• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya cildiricam 3 ayliktan beri dis çıkarıyor 8 aylik suan tam 5 aydir bagiriyor ciglik atıyor hicbir seyle iyalayamiyosun anam agladi yemin ediyorum agladi su sira yemekte yemiyo ustunr uyumuyo da cildiricam. Doktora goturmustum sesini de kesfetmis bu egleniyo kendince dedi 8 tane dis cikardi kolay degil dedim 8 aylik cocugum 8 disi var sonuncu yeni cikti daha yukariya heni cikiyo ben benlikten ciktimmmmmmmmmmmm. O yuzden hamis hanimlar ve hamilelik dusunen anne adaylari UYUYUN GEZIN BOL BOL GEZIN AYVAYI YIYECEKSINIZ DOGURUNCA =)
Olsunnnnn kiiiiz.. napalimm... Senelerdir bostayim yani 33 yaş.. artık olsun yani dişini yesinler onun beeee .. sesini keşfetmiş demek vay yaramaz vay hahahah

Canım folik asit kullanmaya başla henüz başlamadıysan yumurtlama kimisinde belirtili kimisinde belirtisiz oluyor adet bitiminden sonra gün aşırı ilişkiye girebilirsiniz eğer bu şekilde olmazsa 1-2 ay deneyip yumurtlama testiyle takip edebilirsin benim de ilk ay henüz teste başlamadım gün aşırı ilişkiye girdik kadın doğuma gitsen iyi olur hem smear verirsin hem rahmini kontrol eder bunun dışında d vitamini alabilirsin dişlerinde sorun varsa hamilelikten önce mutlaka yaptır sonra hamilelikte seni zorlar ben de yeniyim daha ilk ay şimdilik aklıma gelenler bunlar 🥰
Çok teşekkür ederim cevabın için 🥰😻 diş tedavisi olucam tam da zamanında söyledin tel taktırmam lazım diş çekimleri de olacak allahtan hamile değilim o zaman 😬😬 hemen folik asit siparişi vereyim trendyoldan dişten sonra ona başlayayım o zaman folik asit için önerdiğin bir marka var mı? Keşke gidebilsem hastaneye eşimin görev yaptığı yer batman ne randevu alabiliyorum ne kolay kolay merkeze gidebiliyorum. Sadece olduğum yerde dahiliye var orası da kan tahlili idrar tahlili yapıyor diye araştırdım. Mecbur oraya gideceğim küçük bir ilçedeyim hiçbir şey yok 🥲😅

Çok teşekkür ederim cevabın için 🥰😻 diş tedavisi olucam tam da zamanında söyledin tel taktırmam lazım diş çekimleri de olacak allahtan hamile değilim o zaman 😬😬 hemen folik asit siparişi vereyim trendyoldan dişten sonra ona başlayayım o zaman folik asit için önerdiğin bir marka var mı? Keşke gidebilsem hastaneye eşimin görev yaptığı yer batman ne randevu alabiliyorum ne kolay kolay merkeze gidebiliyorum. Sadece olduğum yerde dahiliye var orası da kan tahlili idrar tahlili yapıyor diye araştırdım. Mecbur oraya gideceğim küçük bir ilçedeyim hiçbir şey yok 🥲😅
Sende benim gibi doğudasın şark mı memleket mi canım Allah yardımcın olsun

Folic iod diye blr folik asit kullanıyorum ben ama çok fark etmez herhalde tabi kadın doğum yoksa en azından değerlerine baktırmak için dahiliyeye gidebilirsin canım benim de 1.5 aydır diş eti ve çürüklerim için tedavim vardı şükür bitti bu ay başladık o yüzden folik aside en az 3 ay önce başlayın diyorlar aklında bulunsun eğer diş tedavin daha önce bitecekse erkende başlayabilirsin sıkıntı olmaz🥰

Ilk 3 ay gaz sancisi morarana kadar agliyodu oh sukur dedim 15 gun cocugumla normal insansi anne olarak yasadim 5 aydir da zombi mode takiliyorum 😄😄😄😄 eger hamileysem 9 ay sonra al basaaaaa =)
Hahahahah yaaa kız hepsi aynı olcka diye birşey yok.. tam terisne sessiz sakin bir bebek de olabilir belki olmaz.. ahh garibimmm sen bunları burda daha fazla anlatmaya devam edersen yakında adet olduklarına üzülmeyecekler fazla 😂😂😂

Hahahahah yaaa kız hepsi aynı olcka diye birşey yok.. tam terisne sessiz sakin bir bebek de olabilir belki olmaz.. ahh garibimmm sen bunları burda daha fazla anlatmaya devam edersen yakında adet olduklarına üzülmeyecekler fazla 😂😂😂
Daha detaylara girsemmmm insallah olmaz dedirtebilirimmmmm =))) ben bebekken 24 saat uyurmusummmmm =)

Back
X