu sınavdan isyan edemeden gülerek çıkabilmeyi nasip etsin![]()
Ben doktora sormuştum, genelde çift yumurtlama olmaz ama nadir de olsa olabilir, hissedersen değerlendir demişti.. iyi yapmışsın değerlendirmekle, sonucta her ihtimal önemliMrb kızlar bu aralar yoğundum evde beslemeye köpüş aldık doğum günümdü yıldönümüydü derken vakit bulamadım
Şimdi bişey soracam benim takvime ve akıntıya göre 23 ünde pik günüydü o günleri değerlendirdik ama dünde tekrar beyaz akıntı ve karın bölgesinde şişlik oldu aynı yumurtlama olan günler gibi acaba iki defa mı yumurtlama oldu geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım dünü de değerlendirdim ama takvime göre 25 inde bitmişti hamile olasılığı yüksek olan günler
böyle bir durum yaşayan var mı
Dene muhakkak gebe kalmayan ender insanlardanim ama oda sebebimiz belliydiYaaaaa öyle mi klomen bende kist yaptı çatlamadı eşimin ileri hızı sınırda bu problem değil dedi doktor tüm tahlillerimiz temiz sebepsiz inferilite dedi ne yalan söyleyim tedaviyi bırakacaktım ama birde bu ilacı deneyim dedim sen öyle deyince