• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen canım henüz bata çok moral bozmak yok herkesin döngüsü farklı yerleşmesi farklı moral bozmak yok :)
Herkese aynı tavsiyelerde bulunup yine de bi tık üzülüyoruz tabi ama sonuçta regl olmadık. Yıkılmadım ama ayakta da sayılmam 🤣😝

Papatyamelo Papatyamelo H Hello Kity kahvelihatunn kahvelihatunn kızlar dün konuştuk sabaha kadar rüyamda gebelik testi yaptım sonra baktım olmayacak 6 da kalktım yaptım sonucu atıyorum yorumlarınızi bekliyorum 😅 bu arada ikinci çizgiyi silik gordum foto da çıktı mı emin değilim 🙏🥰 çok heyecanlıyım adımdan da anlaşılacağı üzere 🤭 ekleyemedigim arkadaşlar kusura bakmayın heyecandan isimler gelmedi aklıma 😊
Kız ben bunu görmemişim yaaa yeni gördümm kuzu birde resmin renk ayarlarıyla oynasana net sonuç çıksın. 😘😘

Papatyamelo Papatyamelo H Hello Kity kahvelihatunn kahvelihatunn kızlar dün konuştuk sabaha kadar rüyamda gebelik testi yaptım sonra baktım olmayacak 6 da kalktım yaptım sonucu atıyorum yorumlarınızi bekliyorum 😅 bu arada ikinci çizgiyi silik gordum foto da çıktı mı emin değilim 🙏🥰 çok heyecanlıyım adımdan da anlaşılacağı üzere 🤭 ekleyemedigim arkadaşlar kusura bakmayın heyecandan isimler gelmedi aklıma 😊
Aa var gibi

Eklentiler

• 59369AFD-3567-4E1C-8009-AF850A7B5011.webp
    59369AFD-3567-4E1C-8009-AF850A7B5011.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 60
Back
X