• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cok haklısıınnn
yaa ben bıde belırtı sayamıyorum gaz mesela var ama benım bagırsak sendromu hastalıgım var onun yuzunden hep gazlıyım zaten :) goguslerım aynı pek degısıklık yok, kasık agrım var ama artık bunu yasayıp hep regl oldguugum ıcın hıc bırını yoramıyorum gebelıge,sonu husran oluyo dıye.

amınnn hayırlısı olsun ınsallaahh gelmıstır bu ay bebeklerımız
inşallah canım benim:)

Kızlar, kan sonucu çıkmadı işten geç çıkabildim. Öğleden sonra çıkacak. Ama doktor ultrasonla karnıma baktı. Kalınlaşma var dedi. 2 sebebi olurmuş, biri adet gecikmedi diğeri hamilelik. Çok heyecanlandım. Katları karıştırdım hastanede. Bu mesajı zor yazıyorum.Bat 6 Mart. Dua edin ne olur 😍
İnşallah bebistir sebebi. Allah'ım bu ay bu gruptaki herkese gönlündekini nasip et🤲💙🤲💙

Ne belirtiler gördük aslında hiç yoktular 😅😅😅 gönül isterdi ki sabırla regl bekliyim, perşembe test yapayım falan ama dayanamam. Ptesi bir erken gebelik patlatır boyumun ölçüsünü alırım heralde 🤣
Çok büyük saygı duyuyorum sabırsızlara 🤣 aradaki fark açıldı ama yaa olmadı böyle birlikte yaşamalıydık o gerginliği son dın dın dııınn 😁 neyse bu ay duphaston kullanamadığım için gecikme olmaz en azından

Kızlar, kan sonucu çıkmadı işten geç çıkabildim. Öğleden sonra çıkacak. Ama doktor ultrasonla karnıma baktı. Kalınlaşma var dedi. 2 sebebi olurmuş, biri adet gecikmedi diğeri hamilelik. Çok heyecanlandım. Katları karıştırdım hastanede. Bu mesajı zor yazıyorum.Bat 6 Mart. Dua edin ne olur 😍
hadi inşallah hayırlı haberlerle gel canım :)

Papatyamelo Papatyamelo Beni eleyebilirsin canım yine bol belirtili ama negatifi gördüğüm bir ay oldu 😊 Önümüzdeki aya artık, adeti beklemeye geçtim 😊

Eklentiler

• 20220303_120433.webp
    20220303_120433.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 77
Kırmızıları görmeden pes etmek yok ya 🤦🏼‍♀️
İnşallah adet olmazsın inşallah sonradan pozitif görenlerden olursun 🤲
Bu testin yanildigini hiç görmedim gölge bile yok testte o yüzden bu ay elendik önümüzdeki ay artık 😊 zaten aldığım antibiyotiklerden dolayı olabileceğini düşünmüyordum..Doktorum yumurtlama haftası agrikesici bile icirmiyor yumurtanin kalitesi bozulmasın diye, bu ay ben yumurtlama dönemi enfeksiyondan dolayı 6 tane antibiyotik üzerine bide antibiyotik iğne yedim olsada sağlıklı olmazdı o yüzden üzülmüyorum..Belirtileri de artık gebeliğe yormicam

Back
X