Mart Anne Adayları NST Yaptırdınız mı?

bende bugün girdin nst ye 34+6 bugün ilk defa girdim bundan sonra haftada bir gidicem, ama anlamadım elimdeki kagıttan hangisi sancı hangisi bebek oynaması oluyo?

bende bugün girdin nst ye 34+6 bugün ilk defa girdim bundan sonra haftada bir gidicem, ama anlamadım elimdeki kagıttan hangisi sancı hangisi bebek oynaması oluyo?

sancı olunca uzun dağ gibi bişey çıkıyor kısa ve sivriler sancı değil.. kağıtta da alttakiler sancı üstekiler bebek hareketi.. benimkisi öyle.. ilk kez sancı çıktı 36+3 te bende.

ya ben muayene harici verdim 50 tl nst için.haftaya gidince vermicem sanırım.10 günlük süre var ya.

ben bu gün ikinci kez girdim. Çok iyiyizz 36 ve ondan sonra her hafta en az 15 dakika sürüyor. çok keyiflii

bende muayne harici 50 tl verdim dediğim gibi bir veriyorum bir vermiyorum

nasıl yani nst için para mı alıyorlar muayene harici. Ben geçen hafta aylık muayenede verdim para bu hafta alınmadı gittiğim klinik özel ve muayene 130 tl. En az 1 saat ilgilineyor doktorum

]

sancı olunca uzun dağ gibi bişey çıkıyor kısa ve sivriler sancı değil.. kağıtta da alttakiler sancı üstekiler bebek hareketi.. benimkisi öyle.. ilk kez sancı çıktı 36+3 te bende.
tşk ederim cnm benim, dr bişey söylemedi sancın var veya yok diye..
bende muayne harici 50 tl verdim dediğim gibi bir veriyorum bir vermiyorum

mrb kızlar.bende 34+5 haftalık hamileyim.bi daha ki randevum 4 martta(36+5 olcam) doktorum o zaman 1 saat önce gelip nst ye girmem gerektiğini söyledi.şimdiye kadar girmedim nst ye.

ben dün girdim nst ye 36+3 de özel hastanede ücretli hastayım ücreti 100tl nst için ek bi ücret ödemedim talebde etmediler ayrıca sancım çıktı ben evde hissediyordum sancı ama normal ağırlıkdan sanıyordum doğum sancısıymış doktorum her hafta görmek istedi artık her hafta gidicem nts ye bağlanıcam bi hafta ücret ödersem diğer hafta ödemeyeceğim nts ye ücret alınmaması gerekli bi konuyu bi araştırın bence kızlar...

34. haftada ilk defa bagladilar..34. haftadan beri doktor her hafta cagiriyor ve her seferinde nst ye giriyorum. nst icin ucret almiyorlar benim gittigim hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…