• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen kullanırken yumurta takibi yaptırıyor musunuz doktorunuza bende başlıcam kaçıncı gün baylatıyor hiç bir şey söylemedi bugün özel sağlık sigortası yaptıraçaktım soru sordum çıktım kadın infertilitesi diye yazmış doktor o kadar kızgınım ki tahlil yapmadı muayene etmedi sadece konuştum çıktım boştan yere bundan sonraki süreçte hafta sonları gitmek zorunda olduğum hastanelere para ödicem
İnfertilite teşhisine takılma canım ben iki gebelik yaşadım şuan bebek istiyorum olmuyor benimde infertilite diye geçiyor bu normal genel adı bu hiç olmayabilir yada birinci olup ikinci olmayabilir ins en kısa zamanda güzel haberler alırsın canım 🙏🙏

ay bildiğin çok net bariz görünüyor kuzum öğlen aynı şeyi yaşadım bi test yaptım 15 dakika sonra böyle çok çok çok hafif silikleşti sonra gittim bi daha yaptım yine tertemiz tek çizgiydi
Canım bendede oldu böyle. Ama malesef sonra regl olmustum. Bekleyince cıkıyor genelde. İnşallah seninki böyle değildir

Canım ben hala adet olmadım. Belki yarın olurum bilmiyorum ama şuan ne gelen var ne giden. Ağrım sancım da yok belirti falan.. ama hamile olduğumu düşünmüyorum 😢 dün akşam 9-10 gibi falan ovulasyon testi yaptım 2.çizgi çok silikti. Gebelik olsa öyle olmaz sonucta 😢
Gebelik testin yokmu canım onu yapsan 😅

Nasılsın canım sivilcen nasıl ? 😂
İzzet altınmeşenin beninden büyük 🤣🤣 ay zonkluyo bi de, şaptım şeker oldum 🤪
Alt taraf hareketli, yumurtalığımdan çekilme bugün de devam ediyor stabil..
testlerimden haberin var mı 😇😇 4 erken, 2 kaset heyecanla geri sayıma hazırız 😁😁

Back
X