• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yavrum erken olmuştu yumurtlama normalde 6 siydi ilaç alınca yumurtlama erken oldu 3 ünde oldum
Anladım canım hadi bakalım o zaman 7 gün dinlenen süresi sonrası tam hız çalışmalara devam 😅

Aynen öyle mesela adet bittikten 2 sonra ilişki yaşadın diyelim 5. Gün de yumurtladın içerdeki sperm 5 güne kadar yaşayabiliyor hemen yumurtayı dölleyebilir yani ama testte piki görüp o gün deniyorsun o sperm yumurtaya gidene kadar nelerle cebelleşiyo o zamana da yumurta vasfını kaybediyo.
O günler insani cok geriyor gerçekten de belkide aylardir bu kadar sıkıyoruz kendimizi diye olmuyor

Kafam allak bullak oldu kızlar. Randevu alamadan kapattım mhrs sayfasını. Tarihler uymuyo , ürojinekolojie mi, infertilite bölümüne mi yoksa gebe poli alacam ekrana baka baka kapadım şuan .Napcam bilmiyorum:KK43::KK43:

Kafam allak bullak oldu kızlar. Randevu alamadan kapattım mhrs sayfasını. Tarihler uymuyo , ürojinekolojie mi, infertilite bölümüne mi yoksa gebe poli alacam ekrana baka baka kapadım şuan .Napcam bilmiyorum:KK43::KK43:
Canım infertilite kısırlık için gebe polikliniğine de gebe olmayanlara bakmıyorlar sen direk jinekolojiye Alıcaksın diğer dediğinin ne olduğunu bilmiyorum

Back
X