- 16 Kasım 2021
- 414
- 519
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #7.881
Biraz önce sağ kasığıma batma oldu ve normalde adet belirtilerim şimdiye kadar çoktan başlamıştı başlamadı bu benim için belirti 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzüldüm canım seni kesin hamile diyordum bennn nasip artikkkPapatyamelo Beni eleyebilirsin canım yine bol belirtili ama negatifi gördüğüm bir ay oldu
Önümüzdeki aya artık, adeti beklemeye geçtim
![]()
Ay evet ya benim erken geldi senin geç off olmadı böyle.. 2 kaset testim, 2 predictor erken var geçen aydan kalan, bunları unutup bi de 2 prodoctor erken aldım yarın gelecekÇok büyük saygı duyuyorum sabırsızlaraaradaki fark açıldı ama yaa olmadı böyle birlikte yaşamalıydık o gerginliği son dın dın dııınn
neyse bu ay duphaston kullanamadığım için gecikme olmaz en azından
Ben de artık asla belirtileri sallamıcam. Ovü testi de yapmıcam adetin ikinci günü direk hastaneye doktor ne dedi oBu testin yanildigini hiç görmedim gölge bile yok testte o yüzden bu ay elendik önümüzdeki ay artıkzaten aldığım antibiyotiklerden dolayı olabileceğini düşünmüyordum..Doktorum yumurtlama haftası agrikesici bile icirmiyor yumurtanin kalitesi bozulmasın diye, bu ay ben yumurtlama dönemi enfeksiyondan dolayı 6 tane antibiyotik üzerine bide antibiyotik iğne yedim olsada sağlıklı olmazdı o yüzden üzülmüyorum..Belirtileri de artık gebeliğe yormicam
Ben gördüm de çizgiyi fotoğrafalrda belli olmuyor canımŞu negatif yapma efektiyle bi denesene canım @Hayat su çpk güzel yapıyor![]()
ben de öyleydim 31 yaşıma kadar adetten 10 gün önce ağrılardan duramazdım bu ay hiçbir belirtim ağrım olmadı gaz dışında ama yine olmadı, Allah inşallah size bebek nasip ederBiraz önce sağ kasığıma batma oldu ve normalde adet belirtilerim şimdiye kadar çoktan başlamıştı başlamadı bu benim için belirti![]()
Ya fotografa yansıması cok zor zaten, sen gördüysen yeterliBen gördüm de çizgiyi fotoğrafalrda belli olmuyor canımdaha fazla kendimi psikolojikmen yormuyayım diye attım testi,pazar veyanpazartesi tekrar yaparım artık
Bat 7 Mart canım tam pazartesiYa fotografa yansıması cok zor zaten, sen gördüysen yeterlibat ne zamandı, ptesiye kadar bekleyebilecek misin
![]()
Allah'ım stokçulara bakAy evet ya benim erken geldi senin geç off olmadı böyle.. 2 kaset testim, 2 predictor erken var geçen aydan kalan, bunları unutup bi de 2 prodoctor erken aldım yarın gelecektestsiz olmaz yaa, bir wc kadar uzakta çünkü öğrenme ihtimali
![]()
İnşallah öyledir canım.Biraz önce sağ kasığıma batma oldu ve normalde adet belirtilerim şimdiye kadar çoktan başlamıştı başlamadı bu benim için belirti![]()
Ver canım aklından çıksınPazara kadar adet olmazsam kan mı versem yok yani normal testlerde çıkmıyor
bi özendim şuan belirti yaşayanlara 
Ben bunu yaşadığımda gebe olduğumu biliyordum. Ertesi gün doktora gittim hemen. Yerleşme kanaması dedi. Ama her ihtimale karşı progestan vermişti.Yaşadıktan kaç gün sonra öğrendin gebeliğini peki
sen ikinci yumurtlamanı bat günü mü. yaşadın kuzum?Ver canım aklından çıksınama testte niye çıkmadı anlamadım ovulasyon testinde çizgi baya belirgin eğer yumurtlama değilse o zaman senin hormonlarda da dalgalanma oldu o zaman yumurtlamaysa olabilir ayda iki kere yumurtlama olur doktorlarda normal görüyor bunu bende de geçen ay iki kere yumurtlama olmuştu
stres yapa adet olacagin varsada olamazsın stresten
Daha erken, silik çıkması çokkk normal.. ayy inşallah koyulaşsın amiiinnBat 7 Mart canım tam pazartesiinşALLAH gördüğüm yanıltmazda
Biri adeten 11. günü diğerinde adetin 20 . günüydü canım adetimde ikinci yumurtlamadan 14 gun sonra oldu yani geciklmeli adet oldum geçen ay ikinci yumurtlamayı yaşadığım icinsen ikinci yumurtlamanı bat günü mü. yaşadın kuzum?
İnşallah sende iğneden sandığın belirtilerin gerçek olduğunu öğrenirsin canimNe güzel herkes belirtilerini gebeliğe yoruyor iğne olunca (bu ay çatlatma oldu benim) belirtileriniz için gebeliktir diyemiyosunuz nasıl olsa iğnedendir diebi özendim şuan belirti yaşayanlara
umarım tüm belirti yaşayanların gebelikle sonuçlanır
![]()