• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim cnm, yasin cok genc aslinda. Klomen gibi ilaclarla gebelik elde eden cok. Doktorunuz yonlendirecektir mutlaka. Beslenme ve takviye ile destekleyebilirsin. Evladini Allah bagislasin, sanki biraz kendiniz deneyebilirsiniz gibi geldi bana da. Ovulasyon testiyle takip edebilirsin. Allah gonlune gore versin insallah. Bu arada ben de kahvekolikim. Kafeinin azaltmak gerekiyormus bu donemde, su an kahve icerken sana bunu yaziyor olmam ☺️
yaa çok tatlısın :) ben de çok seviyorum. Reglimden sonra ovülasyon testi sipariş vereceğim 2. bir doktora daha görüneceğim bu gittiğim dr folik asit ve vitamin verdi başka ilaç vs demedi. Allah hepimizib gönlüne göre versin inşallahh

Mrb kızlar bu aralar yoğundum evde beslemeye köpüş aldık doğum günümdü yıldönümüydü derken vakit bulamadım
😇😍Şimdi bişey soracam benim takvime ve akıntıya göre 23 ünde pik günüydü o günleri değerlendirdik ama dünde tekrar beyaz akıntı ve karın bölgesinde şişlik oldu aynı yumurtlama olan günler gibi acaba iki defa mı yumurtlama oldu geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım dünü de değerlendirdim ama takvime göre 25 inde bitmişti hamile olasılığı yüksek olan günler 🙄böyle bir durum yaşayan var mı
canım benımde 23 pikti 26 sınra beyaz yıgun akıntım oldu test yaptım sılınmıstı suan akıntım kalmadı

canım sende bu ay Bat geçince test yapcan dimi ? geçen ay gibi olmasını istemiyorum ben.
Evet canım bat günü yaparım eğer adet olmazsam. Zaten nedense hiç içimden gelmiyor test filan hiç bı isteğim heyecanım yok üzülüyorum bu halime hem bebek isteyip istemediğime emin olamadım kafam karışık şu sıralar.

Kızlar simdi adet oldum hormon testi vermeye gidicem carsamba esim evde 2. Gun değil de 3. Gün oluyor sorun olmaz dimi yarın gidersem otobuslerde surunmem gerekiyor 😔😐

Adetin normal olanı 28 gün ile 35 gün arasında olmasıdır..Adet döngülerin hala düzenli ve normal 30 günün üzerinde olan herkesin yumurtlamasi o dönemlere denk geliyor biseye geç kalmiyorsun..Değerlendirmeniz gereken günler değişiyor..Hep diyorum 14 ile 21nci günleri, gün aşırı değerlendirin diye yumurtlama ne zaman olacağı belli değil
evet haklısın ben de oyle düşünüyorum 10.günden 20.güne kadar gün aşırı değerlendirmek lazım, bu ay hasta oldugum icin 13.günden sonra ilişki olamadı maalesef, ama bundan sonra 20.güne kadar calısmalara devam inşallah :)

İnşallah bakalım inşallah geç döllenmedir ya 🙏🏻🙏🏻
Sen adet olursan da yeniden kan ver kuzum nolur nolmaz öyle olup gebe olanları duydum..Olmayınca zaten 0 kusurlerde çıkıyor 4 5 defa kan yaptım hep 0.200, 0.500 daha 1 i bile göremedim görsem umutlanirdim 🤣🤣

Back
X