- Konu Sahibi Papatyamelo
- #7.941
Kizlar yumurta kac mm olunca ovulasyon testinde cift cizgi olur?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh evet katılıyorum kasıklarım ağrıyor diyorum acaba mı? Yerleşiyor mu? Halbuki adet olmadan evvel de ağrır yani. Sabırla beklemek gerek. Burda da birbirimizi gaza getirmeyelim test yapmak içinAnlatmak istediğim buydu aslında..Belirtilerden çok şey çıkartıyoruz aslında belirtilerimiz adet olduğumuz ilk andan beri var bazı aylar yoğun oluyor bazı aylar hiç olmuyor en ufak şeyden etkilenen bı döngü biz bu gebe kalma sürecinde ekstradan vücudumuzu dinledigimiz için normalde farkına varmadigimiz belirtileri hep gebeliğe yoruyoruz..O yüzden belirtilere anlam yüklememek gerek.. Ovulasyonlara gelince faydalı bişey olsalardı doktorlar evde ovü takibi yapın derlerdi 5 aydır giderim 1 kere bile onermedi genelde hiçbir doktorda ovü testlerini önermez..Dün bile aynı idrarla aynı saniyelerde 3 test yaptım 3 ude farklı çıktı o yüzden güvenmemek gerek bunun yerine guvenebilecegimiz bı doktorla ovü günlerini doktorla takip etmek..Bakalım önümüzdeki ay da olmazsa artık aşılama yaptırırım nerdeyse 2 sene olacak yoruldum negatif görmekten bizden sonra evlenenler çocuğunu eline aldı yarısının doğumu yaklaştı bizde hicbisey yok milletin diline duşmemiz an meselesi..Arkadaşlarım 2.nci çocuklarına hamile 3 senede
Ya varya delircem ben aramışlar eşimi yarına ertelemişler bugün acil işleri çıkmış len manyak sabahtan beri aklın nerdeydi bende koş oraya koş buraya bi yandan yemek bi yandan tatlı ile uğraşıyorum elimde patladı herşey gelin kızlar buraya gömelim bunları ya sinirlerim bozuldu H Hello Kity M Mavi Meneksekolaylıklar bebişim ben de ara ara bakıyorum iş çok yoğun bugün![]()
bende adetin 5. günü 5 gün süreyle sabah akşam kullandım sonra iğne oldumMerhaba kızlar size bişey sorabilirmiyim hiç aranızda femarayı yada klomeni adetin bittikten hemen sonra kulananiz oldumu
İnşallah benim ilkinde de böyle olunca acaba mı dedim umutlandım hayırlısıysa olsun inşallah en kısa sürede sizede nasip eder inşallahben de öyleydim 31 yaşıma kadar adetten 10 gün önce ağrılardan duramazdım bu ay hiçbir belirtim ağrım olmadı gaz dışında ama yine olmadı, Allah inşallah size bebek nasip eder![]()
Aynen öyle benden sonra evlenenlerin kimisi hamile kimisi doğuma çok az kaldı bende 2 senedir hep negatif görüyorum kafama takmamaya çalışıyorum ama kırmızıları görünce insan uzuluyo isyan olarak degil ama neden diye geciyo icimden ama asla isyan etmiyorum hayırlısı diyorum olmasada vardır Rabbimin bı bildiği diyip susuyorum ama yıpratıcı bi surec tabi bu ayda olmazsa son kes doktora gidicem ondan sonra birakicam artık akışına olursa olur olmazsa napiim artıkAnlatmak istediğim buydu aslında..Belirtilerden çok şey çıkartıyoruz aslında belirtilerimiz adet olduğumuz ilk andan beri var bazı aylar yoğun oluyor bazı aylar hiç olmuyor en ufak şeyden etkilenen bı döngü biz bu gebe kalma sürecinde ekstradan vücudumuzu dinledigimiz için normalde farkına varmadigimiz belirtileri hep gebeliğe yoruyoruz..O yüzden belirtilere anlam yüklememek gerek.. Ovulasyonlara gelince faydalı bişey olsalardı doktorlar evde ovü takibi yapın derlerdi 5 aydır giderim 1 kere bile onermedi genelde hiçbir doktorda ovü testlerini önermez..Dün bile aynı idrarla aynı saniyelerde 3 test yaptım 3 ude farklı çıktı o yüzden güvenmemek gerek bunun yerine guvenebilecegimiz bı doktorla ovü günlerini doktorla takip etmek..Bakalım önümüzdeki ay da olmazsa artık aşılama yaptırırım nerdeyse 2 sene olacak yoruldum negatif görmekten bizden sonra evlenenler çocuğunu eline aldı yarısının doğumu yaklaştı bizde hicbisey yok milletin diline duşmemiz an meselesi..Arkadaşlarım 2.nci çocuklarına hamile 3 senede
İnşallah canımİnşallah öyledir canım.![]()
aaaaa rezaleeettYa varya delircem ben aramışlar eşimi yarına ertelemişler bugün acil işleri çıkmış len manyak sabahtan beri aklın nerdeydi bende koş oraya koş buraya bi yandan yemek bi yandan tatlı ile uğraşıyorum elimde patladı herşey gelin kızlar buraya gömelim bunları ya sinirlerim bozuldu H Hello Kity M Mavi Meneksehzlsel
Pasha22
Ben femarayi kullandim. Adetin 3. Gunu. Sabah aksam 5 gunMerhaba kızlar size bişey sorabilirmiyim hiç aranızda femarayı yada klomeni adetin bittikten hemen sonra kulananiz oldumu
Hahahhaaaaa rezaleeettte allam şansa bak yaa, yarına durabilecek şeylerdir bazıları inşallah canım yaaa
wala ben gelmek isterdim, kim biliir ne güzel şeyler yapmışsındırtabi gelsem de yiyemezdim bu fiziği korumak lazım bebiş öncesi
![]()
Ya ben femera kulandım da hala devam ediyom yumurtalıklarimda ağrı var da korkuyom yaben kullandım canım
Ya ben adetin hemen bitiminde kulandim ve yumurtalarimda agri oluyo cok korkuyorumbende adetin 5. günü 5 gün süreyle sabah akşam kullandım sonra iğne oldum
Hmm anladım ben kulandiyorumda biraz geç kulandım ya adetimin bitigi gün kulandim ve suan ağrılarım oluyo korkuyomBen femarayi kullandim. Adetin 3. Gunu. Sabah aksam 5 gun
Canım bende femara kullanıyordum 2 gün önce bitti bende normalde hiç yumurtlama ağrısı yaşamazdım ilaç bitti bende ağrı başladı bugün doktor kontrolüm vardı yumurtalar gelişmiş o yüzden ağrı yapıyormuşYa ben femera kulandım da hala devam ediyom yumurtalıklarimda ağrı var da korkuyom ya
Benim 21 mm de pik olmuştuKizlar yumurta kac mm olunca ovulasyon testinde cift cizgi olur?
korkma canım gelişiyordur onun ağırısıdır inşallah bende de oluyordu.Ya ben femera kulandım da hala devam ediyom yumurtalıklarimda ağrı var da korkuyom ya
Her an Yükselebilir canım umudunu kırma4,56 çıkmış kızlaw![]()
Neden korkuyorsun tatlim. Femara yumurtayi uyarmak icin. Yumurtan buyuyordur. Onun agrısı dir tabi cok siddetli degilse.Hmm anladım ben kulandiyorumda biraz geç kulandım ya adetimin bitigi gün kulandim ve suan ağrılarım oluyo korkuyom
bacım ben tüp mideliyimHahahhgebelikten önce ye yiyebildiğimi çünkü gebelikte hormonlar okadar etkiliyomuşki öncesinde bayılarak yediklerini gebelik anında yiyemiyomuşsun
çevrem hep böyle geçirdi hamileliğini
![]()
İnşallah güzel haberler gelir benimde yarın kan testi var bakalım bnde senin gibi gecikti ama negatif hemde 15 gün gecikti arada yeniden yumurtladım demekki yarın akkoyun kara koyun belli olacak bakalımİki gün sonra tekrarlarim testi canım hayırlısı bakalım![]()