- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #5.541
Banada bu ay yok gibi geliyor,değilim sankiBı an diyorum ki tamam hamileyim kesin. Sonra hemen modum düşüyor yok neerrdeeee diyorumsıyırmadan bat tarihi gelse artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada bu ay yok gibi geliyor,değilim sankiBı an diyorum ki tamam hamileyim kesin. Sonra hemen modum düşüyor yok neerrdeeee diyorumsıyırmadan bat tarihi gelse artık
Bence de birlikte yapalım kızlar. Bat günü adet olmazsak yapiyoruz inşallah,
Kaç doz kullandınız büyüttü mü yumurtayı acabaGecen ay kulandim ben
Bu arada hep aglamakliyim 3 gündür filan. Tabi bu aralar olumsuz durumlar da yaşadım ama. Ağlama isteğim hiç geçmiyor. Belirtidir umarımBanada bu ay yok gibi geliyor,değilim sanki![]()
İnşallah canım hepimize nasip olurBenim dün geceden beri mide yanmam var kuzum birde goguslerim çok hassaslastı. Çok acıyorlar. Bende test için bat gününe kadar bekleyeceğim inşallah. Güzel haber vermek istiyorum artık burada![]()
Belirti olduğu yazıyor mide yanmasının. Sırt ağrısı da belirtiler arasında varmış bu arada kuzum.İnşallah canım hepimize nasip olurmide yanması bende 2 3 gündür sabahları oluyo
Bendede gaz var onu unutmuşum yazmayı karnım patlayacak gibi kabızlıkta var üstüne bide vajinir oldum kaç gündür geçmiyo fitil kullanmadıgım içinBelirti olduğu yazıyor mide yanmasının. Sırt ağrısı da belirtiler arasında varmış bu arada kuzum.
Bide benim aşırı bı gaz problemim var geçmek bilmiyor ne yapsam. Kendimi kötü hissettiriyor bu durum da![]()
İşte bazılarının hemen çıkmıyo canım testte diyorum ya benim kuzenim aynı benim gibi yerleşme kanaması oldu heveslendi 2.5 ay gebelik testinde ikinci çizgi çıkmadı. Sonra bi sorun var diye kadın doğuma gitti ultrasonla bakarken keseyi görmüşler kalp atışlarını dinlemişlerHemen hemen ayni seyler benimkide 10 11 gun kala leke oldu. 3 gun surdu bitti. Dunku test negatif. Erken dollenme yi ilk defa duydum.simdi daha cok umitlendim sanki.
Geçmiş olsun canım. İnşallah bu ay güzel haberler vereceğiz.Bendede gaz var onu unutmuşum yazmayı karnım patlayacak gibi kabızlıkta var üstüne bide vajinir oldum kaç gündür geçmiyo fitil kullanmadıgım için
Benim de hiç belirtim yok şuan 5 gün var ama testim pozitif çıktı regl olana kadar ümitsiz olmayın lütfenAdete 5 gün var ve hiç bir belirtim yok sanırım bu ayda olmadı![]()
Benim kız kardesim de 3,5 ay anlamadı hamile olduğunuİşte bazılarının hemen çıkmıyo canım testte diyorum ya benim kuzenim aynı benim gibi yerleşme kanaması oldu heveslendi 2.5 ay gebelik testinde ikinci çizgi çıkmadı. Sonra bi sorun var diye kadın doğuma gitti ultrasonla bakarken keseyi görmüşler kalp atışlarını dinlemişler![]()
Ay kimileri adet olduğu halde hamile oluyoBenim kız kardesim de 3,5 ay anlamadı hamile olduğunu![]()
Canım illa belirti olacak diye birşey de yok. Demin okudum bı sayfada gebeliklerin çoğunun belirtisiz başlaması normaldir yazıyordu. Üzme kendiniAdete 5 gün var ve hiç bir belirtim yok sanırım bu ayda olmadı![]()
İnşallah belirtidirBu arada hep aglamakliyim 3 gündür filan. Tabi bu aralar olumsuz durumlar da yaşadım ama. Ağlama isteğim hiç geçmiyor. Belirtidir umarım![]()

Yani aslında adet değil de riskli bı dönemden geçmiş ara ara düşük kanamaları yaşadığı için ve adetleri düzensiz olduğundan ve 6 senedir deneyip olmadığı için ihtimal vermediğinden anlamadıAy kimileri adet olduğu halde hamile oluyo
İnşallah canımGeçmiş olsun canım. İnşallah bu ay güzel haberler vereceğiz.![]()
Yükselir tabiiYükselir demi![]()
O zaman az daha sabredeyim. 2.5 ay da cikmamasi cok ilginc. Gec dollenme dedikleri sey sanirim bu. Benim ilk hamileliğimde bende ustune gördüm. Ama adet gibiydi. Bu hem erken hemde leke seklinde olunca kuskulanmadim degil. Saglicakla alin kucağınıza. Hayirli haberlerle gelin insallah canim.İşte bazılarının hemen çıkmıyo canım testte diyorum ya benim kuzenim aynı benim gibi yerleşme kanaması oldu heveslendi 2.5 ay gebelik testinde ikinci çizgi çıkmadı. Sonra bi sorun var diye kadın doğuma gitti ultrasonla bakarken keseyi görmüşler kalp atışlarını dinlemişler![]()
Hayırlı olsun canım benimKızlar bakar mısınız bugün yaptım
Eki Görüntüle 3016168