• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız öyle de daha önceki aylarda iki kez filan adetim böyle başladı o yüzden pek emin olamadım. Tabi en son Ekim ya da Aralık ayında olmuştu böyle 🥴 o zamanlar bebek bile denemiyorduk
Ama çok erken adet için canım böyle olduktan sonra adetin hemen çözülüyor muydu

Kuzum
piştt Nurum balım👇

bak ne diyor gör görrr ovü testlere güvenmeee

ne güzel vermişsin canım wala helal olsun 🤩 dert etme 50yi veren 6yı da verir, stres çok büyük faktör kiloda. kendini strese sokma bacım
Kuzum kuzum ben zaten ovü lerle hiçbir ilgim olmadı bu zamana kadar ben grupta görünce gaza gelip aldım yaptım baktım ki kop koyu çizgi o yüzden paylaşıp sordum hem zaten iki gündür öyle ağrılarım başladı ki her an kırmızıları görebilirim 😢😢😢

Ben de artık asla belirtileri sallamıcam. Ovü testi de yapmıcam adetin ikinci günü direk hastaneye doktor ne dedi o
Canım yorum yazmasamda yazılanları takipteyim. Senin ki çok enteresan peki akıntın kasık batması gibi belirtilerin de mi yok. Ovulasyonda açık pembe felan değil bildiğim kırmızı çıkıyor.

Kuzum
Kuzum kuzum ben zaten ovü lerle hiçbir ilgim olmadı bu zamana kadar ben grupta görünce gaza gelip aldım yaptım baktım ki kop koyu çizgi o yüzden paylaşıp sordum hem zaten iki gündür öyle ağrılarım başladı ki her an kırmızıları görebilirim 😢😢😢
dur bakalım, görene kadar umutsuzluk yok
bazı hamişlerin regl gibi belirtileri oluyomuş ya 😊

kahvelihatunn kahvelihatunn canım senin bata vardı sanki adet değildir yerleşme kanaması mıdır bilemedim onun için de biraz erken gibi ama belli olmaz tabi

Ama çok erken adet için canım böyle olduktan sonra adetin hemen çözülüyor muydu
Pembe ve kahve akıntım olmuştu 3 gün sonra iki gün bişey gelmedi sonraki gün sökülmüştüm 5 gün adet olmuştum. Acaba farkında olmadan kimyasal filan mı gecirmistim ki diye bı düşündüm şimdi

canım keçiboynuzunu çiğ mi yediriyorsun, kaynatıp kür mü yapıyorsun? ben kür yapalım diyorum ama eşim her gün çiğ tüketmek istiyor
Canım ben keçiboynuzu kürü alıyorum eczaneden pekmez gibi sabahları aç karnına yada sksam yatarken eşimde Allah'a şükür bi sorun yok ama yinede ovulasyon dönemlerinde özellikle yediriyorum birde nohut suyu çok iyi geliyormuş sperme bunuda duymuştum çok suda bekletilen nohutun suyu

bence kan vermelisin

ya ben övü'lere güvenemiyorum bi türlü, yumurtluyo görünüyosun evet de, ne bileyim inanasım gelmiyor
daha bırakmıyoruz seni regl olmadan gidemessin Nisan topiğine 🌸
canımsınız ya valla iyiki katıldım Mart topiğine hasta olsam da ve hepiniz için ayrı ayrı dua edeceğim. Allahım hepinize tez zamanda bebişler nasip etsin çifter çifter 😂😂

canımsınız ya valla iyiki katıldım Mart topiğine hasta olsam da ve hepiniz için ayrı ayrı dua edeceğim. Allahım hepinize tez zamanda bebişler nasip etsin çifter çifter 😂😂
çift mi 😅😅 neyse olsun da tek olsun çift olsun yeter ki bizim olsun 😍 senin yüzün gülsün bacım karalar bağlamaya bi sebep yok şu an 🤍

Ya varya delircem ben aramışlar eşimi yarına ertelemişler bugün acil işleri çıkmış len manyak sabahtan beri aklın nerdeydi bende koş oraya koş buraya bi yandan yemek bi yandan tatlı ile uğraşıyorum elimde patladı herşey gelin kızlar buraya gömelim bunları ya sinirlerim bozuldu H Hello Kity @oznurvarol hzlsel hzlsel Pasha22 Pasha22
manyak mı onlar ya bu ne sorumsuzluk 😡😡 keşke bağırıp çağırsaydınız o zaman bence yaparlardı

Canım oktormu dedi bu ilacın yanında herhangi birsey yemesin diye yoksa senmi yedirmiyon eğer doktor bişey demediyse zararlı olur gibisinden sen keciboynuzu pekmezi kabak çekirdeği muz bitter çikolata özellikle ovulasyon döneminde bence bolca yedir ınstangramda birgebeningünlügü sayfası var onu takip et gerekli bilgileri veriyo
Aile hekimimiz söyledi düşmanı tatlı ve hamur işitmiş zaten o şekilde yükseldi değerleri yoksa hızı 0 di. Morfolji 2 ydi. Covid geçirmesine rağmen değerleri yükseldi. Sayısı 191 milyon oldu, hızı yüzde 49 a çıktı morfolji 4 oldu..ileri hızlı sperm sayısı 93 milyon oldu hiç yoktu.. Keçiboynuzunu kendisi yiyemiyor midesi bulanıyor.. Çikolata hariç diğerlerini hergün yiyor. Bahsettiğin kadına güvenmiyorum kuzum ticarete dökmüş işi takip ediyordum bı ara sayfasında yer verdiği doktorlar bile parasız yardımcı olmuyor ürünü satılsın diye bı ton yanlış bilgi veriyor..

Canım yorum yazmasamda yazılanları takipteyim. Senin ki çok enteresan peki akıntın kasık batması gibi belirtilerin de mi yok. Ovulasyonda açık pembe felan değil bildiğim kırmızı çıkıyor.
yok kuzum ne akıntı ne batma hiçbir şey yok bugün adet ağrılarm başladı muhtemelen her an adet olabilirim

Birde afedersin cok özel olucak ama🙈imkanın varsa sabahın erken saatlerinde birliktelik olsun o zaman spermler daha canlı oluyomus ben bunu baya bı kişiden duydum ☺️elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi üzme kendini uzuldukcevdtres yaptıkça iyice hem yumurtalıklar hem sperler etkileniyo aslında🤷🥺
Malesef o olmuyor sabah 7 de işe gidiyor nasip önümüzdeki ay olmazsa artık aşılama yaptiricam ilk çocuk böyle olsun sıkıldım doktorlara gidip gelmekten negatif görmekten artık oda üzülüyor arkadaşlarının eşleri hamile kaldıkça..

dur bakalım, görene kadar umutsuzluk yok
bazı hamişlerin regl gibi belirtileri oluyomuş ya 😊
sen varya cansın ya ❤️ her ne kadar ümitlenmek istesemde yaptığım onlarca testin hepsi bembeyaz minicik gölge bile yok o yüzden birazda gerçekçi bakıyorum diyelim

Back
X