• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende var belirtiler, karın ağrısı mide bulantısı falan ama hep progestan fitile bağlıyorum yaa 🧐🧐 daha 5 gün oldu.. gerçek belirti çıkmaz bence daha 🤪🤪
Canım progestanı ağız yolu ile alıyorsan aşırı yan etkisi var. Vajinal yol ile alıyorsan bu yaşadıkların ilaç etkisi değil bebek etkisi inşallah :))

Kızlar merhabalar rahim içine çizik attıran var mı aranizda ,doktorum bu ay sulu ultrason yaptı bana, bide rahimi hareketlendirmek için bir çizik attı, bir kaç gün lekelenmem oldu sonrasında geçti, sizlerde bu tarz bişey yaşayan var mi

Çıldırmaya az kaldı doktorum nerdee 🤯 öğlen yaptığım ovülasyon testindeki T çok silikken şuan baktığımda pik duruyo ama ben zaten piki 25-26 şubatta yaşamıştım yardım edin Papatyamelo Papatyamelo H Hello Kity resimleri bırakıyorum çoklu olan geçen haftaya ait tek olan öğlen yaptığım test
Allahallah neler oluyor böyle herkesin testine 🙄 hiç bişey anlamadım bu işlerden. Bence yarın sabah normal bı gebelik testi denemelisin canım. İnşallah o da böyle pozitif çıkar 🤲💜

Back
X