• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım hepimize nasip olur 🤲❤️ mide yanması bende 2 3 gündür sabahları oluyo
Belirti olduğu yazıyor mide yanmasının. Sırt ağrısı da belirtiler arasında varmış bu arada kuzum.
Bide benim aşırı bı gaz problemim var geçmek bilmiyor ne yapsam. Kendimi kötü hissettiriyor bu durum da 😥

Belirti olduğu yazıyor mide yanmasının. Sırt ağrısı da belirtiler arasında varmış bu arada kuzum.
Bide benim aşırı bı gaz problemim var geçmek bilmiyor ne yapsam. Kendimi kötü hissettiriyor bu durum da 😥
Bendede gaz var onu unutmuşum yazmayı karnım patlayacak gibi kabızlıkta var üstüne bide vajinir oldum kaç gündür geçmiyo fitil kullanmadıgım için

Hemen hemen ayni seyler benimkide 10 11 gun kala leke oldu. 3 gun surdu bitti. Dunku test negatif. Erken dollenme yi ilk defa duydum.simdi daha cok umitlendim sanki.
İşte bazılarının hemen çıkmıyo canım testte diyorum ya benim kuzenim aynı benim gibi yerleşme kanaması oldu heveslendi 2.5 ay gebelik testinde ikinci çizgi çıkmadı. Sonra bi sorun var diye kadın doğuma gitti ultrasonla bakarken keseyi görmüşler kalp atışlarını dinlemişler 😇

İşte bazılarının hemen çıkmıyo canım testte diyorum ya benim kuzenim aynı benim gibi yerleşme kanaması oldu heveslendi 2.5 ay gebelik testinde ikinci çizgi çıkmadı. Sonra bi sorun var diye kadın doğuma gitti ultrasonla bakarken keseyi görmüşler kalp atışlarını dinlemişler 😇
Benim kız kardesim de 3,5 ay anlamadı hamile olduğunu 😁

Ay kimileri adet olduğu halde hamile oluyo
Yani aslında adet değil de riskli bı dönemden geçmiş ara ara düşük kanamaları yaşadığı için ve adetleri düzensiz olduğundan ve 6 senedir deneyip olmadığı için ihtimal vermediğinden anlamadı 😲

O zaman az daha sabredeyim. 2.5 ay da cikmamasi cok ilginc. Gec dollenme dedikleri sey sanirim bu. Benim ilk hamileliğimde bende ustune gördüm. Ama adet gibiydi. Bu hem erken hemde leke seklinde olunca kuskulanmadim degil. Saglicakla alin kucağınıza. Hayirli haberlerle gelin insallah canim.

Back
X