• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha önceki hamileliğimde içiyordum ve 9 haftalıkken öğrenmiştim o zaman kadar fosur fosur içtim sonrasında günde 3 tane içtim ben bebeğimi 20. Haftada kaybettim sigara etken midir bilmiyorum ama yine de bu sefer içemeyeceğim hamileliği öğrendiğimde
o şüphe insanı tedirgin ediyor işte

Elimde kalan ovü testlerini bitireyim dedim hamiş olsam da olmasam da adet dönemine yakın ovü testleri bu şekilde çıkıyor...Yapacak arkadaşlara rehber olsun..3 ude aynı idrarla aynı dakika yapıldı..3 ude farklı sonuç verdi..Bida test alır mıyım ASLA..Bir da ovü testlerine güvenir miyim ASLA... Doktora gider yumurtlama haftami öğrenir gelirim en temizi 😁
20220302_174927.webp

Birkaç hamile arkadas var. Birkaç da aklı celinip yarın test yapacak olanlar özet olarak 🤣🤣🤣
Benim elimde erken gebelik yok canım, senden güzel haberler bekliyorum🤩🥰 Elimde kalan tek bir test var oda normal gebelik testi Batı bekliycem o yüzden ❣

sen gebesiiiiiinnn 😁😁😁

ya senin canın sağolsun, ama daha güzelini bulmuşsun balık eşimin burcu ve ne diyor balıkta : aniden hamilelik olacak fn gibisinden bşey 😍😍😍😍😍😍😍😍

olssuuuuun kocam beyin burcuymuş şanslılardan biri 😍😍😍

kızlar ben de sigara içiyorum, günde 1 paket kadar, bi riki kere bırakmaya çalıştım çok stres oldum. eşim dedi ki, aniden hamile kalanlar var, bizim gibi çabalamadan, onlar da içiyor o kadardan bişey olmaz kendini strese sokmandan daha iyidir, öğrenir öğrenmez bırakırsın dedi. ben de öyle yapacağım ya napayım....
Gebesinnnnn diyo yaaaaaa zorla edicek kiz beni yoksa da =)

Back
X