• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen varya cansın ya ❤️ her ne kadar ümitlenmek istesemde yaptığım onlarca testin hepsi bembeyaz minicik gölge bile yok o yüzden birazda gerçekçi bakıyorum diyelim
evet gerçekçi olmakta haklısın, tabiki havalara uç aşırı ümitlen demiyorum, amma velakiiin bebeeeen senleyseee kendimi boşuna üzdüm dersin🤗
umutsuzluuk yoook
ha bi de sözüm herkese : regl olmak yasak :kahve:

Aile hekimimiz söyledi düşmanı tatlı ve hamur işitmiş zaten o şekilde yükseldi değerleri yoksa hızı 0 di. Morfolji 2 ydi. Covid geçirmesine rağmen değerleri yükseldi. Sayısı 191 milyon oldu, hızı yüzde 49 a çıktı morfolji 4 oldu..ileri hızlı sperm sayısı 93 milyon oldu hiç yoktu.. Keçiboynuzunu kendisi yiyemiyor midesi bulanıyor.. Çikolata hariç diğerlerini hergün yiyor. Bahsettiğin kadına güvenmiyorum kuzum ticarete dökmüş işi takip ediyordum bı ara sayfasında yer verdiği doktorlar bile parasız yardımcı olmuyor ürünü satılsın diye bı ton yanlış bilgi veriyor..
Bende takip ediyorum herkes çok memnun ama🤷

hadi inşallah valla ama. her an adet olacak gibiyim ağrılarım başladı
Şimdi regl olsan bile 5 gün diyelim 8 Mart'ta regl bitiyor. 17 si gibi yumurtlama görsen tahmini. 30 Mart gibi yine bizimle inşallah öğrenme şansın var kuzucum. Lütfen üzülme 😘😘😘

Malesef o olmuyor sabah 7 de işe gidiyor nasip önümüzdeki ay olmazsa artık aşılama yaptiricam ilk çocuk böyle olsun sıkıldım doktorlara gidip gelmekten negatif görmekten artık oda üzülüyor arkadaşlarının eşleri hamile kaldıkça..
Üzülme canım.olur insAllah bol bol Meryem süresini de oku biliyorum üzülme diyorum.ama elde değil tabi benimde iki seneyi geçti olmuyo 🥺

ay lütfen kasım anası topiği aç
ve lütfen hepimiz gelelim nolur
ben başka grup başka insanlar istemiyorum :KK12:
İnşALLAH yaa tek umudum o yöndee hepinizi ve kendimi Kasım ayı anneleri topiğine topluca taşımak 😅

Şimdi regl olsan bile 5 gün diyelim 8 Mart'ta regl bitiyor. 17 si gibi yumurtlama görsen tahmini. 30 Mart gibi yine bizimle inşallah öğrenme şansın var kuzucum. Lütfen üzülme 😘😘😘
ay kız valla hesaplamışsın ya çok tatlısın😂😂❤️❤️ aynen peşinizi bırakmıyorum ona göre 😍😍

yok kuzum ne akıntı ne batma hiçbir şey yok bugün adet ağrılarm başladı muhtemelen her an adet olabilirim
Hakında hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamnda kolaylıkla kavuşursun kuzuna. Sen yine stres olma ben belirti ne bilmem ama etrafımdaki herkes adet belirtilerinin aynısını yaşadım diye anlatıyorlar. Stres yapma moralini yüksek tut vakti zamanı gelince bebeğin seni bulur☺İnan hep senin isminle dua ediyorum sana😊🤲🤲

Hakında hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamnda kolaylıkla kavuşursun kuzuna. Sen yine stres olma ben belirti ne bilmem ama etrafımdaki herkes adet belirtilerinin aynısını yaşadım diye anlatıyorlar. Stres yapma moralini yüksek tut vakti zamanı gelince bebeğin seni bulur☺İnan hep senin isminle dua ediyorum sana😊🤲🤲
kuzu benim anlamadığım bu aptal ovü testler keşke hiiiç yapmasaydım foto da açık bile duruyor o kadar koyu ki anlatamam bide testi yapar yapmaz saniyesinde çıkıyor

Bende takip ediyorum herkes çok memnun ama🤷
Eşlerde sorun olmayınca memnun kalırlar sadece yumurtlamayı denk getiriyorlar o kadar 😁 Eşlerde sorun olunca doktor kontrolünden ve sözünden fazla çıkmamak lazım alınan ilaçlar hormonları etkileyen şeyler yapılacak ufak bi kür, yenilen bı sebze çok rahat etkiliyor .Misal kuru incir ve bı kaç meyve prolaktin değerini yükseltir ve bu değerin yüksek olması direk gebeliğe engel oluyor ama adım gibi eminim çoğu kişi çocuk olsun diye incir kürü yapıyordur 😊

kuzu benim anlamadığım bu aptal ovü testler keşke hiiiç yapmasaydım foto da açık bile duruyor o kadar koyu ki anlatamam bide testi yapar yapmaz saniyesinde çıkıyor
İnan ona ben de çok şaşırdım canım neden öyele çıkıyor aceba arkadaşların dediği gibi 2. yumurtlamamı ki öyleyse çok iyi elinden geldiği kadar değerlendirin. Hani derlerya halkımizda belki üzerine gördüm diye bir tabir varya adet gördüm ama hamileymişim diye.çok bilmem ama olabilirmi ki🤔 kafanıda çok karıştırmak istemem bilmediğim konu hakkında ama aklım takıldı.

Eşlerde sorun olmayınca memnun kalırlar sadece yumurtlamayı denk getiriyorlar o kadar 😁 Eşlerde sorun olunca doktor kontrolünden ve sözünden fazla çıkmamak lazım alınan ilaçlar hormonları etkileyen şeyler yapılacak ufak bi kür, yenilen bı sebze çok rahat etkiliyor .Misal kuru incir ve bı kaç meyve prolaktin değerini yükseltir ve bu değerin yüksek olması direk gebeliğe engel oluyor ama adım gibi eminim çoğu kişi çocuk olsun diye incir kürü yapıyordur 😊
o kadın bana da kesinlikle çok ticari geliyor ve takip etmiyorum artık. Sürekli gruplarda da ısrarla o kadının ismi geçiriliyor bunu anlamıyorum

Kuru incirin prolaktin yükselttiği duymuştum bende o yüzden sadece günde iki tane yiyorum ben çok yememege çalışıyorum ama eşim çok seviyo ona zararı olur mu acaba

Back
X