• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum. benim bat 23 Şubat zaman geçmek bilmiyor sanki :olamaz::olamaz:
Benimde 7 Mart erkendne negatif görmemek için o düşünceyi kafadan silip atıyorum 😅 pazar günü yapıcam adete 1 gün kalmış oluyo

dur gitme BAT'a kadar herkes için umut var 👶🥰
Ya olsa cikardi gibi geliyor bana. Yumurtlama gunumu biliyorum, catlama uzun surdu ama yumurtlamadan itibaren 10-11 gun gecmis oldu. Catlamadan da belki 9-10. Onceki dusukle sonuclanan gebeligimde 3 gun kala kaset testte silik de olsa cizgi gormustum. Bommmbos bir tek cizgi cikinca umudum sifir. Yine de Allah'tan umit kesilmez tabii

Canım ne gibi belirtilerin var orda silik çizgi var gibi sanki
Göbek deliği acıması, kabızlık, çok fazla sol kasıkta ağrı ve batma, bacak ve bel ağrısı, ağzımdada metalik tat var midem ekşiyor hep. Bunların hepsi psikolojikse psikolojimi ayakta alkışlarım 🤣

Kızlar benim bat dündü ama hala ne gelen var ne giden, dün akşam erken gebelik yaptım artımed in, alttan flash tuttum ama hayalet çizgi felan hiçbir şey yok... extra olarak kasık ağrım var regli olacakmışım gibi :KK43:

Aşko basıyorum oraya ama olmuyor ay çok heycanlandım ya sizlerlede paylaşmak istedim
wala biz de burda heyecan yaptık, bi göreydik şu testi 😍😍😍
Ya olsa cikardi gibi geliyor bana. Yumurtlama gunumu biliyorum, catlama uzun surdu ama yumurtlamadan itibaren 10-11 gun gecmis oldu. Catlamadan da belki 9-10. Onceki dusukle sonuclanan gebeligimde 3 gun kala kaset testte silik de olsa cizgi gormustum. Bommmbos bir tek cizgi cikinca umudum sifir. Yine de Allah'tan umit kesilmez tabii
ya tabi haklısın, insan kendini bilir, bi de imkan varsa gaza gelmemek lazım, ben onu beceremiyorum, seni tebrik ederim:KK52:

Back
X