• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet dediğin gibi canım azıcık bile tuvaletin gelse kalkıyorum. Bunun için mi uyandım gece gece diyorum ama sabahı bekletmiyor öyle bı rahatsızlık oluşturuyor
Belirti bu aynı böyle oluyor hamilelikte inşallah vardır bebiş 😃

Bayanlar beni burdan akşam 20.00 a kadar kovun yoksa adam beni boşucak yemek yapmadım kahvaltı bulaşığımı yıkamadım yapıştım buraya ağrım var diye kilitleme imkanınız varsa bana kilitleyin burayı 20.00 de açın 🤣🤣🤣 H Hello Kity Cordessa Cordessa
ay bende de bi halt yok 😂😂😂 şu an bile yazılanlara yetişemiyorum, bi de hala mesaim devam ediyo, iş yapmam lazım bıraktım burada takılıyorum 😂😂😂😂

Kızlar birkaç gündür gogusumun yanları ağrıyor koltukaltiyla göğüs arası yan taraf normal mi acaba aranızda böyle ağrısı olan var mı çok belirti arar oldum ya 😂

Benim biraz zor gibi ama inşallah 🥲
Zoru başarırsın belki hiç belli olmaz,moralini heyecanını yüksek tut umutsuz test yapma,ama negatif çıkarsada üzülme çünki kırmızıları görene kadar hep bir şans umut var

Back
X