• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ya sen şimdi hastaneye şey diye mi gittin hormon baktırmak istiyorum hamile kalamıyorum ye mi? Çünkü bende başlıycam galiba yavaştan süreci bilmiyorum nezaman gidiyoruz tam olrak ne diyoruz doktora.Adet olmayı mı beklemeliyim 🤔🤔
Kuzum ben ilk sehir hastanesine gittim orda ilgilenmediler sonra üniversite hastanesine geldim randevu alıp. vajinal ultrasonla baktı gebe kalamıyorum dedim adetin 2. Veya 3. Hormon testi isteyelim dedi 🌸

Yani tüm bu olanlardan sonra ovulasyon testi yapsam diyorum. Yani sizinki gibi mi çıkacak normal mi diye merak ediyorum. Acaba bende iki kez filan yumurtluyor muyumdur. Değerlendirilecek gün varsa kaçırmak istemiyorum. Gerçi beyefendi ile 3 gündür konuşmuyoruz 🤣
Ay bu mini tartışmalar, konuşmamalar da etkiliyor ya.. Trip atacaksın atamıyorsun, günü değerlendirmek lazım.
Bebişler bi olsa da ağız tadıyla triplensek küssek dövüşsek :D

Aynen canım bizde stres yaptı.Görev gibi görüyo insan her ne kadar istiyorum bu gece desekte... Bilmeden bodoslama dalalım yansın geceler 🥰💙
Bu görev gibi olması durumu gerçekten çok kötü :( Zulüm gibi geliyor o zaman. Benim içim almadı, saldım artık, istediğimiz her zaman yapacak şekilde

Cnm sabah yazamadim. Halletmenize cok sevindim. Evet erkekler kendini pek ifade edemiyor. Etse bile haksiz oldugu noktada soyleyecek sozu yok, ne desin, zaten hep biz hakliyiz biliyorsun 😂 Susup susup ayni seyler tekrar yasaniyor cunku anlasa da hak verse de bazi seyleri degistiremiyorlar. Neyse igneye gerek yok cnm, o zaten catlamistir. Catlamasa regl olmayiz. Igne, dollenmeyi, iliskiyi garantiye almak icin. Aslina bakarsan gereksiz bile cogu durumda. Siz degerlendirin yine de. Ovu siparis etmistim, dun gelmis, yaptim hemen. Bizim kacti coktan, yine de ilk kez yapacagimdan bi bakayim dedim. Esim anca iyilesti. Bata 4 gun var ama Martta bir bat hakkim daha var 😅
O kadar doğru bir cümle ki :D:D
Benim ilk gittiğim doktor izin isteyerek alttan muayene etti adetimin 2 ncı günü yumurta rezervime bakmak için onun dışında gittiğim hiç bir doktor alttan muayene etmedi zaten 5 aydır sabit bı doktordayim herşeyi normal karından bakıp görüyor..Düşük ihtimalini, erken doğum ihtimalini, yumurtayı, stresli bı yapımın olup olmadığını, enfeksiyonumu bile ilk ultrason da gördü..İşini bilen bı doktora denk gelirsen herşeyi görüyorlar..Yumurtanın çatlayıp catlamadigini anlamak için 21.nci gün kan testi istiyor onada mı cağırmadı
Ankarada mısnız? öyleyse doktorun ismini isticem de : )

Rengi yeşile mi dönüyormuş bi ara okumuştum böyle birşey asitik bazlı renk değişimi cinsiyeti bile söylüyor diyorlar ama bence doğru olabilir

Ben inanmıyorum canım cunku bazıları esinde de denemiş o da köpürmüş 😌

Ben hiç denemedim canım bilmiyorum.
Yani benimde inanasım gelmiyor ama gebelerimiz denerse ve doğru çıkarsa özellikle sürekli testlere para vermeyiz çok şüpheli kaldığımız aylarda test kullanırız diye düşündüm bilmiyorum yanlışmı düşündüm 🧐

Ay bu mini tartışmalar, konuşmamalar da etkiliyor ya.. Trip atacaksın atamıyorsun, günü değerlendirmek lazım.
Bebişler bi olsa da ağız tadıyla triplensek küssek dövüşsek :KK70:
🤣🤣 Aynen neyse ki yumurtlama donemimde değilim de küstüm konuşmuyorum 😁

Kızlar herkese günaydın 🌹

Uyku haram oldu bugün bana 🤕 İlki gebelik testi sabah saat 4 te yapıldı hiçbir sıvı alınmadan, göründüğü üzere kocaman bir tek çizgi, onun altındakiler ovü testleri ilki bugün yapılan en alttaki dün yapılandı. Yine hiçbir sıvı alınmadan yaklaşık 2-3 saat sonra yaptım (az önce) kocaman iki koyu çizgi hatta durdukça iki çizgide dahada net koyulukta oluyor. Mavigrill Mavigrill dün yumurtlama diye değerlendirdim bugün yine değerlendiremem muhtemelen 😂😂 yarın yine aynı saatte testlere devam 😂 (Bat 4 Mart)
Gebelik testini harcama kuzum 14 gün sonra yapicaksin, bat'in 4 Mart değil catlamayi gördükten 14 gün sonrası bat tarihin olacak şuan ovü yap..Düne göre daha hafif ama çatlama olup olmadığı net değil bugunude değerlendirin ya da eşinde değer düşüklüğü ihtimaline karşı bugün ara verin yarini değerlendirin..Çatlamaya kadar gün aşırı değerlendirin ve ovü testlerine devam bakalım hergün böyle 🤲

Yani benimde inanasım gelmiyor ama gebelerimiz denerse ve doğru çıkarsa özellikle sürekli testlere para vermeyiz çok şüpheli kaldığımız aylarda test kullanırız diye düşündüm bilmiyorum yanlışmı düşündüm 🧐
Kız esinde de dene olmuyorsa köpürme sende dene gitsiin 😂

Erken testlere. Kaset testlere, pahalı testlere bile güvenmiyoruz ki 🤣 buna hiç guvenemeyiz 😁

Bu erkekler varyaa napıcaz bunlarla bilemiyorum 🤣🤣 test yapmıcaksan nasıl öğrencekmişsin bebeği 🤣🤣
Zaten diyor günün gecince öğrenceksin o kendini belli eder 🥴😐 ama ben bekleyemem ki ona kavusmak istiyorum 😂

Canım ya sen şimdi hastaneye şey diye mi gittin hormon baktırmak istiyorum hamile kalamıyorum ye mi? Çünkü bende başlıycam galiba yavaştan süreci bilmiyorum nezaman gidiyoruz tam olrak ne diyoruz doktora.Adet olmayı mı beklemeliyim 🤔🤔
Adetinin 2.nci veya 3.ncu günü gidiyorsun doktora çocuk istediğini ama olmadığını ve eşinle birlikte herseyinize bakılmasını istediğini söylüyorsun o zaten sana gerekli tüm soruları soruyor testleri istiyor bakiyor

Back
X