• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh çok sevindim valla, baya sıkıntılıydın bu konuda. Şükür diyelim 🙏☺️ bişeyler yolunda gitmediğinde her konuda olumsuz düşünmeye başlıyoruz ama sonra ne kadar gereksiz yere canımızı sıktığımızı farkediyoruz. Gelecek o minnoş, insanlar ne yaşlarda doğuruyor
Cok sagol cnm, cok sukur. O yolda beraber yuruyecegiz, hersey yoluna girecek ❤

3 martı beklicem artık canım ya kesin adet olucam ama hiç sanmıyorum artık hayırlısı olsun ama artık ümitlerim tükeniyor
Böyle deme canım ya zor bir süreç tabi inşallah 3 martta adet olmazsın ve testinde çift çizgiyi görürsün

Kızlar görüyor musunuz batıma 3 gün var acaba ondan mı silik çıktı bide fotografda tam belli degil ama ben gözle pembe çizgi görüyorum
IMG-20220228-WA0012.webp

Ben de gördüm canım o çizgiyi yeni mi yaptın öyleyse yarın sabah testin varsa bir daha yap bence daha net gözükür o zaman
Aynen canım yeni yaptım çarşamba yine yapacağım canım ilk idrarla bide burda tam belli degil ama ben gözle pembe çizgi görüyorum

Hadi bakalım yavaş yavaş silik testler geliyor umarım hepinizinkisi pozitiftiirr,böyle testleri gördükce için kıpraşıyor bir test yapasım geliyor ama sonra kendimi dizginliyorum,belirti bile aramıyorum bu ay 😅ve lütfen pozitif veya adet olduğunuz zaman beni etiketleyin ki tabloyu şenlendirelim 😊 etiketsiz takip etmek çok zor oluyor banada bu konuda yardımcı olursanız sevinirim 😊

Back
X