• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen daha varmış canım son 5-6 gün kalaya kadar başlamayacağım testlere ben de
2 ay üst üstte kimyasal yaşadım tatlım. hastaneden eve gelemedim. kan vere vere kollarım delik deşik oldu. 17 martta diş randevüm var acaba ne yapsam diye düşünüyorum.

Şimdi yaptım kızlar 🙄 bakın bakalım H Hello Kity Mavigrill Mavigrill HEYECANLIYIM HEYECANLIYIM Eflatun1Kelebek Eflatun1Kelebek Pasha22 Pasha22 ve etiketliyemediklerim,yine hüsran sanırım bu ayda 🤦🏼‍♀️
IMG_20220303_104016_172~2.webp
IMG_20220303_103547_958~2.webp

2 ay üst üstte kimyasal yaşadım tatlım. hastaneden eve gelemedim. kan vere vere kollarım delik deşik oldu. 17 martta diş randevüm var acaba ne yapsam diye düşünüyorum.
Dişten önce yap o zaman testini canım iptal edersin ona göre

Çok fazla gazım var söylemesi ayıp. Göğüslerim sistikce şişti ve hassas ve renk değişti sanki. Bide tuvaletten çıkamıyorum 😁
Oo maşallah 😍😍 bende de aynı ama bende idrar yolu enfeksiyonu cikti ondanmis ağrılarım. Akintin varmi

patlattım en pahalısından bitane diyosun 😂😂😂 iyi yaptın bacım ben de teyit diye tutuyorum onu, önce daha ucuzlarla yapıcam çift çizgi görürsem onu da yapıvericem 😂😂😂
Bunun express olanı var bende ama bat günü yapılıyor sadece. ona 45 lira vermiştim kaziklandim eczacı bey tarafından 🤣 şimdi interneten sipariş verince 25 liraya geldi. Tabi kargo ücretiyle yine 40 🤣🤣 anam ucuz bişey yok ki

Dişten önce yap o zaman testini canım iptal edersin ona göre
bugundü normalde içimde bi his kapladı hamilesin dye iptal ettim. 17 sine aldım o günde reglimin günü. ben 16 sında yaparım test

Back
X