• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum sen testlerini bi kere yapacaksın diğerlerine gerek bile kalmayacak bak gör 🍀 ben bugün temizlendim canım ama erkek kuşun dansı hala hala ama hala gelmedi 😂
E tamam erkek kuşu yavaştan yoldan çıkarırsın sen bi kaç güne.. gerek kalmazsa testlere sana yollarım 🤭🤭🤭

Eşime azonce yine olmadığını söyledim.. 1 buçuk sene sonunda ilk kez gözümden yaş geldi oturdum ağlıyorum..Ne diyim bilmiyorum..İnsanlar tek gecede hamile kalıyor biz 1 buçuk seneden beri hastane yollarını aşındırdik..Artık yoruldum ilaçların yan etkilerinden ağrılarından, ayda 4 defa hastaneye gidip gelmekten cidden çok yoruldum, yok olmuyor yanii tıbben engel hicbisey yok ama olmuyor.. Yani şunun için ağlayacağım da hiç aklıma gelmezdi neden yaa valla billa neden..Olmamasının sebebine elle tutulur gözle görülür bi neden söylesinler içimdeki umudu öldüreyim gideyim tüp bebek felan yapayım. Benim çocuğum olmayacak bu yola giricem diyebileyim..Sebep yok engel yok ama çocukta yok..Doktor her ay bizden daha çok beklerken sanki inadına olmuyormuş gibi ya anlamıyorum
Her şey vaktini bekler
Ne gül vaktinden önce açar
Ne güneş vaktinden erken doğar
Senin olan sana gelecektir demiş mevlana.En güzel kokulu gül, en parlak güneş bir gün kollarında olacak hiç merak etme.Ne güzel olmaması için bir sebep yokmuş bizim ise bir sürü sebebimiz var elbet bir gün olacak canım sabret inan bir gün hepimiz yavrumuza kavuşacagız bizim olan bizi bulacaktir🙏🙏

Kuzum sen testlerini bi kere yapacaksın diğerlerine gerek bile kalmayacak bak gör 🍀 ben bugün temizlendim canım ama erkek kuşun dansı hala hala ama hala gelmedi 😂
Dansi mansi bekleme sen, maksat isimiz gorulsun 😅 Bu ay regl olmayi dort gozle bekleyen bi ben varim herhalde. Tembellige de alistik aslinda ama calisicaz mecburen ✌️

Ben o kadar bekleyemezdim kesin zaten benim eşime sürpriz yapma imkanım yok o çoktan hamileymişim gibi davranıyor ne yapacağım bilmiyorum🙈
bizimkide sanki olmucakmış gibi adam deniyo ama olmamasına okadar alışmış ki sanki umru değil :kızgın::skandal:

Mavigrill Mavigrill canım sana ne desek boş gerçekten hepimizin sınavı farklı bambaşka kimimiz hamile kalmakta zorlanıyoruz kimimiz sağlıklı bir hamilelik geçirmekte zorlanıyoruz ben çocuk sahibi olmadan olamadan doğum sancısı çektim ve elim kucağım boş döndüm eve hepimiz farklı konularda sınanıyoruz biraz çocuk düşüncesinden uzaklaşıp kafanı rahatlatsan bu stresten uzaklaşsan bambaşka olacak belkide eminim senin için en hayırlı vakitte hamile kalıp bebeğini kucağına alacaksın

Kuzum dış gebelik, kimyasal gebelik farklı şey, düşük çok farklı şey.. Duphastonu kullanmanı gerektirecek durum göremedim ben..2 kere bebek oluşur tutunamaz düşerdi o zaman verirdi..Sende sağlıklı gebelik oluşmamış..Halk dilinde biri yalancı gebelik öteki kimyasal gebelik olmuş her türlü vücuttan atılması gereken bı durum..Sen yine doktoruna sor ama vericegini sanmıyorum geçmiş olsun tekrardan üzülme sakın genelde kimsayal gebeliğin arkası çok sağlıklı bı gebelik olur
Benim de ilk kimyasal oldu ikinci ay hamile kaldım oğlum var şükür şu an 2 yaşında 😊

Bak canim benim kuzenimde 5 yil cocugu olmadi hcibir sebep yokken hersey vaktini bekler bu dünyada. Dua et ki yok yengemin kuzeni erken menapoza girdi bile o napsin? Suan hicbir sey yok gidup bir asilama bile yaptirsna tutacak ya her seyden onemlisi adet oluyorsun bu bile yeter şükür icim.

