Amh 0.63 cnm. 39 yasindayim. Ilk gebeligim normal oldu, bisey bilmiyordum zaten. 1 ay normal+2ay klomen ve catlatma ignesi denedim olmadi. Yas ve rezerv nedeniyle tup diyorlar. Takviye filan kullansak dogal yoldan saglikli bir gebelik elde edemez miyiz dedim, oyle verdi ama oylesine gibi hareket ediyor dr. Kalite arttirir, iyi gelir filan bisey demedi. Su kadar sure kullan da demedi. Icinde de pek bisey yok, niye bu kadar pahali anlamadim. Onceki dr. Dogum yaptigin icin filme gerek yok demsiti. 2 kere klomenle olmayinca %5 ihtimal ama tuplere bakalim demisti. Ben biraz gerginim yani cati muayenesi, acildi mi acilmadi mi, kesik atma mevzularindan hic normal dogum istemedim, sezeryan istedim. Simdi regl iken muayene, rahim filmi, belki yarin yum.toplama, transfer vs. Bunlar beni cok zorluyor. Su an kafamda sacma sapan bir iltihap var, gecmiyor ilaca ragmen. Cenem tutuldu, sag yuzumde hafif uyusukluk da var. Dr.un biri 20ligi cekelim dedi, digeri 20likle ilgisi yok, yuz kaslarin cok gergin, stresten dedi. Goz gore gore is nasil buralara geldi, ne yapacagimi bilmiyorum. Normal gebelik olabilecekken simdi tup bebek surecine mi girecegiz, hic mantikli gelmiyor. Dr. %50 dese de ben bu kadar olumsuzken o da olmaz zaten. Bebek isini birakip antidepresan alasim var, ama oglum cok istiyor. Sıkısıp kaldim resmen