• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamaya kadar deayı genelde bilinir canım ama bilmeyenler de vardır tabi. Ben 12. güne kadar yedim bugün 14. günüm henüz yumurtlama görmedim malesef benim yumurtlama geç oluyr
Artık gördün mü? Erken geç yumurtlama nın bı önemi var mı yumurtlamanın kalitesinin göstergesi vs olamaz di mi?

Bende henüz görmedim yumurtlamayı.

İlk aydan kalanlar varmış canım. Bı probleminiz olmadığını biliyorsan neden olmasın ki. Allah büyüktür. İmkansız değil yani
Tabi canım kesinlikle ama yine de fazla ümitlenmemeye çalışıyorum büyük ihtimal tüm enerjimi eşimi teselli ederek harcayacağım zaten olmazsa🙈

Şimdi şöyle bir kafadan sallama hesap yaptım. Şubat gebelik planlayalar topigiyle bu topigin yuzdelerinin tahmini hesaplayinca bu gruptaki hamile sayısı epey fazla olacak gibi görünüyor. Tabi Allah bilir oncelikle. Benimki bir tahmin.
Ya inş hepimiz olalım 🤲 ben daha yumurtlamayı görmedim.

Tabi canım kesinlikle ama yine de fazla ümitlenmemeye çalışıyorum büyük ihtimal tüm enerjimi eşimi teselli ederek harcayacağım zaten olmazsa🙈
Bizim hikayede teselli edilen ben oluyorum. Neyse demek ki eşin de çok istiyor. Benimki zor ikna oldu da 🙄🥰

Bizim hikayede teselli edilen ben oluyorum. Neyse demek ki eşin de çok istiyor. Benimki zor ikna oldu da 🙄🥰
Bizde ben zor ikna oldum bana kalsa ben daha beklerdim ama olsun ikna olmuş ya canım inşallah bundan sonra teselli etmesine gerekli kalmayacak zaten🥰

Ne güzel konuştun canım ya bir an ümitleniyorum sonra yeşil çam filmi mi bu ilk aydan olur mu hiç diye ümitsizliğe kapılıyorum😅
e ben baya ilk aydan hamile kalıcam sanıyorum 😂😂😂😂 aksini düşünmeye gerek yok şu an, regl olmadığım sürece ben de türk filmi yıldızı olabilirim 😁 sağa sola ayılıp bayılıcam bi de midem bulansın kusayım falan bak mis gibi aktris oldum 😂
İlk aydan kalanlar varmış canım. Bı probleminiz olmadığını biliyorsan neden olmasın ki. Allah büyüktür. İmkansız değil yani
evet bu topikte elenmek yok
gel hanıııım geeel hamiş bolluğu topiğe geeel 💃🏻🕺🏻

Benim kan verme imkanım var ama utanıyorum artık her ay muhakkak uğruyorum bi 😂 ben de test yapıyım sabah sizle beraber inşallah güzel olumlu sonuç alırız.
İnşALLAHHHA

Kızlar şimdi ben oruç tutuyorum,saat 2.30 gibi yemek yiyip yatıyorum,sabah 7de test yapmak istiyorum ama acaba erkenmi olur yediğim içtiğim etki eder mi sizce

Back
X