- Konu Sahibi Papatyamelo
- #8.041
Valla bana dedi yapmalısınızz hele bi de ilk çocukmuş dediaaaaa ne güzel haber
ben de evlilere ne zaman hak tanınacak dye merak ediyodum
çok teşekkürler bilgi için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bana dedi yapmalısınızz hele bi de ilk çocukmuş dediaaaaa ne güzel haber
ben de evlilere ne zaman hak tanınacak dye merak ediyodum
çok teşekkürler bilgi için![]()
Yok kız çok silik çıktı işe yaramaz bendeama bazen ovü ile gebeliğini öğrenebiliyomuşsun adi bakalım hellom![]()
Tamam canım.Bence umutsuz olma Bata yakın yap test
aşko bana ait değil H Hello Kity ye ait ovü testiymişOrda silik bı çizgi gördüm sankibebiş yeni olusuyo heralde insaAllaahh
![]()
ya 27 aralıkta yasa çıktığını biliyodum hatta o dönem sadece yeni evlenecek çiftler dendi. ben de kızmıştım bizim ne günahımız var yaptıramıyoruz diye. şimdi sen yazınca baktım ilk doğum için evlilere de yapılıyo gibi bi haber göremedim yaaValla bana dedi yapmalısınızz hele bi de ilk çocukmuş dedikime sorsam bize kimse öyle bi testten bahsetmedi diyolar. Yeni yasaymış 27 aralıkta çıkmış
![]()
Hmm anladım
Yarın erken gebelik testi elimde olur büyük ihtimal. Ertesi gün sabahtan yapmayı düşünüyorumTamam canım.Bence umutsuz olma Bata yakın yap test
umutsuzluk yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkYok kız çok silik çıktı işe yaramaz bende![]()
Valla kuzum ben doktora özellikle sordum ücretsiz mi diye, evet dedii. Nerde yaptırıcam dedim, yarın gelin burası yapıyo dedi sonuçta 1-2 hafta içinde çıkıyor dedi. Yarın bi asmye uğra sor bakalımya 27 aralıkta yasa çıktığını biliyodum hatta o dönem sadece yeni evlenecek çiftler dendi. ben de kızmıştım bizim ne günahımız var yaptıramıyoruz diye. şimdi sen yazınca baktım ilk doğum için evlilere de yapılıyo gibi bi haber göremedim yaa![]()
helal kız sanaumutsuzluk yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ay nolu yerleşme olsundu nolur lütfen çünküüİç camasirimda bı lekelenme olmuş bir damla kadar ama iç camasirim pembe lekenin ne olduğunu anlamadım sadece normal ıslaklık mi diye başka kısmını ıslattım farklı oldu. Resmen pembe bı leke inşallah yerleşme filandir artık bu da![]()
Sanırsam sende benim gibi şubatta başladın ilk denemelere di miiiİç camasirimda bı lekelenme olmuş bir damla kadar ama iç camasirim pembe lekenin ne olduğunu anlamadım sadece normal ıslaklık mi diye başka kısmını ıslattım farklı oldu. Resmen pembe bı leke inşallah yerleşme filandir artık bu da![]()
Sağ ol canım stres değil de motivasyonum hiç yok artık almasam yeter banapiştt Nurum balım
bak ne diyor gör görrr ovü testlere güvenmeee
ne güzel vermişsin canım wala helal olsundert etme 50yi veren 6yı da verir, stres çok büyük faktör kiloda. kendini strese sokma bacım
Benim daha önce de bı kaç kez adetim böyle başladı aslında pek emin değilim yerleşme olup olmadigindan. Adetimden tam 5 gün önce lekelenmem oldu aradahelal kız sana
ay nolu yerleşme olsundu nolur lütfen çünküü![]()
Birde afedersin cok özel olucak amaİlacı var canım Antulus daha doğrusu vitamin takviyesi doktor verdi.. keçiboynuzunu yediremedim çok nadir muzun üstüne döküyorum onun dışında tatlıdan uzak tutmaya çalışıyorum hamurisinden yine aynı şekilde..Sürekli kuruyemiş meyve tüketimi yeşillik tüketimi ekstra bişey yapmiyorum
Evet nidossssSanırsam sende benim gibi şubatta başladın ilk denemelere di miii
tamam biz yine de güzel düşünelim olmaz mıBenim daha önce de bı kaç kez adetim böyle başladı aslında pek emin değilim yerleşme olup olmadigindan. Adetimden tam 5 gün önce lekelenmem oldu arada![]()
İnşallah yerleşmediiirrr benimde bu ay şkinci ayım deniyorum dha yeni bittş regll bende haberler için erkenEvet nidossss![]()
Aa heyecana bak buralar ısınmaya başladıİç camasirimda bı lekelenme olmuş bir damla kadar ama iç camasirim pembe lekenin ne olduğunu anlamadım sadece normal ıslaklık mi diye başka kısmını ıslattım farklı oldu. Resmen pembe bı leke inşallah yerleşme filandir artık bu da![]()
Buna bile belirti diyemiyorum pufffftamam biz yine de güzel düşünelim olmaz mısevineceksek de hep beraber üzülüceksek de
![]()