• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa bakalım vercek mi bu doktor bazı doktorlar önemsemiyor cunku
Tsh ın aslında gayet normal değerde ama gebelik öncesi onu 1.5 a düşürmeye çalışıyor doktorlar genelde, hem kolay hamile kalman hem de bebek için.. düşük doz bir ilaç verdiler bana gebeliğinde de içeceksin dedi..

Eklentiler

• 20220301_030709.webp
    20220301_030709.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 54
  • 20220301_030534.webp
    20220301_030534.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20220228-WA0016.webp
    IMG-20220228-WA0016.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 50
vay anasını ne kadar enteresan bir belirti, koydum cebe 😂😂😂 vucudumda olan biten her haltı dinleyeceğim bundan sonra 😂😂😂
Hahaha yok o kadar da dinleme sen kendini 😁 her gebelik farklı tabii ki olacak diye bişey yok ama olursa da aklında bulunsun 😉
18 şubat yumurtlamam yani 13. Günüm oluyor heralde. Biraz geç oldu ondan telaşlandım 😅
E tamam geç değil işte. Eğer bu bebiştense tam zamanı aslında 😍

Kızlar hamileyim :) hamile olduğumu öğrendikten bir gün sonra covid olduğumu öğrendim. Suan karantinadayım. Doktora gitmedim henüz
Tebrikler canım niye önceden söylemiyorsun ekliyeyim listeyee,test yaparak mı öğrendin

2 gun gecikmem var testlerim bugun yarin gelir malum kan vermeye gidemiyorum iddadan ötürü netlestirip söylerim ama hic adet olcak gibi durmuyorum...
Eşine gecikti test yaptırdım desen yinede yaptırmazmı 😅

kız insan 12 gün nasıl farketmez nasıl dayanır test yapmadan ben hayal bile edemedim sen düşün 😂😂
Dayandığımı kim söyledi 🤣🤣 daha önceki günlerde 1-2 kere test yapmıştım negatifti. Anca o gün yakaladım. 2 yıl olacak nerdeyse hala akıllanmadım hala sabırsızım

Merhaba kızlar böyle bir yer olduğunu yeni öğrendim. Bende uzun zamandır bebiş istiyorum ama nasip olmadı. Listeye eklenmek için geç mi kaldım? Bat 27.03.2022
Yok canım bat tarihin geçmediyse geç kalmadın hoşgeldin aramıza 😊

Kızlar ya benim yumurtam 16 mm olmuş oda ilaçlarla iğnelerle zar zor bu kadar büyüttük. Ama çatlatma iğnesi vermedi kendi çatlar dedi. Vermesi gerekmez miydi riske attı 😟

Yine bir 7 Mart pozitifi,ALLAHım sen bana pazara kadar test yapmamak için sabır veerr 😅😅
Bencede yapma benimde 7 mart ben bu ayda erkenden basladim yapmaya ama bir sonraki ay asla test almayacagim onceden. Pazartesi sabah yaptim silik cikti. Sonra aksam yaptim hic cikmadi sonrakiler yine coook çok silik cikti. Kan vermeye hic cesaret edemiyorum butun günüm testlere bakmakla acaba pozitif mi degil mi diye dusunmekle geciyor

Back
X