• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anlatmak istediğim buydu aslında..Belirtilerden çok şey çıkartıyoruz aslında belirtilerimiz adet olduğumuz ilk andan beri var bazı aylar yoğun oluyor bazı aylar hiç olmuyor en ufak şeyden etkilenen bı döngü biz bu gebe kalma sürecinde ekstradan vücudumuzu dinledigimiz için normalde farkına varmadigimiz belirtileri hep gebeliğe yoruyoruz..O yüzden belirtilere anlam yüklememek gerek.. Ovulasyonlara gelince faydalı bişey olsalardı doktorlar evde ovü takibi yapın derlerdi 5 aydır giderim 1 kere bile onermedi genelde hiçbir doktorda ovü testlerini önermez..Dün bile aynı idrarla aynı saniyelerde 3 test yaptım 3 ude farklı çıktı o yüzden güvenmemek gerek bunun yerine guvenebilecegimiz bı doktorla ovü günlerini doktorla takip etmek..Bakalım önümüzdeki ay da olmazsa artık aşılama yaptırırım nerdeyse 2 sene olacak yoruldum negatif görmekten bizden sonra evlenenler çocuğunu eline aldı yarısının doğumu yaklaştı bizde hicbisey yok milletin diline duşmemiz an meselesi..Arkadaşlarım 2.nci çocuklarına hamile 3 senede
Ahh evet katılıyorum kasıklarım ağrıyor diyorum acaba mı? Yerleşiyor mu? Halbuki adet olmadan evvel de ağrır yani. Sabırla beklemek gerek. Burda da birbirimizi gaza getirmeyelim test yapmak için 🤗🤗

kolaylıklar bebişim ben de ara ara bakıyorum iş çok yoğun bugün 😔
Ya varya delircem ben aramışlar eşimi yarına ertelemişler bugün acil işleri çıkmış len manyak sabahtan beri aklın nerdeydi bende koş oraya koş buraya bi yandan yemek bi yandan tatlı ile uğraşıyorum elimde patladı herşey gelin kızlar buraya gömelim bunları ya sinirlerim bozuldu H Hello Kity M Mavi Menekse hzlsel hzlsel Pasha22 Pasha22

ben de öyleydim 31 yaşıma kadar adetten 10 gün önce ağrılardan duramazdım bu ay hiçbir belirtim ağrım olmadı gaz dışında ama yine olmadı, Allah inşallah size bebek nasip eder 🙏
İnşallah benim ilkinde de böyle olunca acaba mı dedim umutlandım hayırlısıysa olsun inşallah en kısa sürede sizede nasip eder inşallah 🙏🏽

Anlatmak istediğim buydu aslında..Belirtilerden çok şey çıkartıyoruz aslında belirtilerimiz adet olduğumuz ilk andan beri var bazı aylar yoğun oluyor bazı aylar hiç olmuyor en ufak şeyden etkilenen bı döngü biz bu gebe kalma sürecinde ekstradan vücudumuzu dinledigimiz için normalde farkına varmadigimiz belirtileri hep gebeliğe yoruyoruz..O yüzden belirtilere anlam yüklememek gerek.. Ovulasyonlara gelince faydalı bişey olsalardı doktorlar evde ovü takibi yapın derlerdi 5 aydır giderim 1 kere bile onermedi genelde hiçbir doktorda ovü testlerini önermez..Dün bile aynı idrarla aynı saniyelerde 3 test yaptım 3 ude farklı çıktı o yüzden güvenmemek gerek bunun yerine guvenebilecegimiz bı doktorla ovü günlerini doktorla takip etmek..Bakalım önümüzdeki ay da olmazsa artık aşılama yaptırırım nerdeyse 2 sene olacak yoruldum negatif görmekten bizden sonra evlenenler çocuğunu eline aldı yarısının doğumu yaklaştı bizde hicbisey yok milletin diline duşmemiz an meselesi..Arkadaşlarım 2.nci çocuklarına hamile 3 senede
Aynen öyle benden sonra evlenenlerin kimisi hamile kimisi doğuma çok az kaldı bende 2 senedir hep negatif görüyorum kafama takmamaya çalışıyorum ama kırmızıları görünce insan uzuluyo isyan olarak degil ama neden diye geciyo icimden ama asla isyan etmiyorum hayırlısı diyorum olmasada vardır Rabbimin bı bildiği diyip susuyorum ama yıpratıcı bi surec tabi bu ayda olmazsa son kes doktora gidicem ondan sonra birakicam artık akışına olursa olur olmazsa napiim artık 🤷sizin belirli bi olmama nedeni varmı benim yok yani doktorlar öyle diyor basit kist oluyo sadece yumurta çatlamadigı icin oda adetle atiliyo diyo 🤷

Ya varya delircem ben aramışlar eşimi yarına ertelemişler bugün acil işleri çıkmış len manyak sabahtan beri aklın nerdeydi bende koş oraya koş buraya bi yandan yemek bi yandan tatlı ile uğraşıyorum elimde patladı herşey gelin kızlar buraya gömelim bunları ya sinirlerim bozuldu H Hello Kity M Mavi Menekse hzlsel hzlsel Pasha22 Pasha22
aaaaa rezaleeett 😯 te allam şansa bak yaa, yarına durabilecek şeylerdir bazıları inşallah canım yaaa
wala ben gelmek isterdim, kim biliir ne güzel şeyler yapmışsındır 🤩 tabi gelsem de yiyemezdim bu fiziği korumak lazım bebiş öncesi 🤩🤩🤩

aaaaa rezaleeett 😯 te allam şansa bak yaa, yarına durabilecek şeylerdir bazıları inşallah canım yaaa
wala ben gelmek isterdim, kim biliir ne güzel şeyler yapmışsındır 🤩 tabi gelsem de yiyemezdim bu fiziği korumak lazım bebiş öncesi 🤩🤩🤩
Hahahh 🤣🤣 gebelikten önce ye yiyebildiğimi çünkü gebelikte hormonlar okadar etkiliyomuşki öncesinde bayılarak yediklerini gebelik anında yiyemiyomuşsun 🤣🤣🤣🤣 çevrem hep böyle geçirdi hamileliğini 🤣🤣🤣

Ya ben femera kulandım da hala devam ediyom yumurtalıklarimda ağrı var da korkuyom ya
Canım bende femara kullanıyordum 2 gün önce bitti bende normalde hiç yumurtlama ağrısı yaşamazdım ilaç bitti bende ağrı başladı bugün doktor kontrolüm vardı yumurtalar gelişmiş o yüzden ağrı yapıyormuş ☺️

Hahahh 🤣🤣 gebelikten önce ye yiyebildiğimi çünkü gebelikte hormonlar okadar etkiliyomuşki öncesinde bayılarak yediklerini gebelik anında yiyemiyomuşsun 🤣🤣🤣🤣 çevrem hep böyle geçirdi hamileliğini 🤣🤣🤣
bacım ben tüp mideliyim 😅 istesem de yiyemem yani 😅
bakalım hamile kalabilirsem neler olacak kilo almak yerine verecek miyim, aksine daha çok yiyesim mi gelecek yaşayarak göreceğiz 😅😅😅

İki gün sonra tekrarlarim testi canım hayırlısı bakalım 🥰☺️
İnşallah güzel haberler gelir benimde yarın kan testi var bakalım bnde senin gibi gecikti ama negatif hemde 15 gün gecikti arada yeniden yumurtladım demekki yarın akkoyun kara koyun belli olacak bakalım

Back
X