- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #5.661
olsun bekle yinede umutsuz olma canımmyok kız bugün 3 test yaptım hepsi negatif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun bekle yinede umutsuz olma canımmyok kız bugün 3 test yaptım hepsi negatif
Bende var belirtiler, karın ağrısı mide bulantısı falan ama hep progestan fitile bağlıyorum yaa
geç yumurtlamamı hiç dikkat vermemiştim kuzu ben ovü testleri kullanmadan adetten sonra 15-20 günleri arasında beyaz akıntım olır genelde o zaman değerlendiririmbat tarihlerimiz aynı seninle geç yumurtlamaların oluyormuydu bence yarın test yap bir şeyler olabilir sende
öyle kuzum bakalım sabah bi demeyim ne çıkacakolsun bekle yinede umutsuz olma canımm
Bakalim bebis varmi bu ay betadan umut yok amaGeçmiş olsun canım benimde 21 subatti yumurtlama
Canım sen sabret biraz daha adet günü yap benceyok kız bugün 3 test yaptım hepsi negatif
Hayırlı olsun canimYumurtlamadan sonra 12. Gündü
Valla benim de hala şişkinliğim devam ediyor sanki yumurtlama devam ediyor gibi yinede bakalım neler olacak zaman çabuk geçse keşke yaBende var belirtiler, karın ağrısı mide bulantısı falan ama hep progestan fitile bağlıyorum yaadaha 5 gün oldu.. gerçek belirti çıkmaz bence daha
![]()
Adete 3 gün kala yumurtlayan bir NursuCanım sen sabret biraz daha adet günü yap benceovü testine şaşırdım tekrar yumurtlama olabilir
![]()
Adete 3 gün kala yumurtlayan bir Nursu![]()
Olmuş canım değerlendir 2 günEki Görüntüle 3016434 Merhaba kızlar. Adetimin 15. 16. Ve 17. Günlerinde ovulasyon testlerim bu şekildeydi. Çatlama olmuş mu? Bir de doktor pko var demişti.
Yumurtlamaysa değerlendir bence sana yine bi şansAdete 3 gün kala yumurtlayan bir Nursu![]()
ben tam kafaları yerim o zamanOlabilir canım eğer yumurtlamaysa adetinde geç olur bu ay
Eğer gebelik değilde yumurtlamaysa adetin gecikir yine bu ay canım ama sen her ihtimale karşı değerlendir yine yumurtlamaysa hala şansın var demektirAdete 3 gün kala yumurtlayan bir Nursu![]()
Teşekkürler. Gebelik olmuşsa eğer kaçıncı gün kaset test yapmalıyımOlmuş canım değerlendir 2 gün
Sağol kuzumHay Hayırlı olsun canim
Yok valla geçmiyor zamanValla benim de hala şişkinliğim devam ediyor sanki yumurtlama devam ediyor gibi yinede bakalım neler olacak zaman çabuk geçse keşke ya![]()
Kızlar hayalet çizgiyimgören var mı çatlatma iğnesi 12. Gün yapıldı yarın sabah tekrarlıcam
Bence ovü testini akşam dene canım tekrar yine koyu çıkarsa değerlendir yarın tekrar test yapben tam kafaları yerim o zaman![]()