- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.027
- 83
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #7.021
Ben spermden anlamam ki =)Kızlar eşimin sonucunu attım bi yorumunuzu alırımPasha22
Papatyamelo H Hello Kity @papatyamveben
Derinvebebekleri M Mavi Menekse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben spermden anlamam ki =)Kızlar eşimin sonucunu attım bi yorumunuzu alırımPasha22
Papatyamelo H Hello Kity @papatyamveben
Derinvebebekleri M Mavi Menekse
Ayy kuzum hayırlı haberlerle gel o zaman inşallahOnlardan biriyimok yaydan çıktı
zaten yarın 5 günüm kalmış oluyor bata
Ben anlamam canim ama doktorun normal demesine cok sevindim. O zaman artik kafaya takmal, stres yapmak yok! Olmamadi icin hicbir engel yokKızlar eşimin bugün çıktı sonuçları, Doktor normal bi sıkıntı yok demiş,Sizlerin yorumlarını bekliyorum
Eki Görüntüle 3017490
Eki Görüntüle 3017494
İnşallah canımAyy kuzum hayırlı haberlerle gel o zaman inşallah![]()
Aynen =) umarim marttasindir eheheuehu =)burada duralım onada ekleniriz artık nabalım![]()
Hepsi gayet iyi doktorda söylemiş zaten eşinle ilgili bişey yok canım kafası rahat olabilir stres yapmasın erkekte stres spermi çok etkilerKızlar eşimin bugün çıktı sonuçları, Doktor normal bi sıkıntı yok demiş,Sizlerin yorumlarını bekliyorum
Eki Görüntüle 3017490
Eki Görüntüle 3017494
Tamam guzum.Bilen olur diye rastgele etiket yaptımBen spermden anlamam ki =)
Aynen canım ,bu ayda olmazsa ben gitcem artık tüm tahlilere baktırcamBen anlamam canim ama doktorun normal demesine cok sevindim. O zaman artik kafaya takmal, stres yapmak yok! Olmamadi icin hicbir engel yok![]()
Korkuyordum sonuçta bişi çıkacak diye dedi sabahHepsi gayet iyi doktorda söylemiş zaten eşinle ilgili bişey yok canım kafası rahat olabilir stres yapmasın erkekte stres spermi çok etkiler
Sende ben gibisin inşallah yanılızyoruzdurda bebiş müjdesi alırızGuzum yapcan mı yarın sen test ☺ben bekliycem canım içiöden bi ses bu ayda yok diyo![]()
Benim eşimde 2 defa verdi sonuçları çok iyi stres yapmasın kafasına biseyi takmasin aynı şekilde sende..Sende de bişey yoksa vakti vardır vücudun kendini hazırlıyordur acele etme olur yaniKorkuyordum sonuçta bişi çıkacak diye dedi sabah![]()
Evet canim her seye baktir kafanda acabalar kalmasinAynen canım ,bu ayda olmazsa ben gitcem artık tüm tahlilere baktırcam
Canim cok iyi çıkmış ben 8 milyonla hamile kalmistim için rahat etsin ki esinin sonucu cok cok iyiKorkuyordum sonuçta bişi çıkacak diye dedi sabah![]()
ayy hadi güzel haberler yüksek betalar olsunnnnnKizlar dayanamadim kan verdim 1 saate cikar. Ne olur benim için dua edin![]()
yumurtlama zamanını öğrenmek için adet biter bitmez mi gidiyorsunElimde kalan ovü testlerini bitireyim dedim hamiş olsam da olmasam da adet dönemine yakın ovü testleri bu şekilde çıkıyor...Yapacak arkadaşlara rehber olsun..3 ude aynı idrarla aynı dakika yapıldı..3 ude farklı sonuç verdi..Bida test alır mıyım ASLA..Bir da ovü testlerine güvenir miyim ASLA... Doktora gider yumurtlama haftami öğrenir gelirim en temizi
Eki Görüntüle 3017510
Canım benim inşallah bebiş vardırKizlar dayanamadim kan verdim 1 saate cikar. Ne olur benim için dua edin![]()
tüm dualarımız seninle hadi inşallah, testinde çizgi çıkmış mıydı kuzu?Kizlar dayanamadim kan verdim 1 saate cikar. Ne olur benim için dua edin![]()
Merhaba beni de ekler misiniz 13 martHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz
umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur