- 5 Ocak 2012
- 587
- 653
- 303
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #6.861
heyecan kaçırmak yooookHahhha yaaa o gecen ay ki heyecanımı geri getirdiniz tebrikler size cümleten![]()

bu grupta bir regl olmak yasak
iki heyecansız umutsuz olmak yasak
o kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyecan kaçırmak yooookHahhha yaaa o gecen ay ki heyecanımı geri getirdiniz tebrikler size cümleten![]()

Amin canım inşallah dualarım sizlerleayyy gözün aydınnndarısı başımızaaa
İyi yapım o zamansiz kızlar yok musunuz. Yine teste ikna oldum
![]()
Yap ama gerçekten içinden geliyosa yap kuzummİyi yapım o zamansiz kızlar yok musunuz. Yine teste ikna oldum
![]()
Teşekkür ederim canım bir heyecan sardı beni yarın test için dahada fazlalaştı enerjimNe güzel enerjin var senin ya maşallah![]()
Asfjfk tamam anlaşıldı devremheyecan kaçırmak yooook
bu grupta bir regl olmak yasak
iki heyecansız umutsuz olmak yasak
o kadar![]()
bende de durum aynı canım bakalım ikimizde yapıp görelim neler olacak :)Kuzum bat 8 Mart. Yarın bı kaset test denesem mi diyorum ama yumurtlama sonrası 10. Gün oluyor çıkar mı ki
Belirti bu aynı böyle oluyor hamilelikte inşallah vardır bebişEvet dediğin gibi canım azıcık bile tuvaletin gelse kalkıyorum. Bunun için mi uyandım gece gece diyorum ama sabahı bekletmiyor öyle bı rahatsızlık oluşturuyor
Hahahah aynı benHahhha yaaa o gecen ay ki heyecanımı geri getirdiniz tebrikler size cümleten![]()
ay bende de bi halt yokBayanlar beni burdan akşam 20.00 a kadar kovun yoksa adam beni boşucak yemek yapmadım kahvaltı bulaşığımı yıkamadım yapıştım buraya ağrım var diye kilitleme imkanınız varsa bana kilitleyin burayı 20.00 de açınH Hello Kity
Cordessa
Yapım yapım içimden geldi valla asjdjdkYap ama gerçekten içinden geliyosa yap kuzumm![]()
12 den önce yaparım 8 buçukta uyaniyorum gider testi alırım yukaridakilere yakalanmamam lazım![]()
İnşallah hamileyizdir de aserdik deriz erkendenAyy inşallahBende çok sevdiğim için bu ismi kullandım olsada yesek benimde canım çekti sen öyle söyleyince
![]()
Haydi bismillahhhhbende de durum aynı canım bakalım ikimizde yapıp görelim neler olacak :)
Ay hadi hayırlısı bakalım ya inşallah kırmızı çizgiyi görürsünTeşekkür ederim canım bir heyecan sardı beni yarın test için dahada fazlalaştı enerjim![]()
Zoru başarırsın belki hiç belli olmaz,moralini heyecanını yüksek tut umutsuz test yapma,ama negatif çıkarsada üzülme çünki kırmızıları görene kadar hep bir şans umut varBenim biraz zor gibi ama inşallah![]()
İnşALALH hepimiz görürüz,toplu test yapmayı organize ediyorumAy hadi hayırlısı bakalım ya inşallah kırmızı çizgiyi görürsün![]()
Yaa pratik yemekler yap iki dkBayanlar beni burdan akşam 20.00 a kadar kovun yoksa adam beni boşucak yemek yapmadım kahvaltı bulaşığımı yıkamadım yapıştım buraya ağrım var diye kilitleme imkanınız varsa bana kilitleyin burayı 20.00 de açınH Hello Kity
Cordessa
Canım çekti fesleginin tadinida bilmem fesleğenli Makarna istedim püü sanaİnşallah belirtidir feslegencim. Bu arada feslegeni çok severim canımı çektirdin şöyle fesleğenli bı makarna![]()