• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk ikisinde 34- 35 günde, üçüncüsünde 31 günde, geçen ay 38.nci gününde adet olmuşsun..Düzensizlik var kuzum. Sen yumurtlama gününu adet baslangicindan almıyorsun adet bittikten sonra sayıyorsun, yanlış hesapliyorsun adetinin birinci gününden itibaren 14.ncu veya catlaman hangi güne denk geliyorsa o günü alacaksin bebiş.. Catlayinca üzerine 14 gün ekliceksin..Bu ay 34 ncü güne denk gelmesi gerekiyordu adetin ama ovü testin yeni pik gösteriyor o yüzden geç adet olacaksin bugünleri değerlendirin muhakkak tesadüf merakından test yaptın yumurtlamayı gördün 😁 testlere devam
neye hikmet neye kısmet vardır bunda da bir hayır diyim 😂😂 saol kuzum 🌹

Yerinde olsam test yapardım cnm ilk gebeligimde adet günü başlayan su gibi akıntım olurdu adet oldum sanıp wc giderdim bence hamilesin☺️ başka belirtilerin var mı
Sol kasigim çok ağrıyor, aynı adet olacakmışım gibi, bugün bı anda su gibi akinti geldi,dedim tamam adet oldum, sanki altıma yapmışım gibi ama gelince kasık ağrım hafifliyor 🤣🤣 iştahım çok açıldı 1 haftadır hunharca yiyorum hatta kilo aldim, bel ağrım var, gogsumun uç kısımları acıyor ve sert damarlarıni hissediyorum taş gibi..bide Alerjimin olduğu normalde fazla yemedigim yemekleri yine 1 haftadır canım çok çekiyor istemsizce yiyorum ya ha bire yemek istiyorum 😁🤣🤣 Bunların yanında ayaklarım buz sürekli üşüyorum bı bakıyorum sıcak oluyor garip bisiy oldum çıktım 😁😁 Kocam dalga geçiyor sağlıklı yaşam koçluğundan Somer sefe eevriliyor diyor 🤣🤣

Cordessa Cordessa kahvelihatunn kahvelihatunn tüm burç yorumları yükselene göre yapılır, o yüzden öncelik yükselen yorumlarda :KK54:
Ve bugün de yeniay var, yenilikler, yeni başlangıçlar, güzel dilekler için ideal :halay:
Ayyy teşekkür ederizzzz 🥰🥰 bebeik beklediğimizden bizim için çok hüzel bir olumlama oldu sağolasın 🥰🥰

Sol kasigim çok ağrıyor, aynı adet olacakmışım gibi, bugün bı anda su gibi akinti geldi,dedim tamam adet oldum, sanki altıma yapmışım gibi ama gelince kasık ağrım hafifliyor 🤣🤣 iştahım çok açıldı 1 haftadır hunharca yiyorum hatta kilo aldim, bel ağrım var, gogsumun uç kısımları acıyor ve sert damarlarıni hissediyorum taş gibi..bide Alerjimin olduğu normalde fazla yemedigim yemekleri yine 1 haftadır canım çok çekiyor istemsizce yiyorum ya ha bire yemek istiyorum 😁🤣🤣 Bunların yanında ayaklarım buz sürekli üşüyorum bı bakıyorum sıcak oluyor garip bisiy oldum çıktım 😁😁 Kocam dalga geçiyor sağlıklı yaşam koçluğundan Somer sefe eevriliyor diyor 🤣🤣
geliyooor gelmekte olaaaannnnn :anneadayı::KK200:

İnşallah görememiştir canım.. siz değerlendirin mutlaka.. hamilelik testi yaptın mı peki???
Yapmadım test. Böyle çıktı bugün doktora gittim yine göremiyorum yumurta dedi :(

Eklentiler

• 434AC5E3-3D2C-4FA7-B648-DD9BD3A2D256.webp
    434AC5E3-3D2C-4FA7-B648-DD9BD3A2D256.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 44
Back
X