• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz önce sağ kasığıma batma oldu ve normalde adet belirtilerim şimdiye kadar çoktan başlamıştı başlamadı bu benim için belirti 🙏🏽🙏🏽

bende yarın yapmasam mı diyorum ama şimdi yarın sabah negatif çıkarsa ağla zırla mecbur işe gidicem mafolurum o yüzden cumartesi yapıcam

Çok büyük saygı duyuyorum sabırsızlara 🤣 aradaki fark açıldı ama yaa olmadı böyle birlikte yaşamalıydık o gerginliği son dın dın dııınn 😁 neyse bu ay duphaston kullanamadığım için gecikme olmaz en azından
Ay evet ya benim erken geldi senin geç off olmadı böyle.. 2 kaset testim, 2 predictor erken var geçen aydan kalan, bunları unutup bi de 2 prodoctor erken aldım yarın gelecek 🤪🤪🤪 testsiz olmaz yaa, bir wc kadar uzakta çünkü öğrenme ihtimali 😅😅

Bu testin yanildigini hiç görmedim gölge bile yok testte o yüzden bu ay elendik önümüzdeki ay artık 😊 zaten aldığım antibiyotiklerden dolayı olabileceğini düşünmüyordum..Doktorum yumurtlama haftası agrikesici bile icirmiyor yumurtanin kalitesi bozulmasın diye, bu ay ben yumurtlama dönemi enfeksiyondan dolayı 6 tane antibiyotik üzerine bide antibiyotik iğne yedim olsada sağlıklı olmazdı o yüzden üzülmüyorum..Belirtileri de artık gebeliğe yormicam
Ben de artık asla belirtileri sallamıcam. Ovü testi de yapmıcam adetin ikinci günü direk hastaneye doktor ne dedi o

Şu negatif yapma efektiyle bi denesene canım @Hayat su çpk güzel yapıyor 😁
Ben gördüm de çizgiyi fotoğrafalrda belli olmuyor canım 🤦🏼‍♀️ daha fazla kendimi psikolojikmen yormuyayım diye attım testi,pazar veyanpazartesi tekrar yaparım artık

Biraz önce sağ kasığıma batma oldu ve normalde adet belirtilerim şimdiye kadar çoktan başlamıştı başlamadı bu benim için belirti 🙏🏽🙏🏽
ben de öyleydim 31 yaşıma kadar adetten 10 gün önce ağrılardan duramazdım bu ay hiçbir belirtim ağrım olmadı gaz dışında ama yine olmadı, Allah inşallah size bebek nasip eder 🙏

Ben gördüm de çizgiyi fotoğrafalrda belli olmuyor canım 🤦🏼‍♀️ daha fazla kendimi psikolojikmen yormuyayım diye attım testi,pazar veyanpazartesi tekrar yaparım artık
Ya fotografa yansıması cok zor zaten, sen gördüysen yeterli 🥰 bat ne zamandı, ptesiye kadar bekleyebilecek misin 🤗

Ya fotografa yansıması cok zor zaten, sen gördüysen yeterli 🥰 bat ne zamandı, ptesiye kadar bekleyebilecek misin 🤗
Bat 7 Mart canım tam pazartesi 😅 inşALLAH gördüğüm yanıltmazda

Ay evet ya benim erken geldi senin geç off olmadı böyle.. 2 kaset testim, 2 predictor erken var geçen aydan kalan, bunları unutup bi de 2 prodoctor erken aldım yarın gelecek 🤪🤪🤪 testsiz olmaz yaa, bir wc kadar uzakta çünkü öğrenme ihtimali 😅😅
Allah'ım stokçulara bak 🤣🤣🤣

Pazara kadar adet olmazsam kan mı versem yok yani normal testlerde çıkmıyor
Ver canım aklından çıksın 🤷ama testte niye çıkmadı anlamadım ovulasyon testinde çizgi baya belirgin eğer yumurtlama değilse o zaman senin hormonlarda da dalgalanma oldu o zaman yumurtlamaysa olabilir ayda iki kere yumurtlama olur doktorlarda normal görüyor bunu bende de geçen ay iki kere yumurtlama olmuştu☺️stres yapa adet olacagin varsada olamazsın stresten

Ne güzel herkes belirtilerini gebeliğe yoruyor iğne olunca (bu ay çatlatma oldu benim) belirtileriniz için gebeliktir diyemiyosunuz nasıl olsa iğnedendir die :olamaz: bi özendim şuan belirti yaşayanlara :KK48: umarım tüm belirti yaşayanların gebelikle sonuçlanır:dua:

Ver canım aklından çıksın 🤷ama testte niye çıkmadı anlamadım ovulasyon testinde çizgi baya belirgin eğer yumurtlama değilse o zaman senin hormonlarda da dalgalanma oldu o zaman yumurtlamaysa olabilir ayda iki kere yumurtlama olur doktorlarda normal görüyor bunu bende de geçen ay iki kere yumurtlama olmuştu☺️stres yapa adet olacagin varsada olamazsın stresten
sen ikinci yumurtlamanı bat günü mü. yaşadın kuzum?

Ne güzel herkes belirtilerini gebeliğe yoruyor iğne olunca (bu ay çatlatma oldu benim) belirtileriniz için gebeliktir diyemiyosunuz nasıl olsa iğnedendir die :olamaz: bi özendim şuan belirti yaşayanlara :KK48: umarım tüm belirti yaşayanların gebelikle sonuçlanır:dua:
İnşallah sende iğneden sandığın belirtilerin gerçek olduğunu öğrenirsin canim 🤲🥰😘

Back
X