Bebek Beslenmesi mart anneleri 2016

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Kizlarimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
2
0
1
39
21 mart 2016 anneleri bakarmisiniz bebeklere ek gida kac ogun veriyorsunuz ve neler veriyorsunuz

Merhaba,
Ben bir türlü düzenli hale geçemedim ama şu son bir ayda menümüzü baya bir genişlettik açıkcası :)
Sabahları bazen yumurta kaynatıyorum ve sarısını veriyorum sadece. Tek yemediği için peynirle karıştırıyorum. Son günlerde peynirle de yemedi, tarhana çorbasına karıştırıyorum :) Bazen de yoğurdun içine azıcık pekmez ya da çeyrek elma rendesi, bir çay kaşığından biraz fazla da ceviz ve badem ezip veriyorum.
İkindi gibi de bazen çorba bazen de yoğurt yediriyorum. Sebze çorbasını fazla sevmiyor diye tarhana yapıyorum, onu severek yiyor.
Arada da meyve veriyorum. Gün aşırı armut veriyorum, kaka yapmasına yardımcı oluyor. Şeftali, muz ve elma verdim bunların dışında. Birkaç kez de elma ve havuç suyunu karıştırıp verdim ama meyvelerin o şekilde suyunu sıkınca vitamini gidiyormuş diye duyunca pek yapmadım. Bir de geçen gün ilk defa avakado verdim, muzla ezip verince çok severek yedi, etkisini de ertesi gün gördük :) Bol bol kaka yapıyor (ishal gibi değil ama).
Bir kere balık bir kere de köfte yaptım verdim ama çok az yedi, değişik geldi sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…