- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
- 53
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #8.341
Evet yavrum erken olmuştu yumurtlama normalde 6 siydi ilaç alınca yumurtlama erken oldu 3 ünde oldumSen erkenmi yumurtlamıştın erken adet oldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yavrum erken olmuştu yumurtlama normalde 6 siydi ilaç alınca yumurtlama erken oldu 3 ünde oldumSen erkenmi yumurtlamıştın erken adet oldun
çok haklısın canım ortada da bir emek var, ne diyimKuzum o zaman geciktim demeleri gerekiyor çünkü etiketleyip yazıyorum soruyorum durumlarını,geri dönüş yapanlara koymadım geciktikleri için,hiç ses çıkarmayanlara koydum
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmadığımi biliyodum 16 ncı gune denk geliyordur oda tam bugundu..Günümde oldum yaniHmmmgecikmen oldumu?
Valla artık belirti filan anlayamıyorum. Umitlenmek de istemiyorum kuzum yaH Hello Kity bir belirti var mı canım sende
Anladım canım hadi bakalım o zaman 7 gün dinlenen süresi sonrası tam hız çalışmalara devamEvet yavrum erken olmuştu yumurtlama normalde 6 siydi ilaç alınca yumurtlama erken oldu 3 ünde oldum
Aa bende cok tatli yapıyorum iyi gelir enerji verir diyeEvet maalesef değerlerş düşük olanlara yasaklıyorlar üroloji de yasakladı mesela ne kadar uzak kalırsanız o kadar iyi dedi
Lekelenmen devam ediyormuValla artık belirti filan anlayamıyorum. Umitlenmek de istemiyorum kuzum ya![]()
Etmiyor canımLekelenmen devam ediyormu
O günler insani cok geriyor gerçekten de belkide aylardir bu kadar sıkıyoruz kendimizi diye olmuyorAynen öyle mesela adet bittikten 2 sonra ilişki yaşadın diyelim 5. Gün de yumurtladın içerdeki sperm 5 güne kadar yaşayabiliyor hemen yumurtayı dölleyebilir yani ama testte piki görüp o gün deniyorsun o sperm yumurtaya gidene kadar nelerle cebelleşiyo o zamana da yumurta vasfını kaybediyo.
Valla artık belirti filan anlayamıyorum. Umitlenmek de istemiyorum kuzum ya
Anladim canimYumurtlamadan 14 gün sonra adet olmadığımi biliyodum 16 ncı gune denk geliyordur oda tam bugundu..Günümde oldum yani
Bende dikkat edeyim o zaman artikEvet canım erkekte sperm değerlerini çok etkiliyor
Stres yapma gününü bekle bakalımValla artık belirti filan anlayamıyorum. Umitlenmek de istemiyorum kuzum ya![]()
Ne için alacaktın canimKafam allak bullak oldu kızlar. Randevu alamadan kapattım mhrs sayfasını. Tarihler uymuyo , ürojinekolojie mi, infertilite bölümüne mi yoksa gebe poli alacam ekrana baka baka kapadım şuan .Napcam bilmiyorum![]()
Misal benkuzum belki pozitif görmedikler ama adette olmadılar beklemedelerdir. Yani bilemedim ki![]()
Canım infertilite kısırlık için gebe polikliniğine de gebe olmayanlara bakmıyorlar sen direk jinekolojiye Alıcaksın diğer dediğinin ne olduğunu bilmiyorumKafam allak bullak oldu kızlar. Randevu alamadan kapattım mhrs sayfasını. Tarihler uymuyo , ürojinekolojie mi, infertilite bölümüne mi yoksa gebe poli alacam ekrana baka baka kapadım şuan .Napcam bilmiyorum![]()