• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Özellikle bu testi yaptırmadan 10-12 saat önce kalmanıza gerek olmadığını unutmayınız. Yani, tok karnına da AMH test yaptırmanız mümkündür.
Hepsine bakılcak canım ondan ac olmak daha iyiymiş cok sukur arabaya oturunca da gecti biraz

Bende hiç belirti yok zaten bu ay takmıyorum da olacağını da sanmıyorum. geçen ay yumurtlamada ve yumurtlamadan sonraki o kasık ağrıları akıntılar falan da yok demek ki biz psikolojik olarak vucudumuzu etkiliyormuşuz bunu anladım ben vucut sahte gebelik belirtileri üretiyormuş 😄en azından bende öyle bak bu ay beklemiyorum hiç bir belirtim yok
Aynen öyle kuzum çok doğru valla bende çok takmıyorum zaten köpüşüm oldu onla ilgileniyorum sürekli 😇

Maşallah kızlar gece konustugunuzu gündüz konuşmuyorsunuz vallahi. Gece 1 den sonraki mesajları okuyana kadar göbeğim çatladı yahu 😲🤣🤣 neyse bebek haberleri için tebrikler. Kalanlar için güzel umut dolu test dolu günler dilerim 🤲🤩
Ben bazen okumuyorum🤪🤣zamanım olmuyo okumaya hoppppp en son sayfaya atlıyorum😛🙈🙈

Ac olmak gerekiyormus kuzum 💕
Canım ya sen şimdi hastaneye şey diye mi gittin hormon baktırmak istiyorum hamile kalamıyorum ye mi? Çünkü bende başlıycam galiba yavaştan süreci bilmiyorum nezaman gidiyoruz tam olrak ne diyoruz doktora.Adet olmayı mı beklemeliyim 🤔🤔

bende aynen akşam kaldığım yerden hepsini okudum :) bizim bat larada çok az kaldı :) bende test yapmak istiyorum artık :dua: inşallah hepimiz çift çizgileri görürüz bu ay :):emir_bebek::anneadayı::nazar:
Ay evet yaaa gün yaklaştıkça bı heyecan başladı açıkçası. İnşallah pozitifleri görürüz 🤲🤩

Back
X