Benim sana önerim ne biliyomusun folik asit basla biran once daha sonra bu forumda gebeler kismina girme. Kocanla 2 gunr 1 birlikte ol ve harika sofralar geceler yasayin düşünmeden bebegi.

Bir de boyle dene?
1 buçuk senedir olacak diye düzenli folik asit ve diğer takviyeleri alıyorum canım. Zaten bu forma yumurtlama dönemi geçtikten sonra girdim. Mesele formluk değil. Adet bitiminden itibaren gün aşırı ilerliyoruz doktorun dediği tarihleride değerlendiriyoruz nerdeyse 2 buçuk hafta gün aşırı ilerliyoruz olmuyor neyse zaten eve geldiginde bı turda ona sarılıp ağladım..Bu zamana kadar hep ben onu teselli ederdim çok uzulurdu.. bu ay o beni teselli ediyor..Hayat ne diyim

Eşime azonce yine olmadığını söyledim.. 1 buçuk sene sonunda ilk kez gözümden yaş geldi oturdum ağlıyorum..Ne diyim bilmiyorum..İnsanlar tek gecede hamile kalıyor biz 1 buçuk seneden beri hastane yollarını aşındırdik..Artık yoruldum ilaçların yan etkilerinden ağrılarından, ayda 4 defa hastaneye gidip gelmekten cidden çok yoruldum, yok olmuyor yanii tıbben engel hicbisey yok ama olmuyor.. Yani şunun için ağlayacağım da hiç aklıma gelmezdi neden yaa valla billa neden..Olmamasının sebebine elle tutulur gözle görülür bi neden söylesinler içimdeki umudu öldüreyim gideyim tüp bebek felan yapayım. Benim çocuğum olmayacak bu yola giricem diyebileyim..Sebep yok engel yok ama çocukta yok..Doktor her ay bizden daha çok beklerken sanki inadına olmuyormuş gibi ya anlamıyorum
Bir çoğumuz aynı durumdayiz inan. Belkide öyle hemen olanlara göre cok istiyoruz cok düşünüyoruz o yüzden olmuyor salmak lazim ama işte insan da onu yapamiyor

1 buçuk senedir olacak diye düzenli folik asit ve diğer takviyeleri alıyorum canım. Zaten bu forma yumurtlama dönemi geçtikten sonra girdim. Mesele formluk değil. Adet bitiminden itibaren gün aşırı ilerliyoruz doktorun dediği tarihleride değerlendiriyoruz nerdeyse 2 buçuk hafta gün aşırı ilerliyoruz olmuyor neyse zaten eve geldiginde bı turda ona sarılıp ağladım..Bu zamana kadar hep ben onu teselli ederdim çok uzulurdu.. bu ay o beni teselli ediyor..Hayat ne diyim
Bende aylardır ovulasyon sonrasi onu yeme gebe olabilirsin bunu yapma gebe olabilirsin o ilaci alma gebe olabilirsinle geçti ne gebelik var ne bisey hep stres hep

Bende aylardır ovulasyon sonrasi onu yeme gebe olabilirsin bunu yapma gebe olabilirsin o ilaci alma gebe olabilirsinle geçti ne gebelik var ne bisey hep stres hep
Aynı valla ağrı kesici bile almamıştım bu aya kadar kovit geçirdim ağzıma ilaç sürmedim ne olur ne olmaz diye ağrı sızı içinde hastalığı atlattım gitti

Aynı valla ağrı kesici bile almamıştım bu aya kadar kovit geçirdim ağzıma ilaç sürmedim ne olur ne olmaz diye ağrı sızı içinde hastalığı atlattım gitti
Bende kesinlikle öyle. Artik aman salla yapmaya çalışalım istediğim kadar kahve içeceğim kendi kendime bakacağım bebis ister olsun ister olmasin diyelim kafamiz rahat dert tasa yok eşimle bas basa demeye calisalim 😍😍

Canimm çok doktora gitmekte iyi değil daha çok beklentiye giriyorsun . Bırak gitme zaten hiç birşeyin yoksa napcan yumurta takibi yaptiripta. Zaten yumurtlarim tutar. Niye bu kadar ugrasiyon nasipp olunca olcaktir.benimde 1.5 senedir olmuyo herşeyin temiz çıktı ondan sonra rahat bı şekilde bekliyorum artikk Allah nasip edecek ins canimmmniyw uzulelimmm bı sıkıntımız yokkki. Sadece zamanı gelmedi.

Back
X