mart anneleri belli oldumu

Canım inşallah bende mart annesiyim pazartesi konturolüm var hem keseyi görmek hem kalp atışını duymak ümidim sorunsuz hamilelikler geçiririz inşallah :anneadayı:

merhaba kızlar bende mart annesiyim.dün keseyi gördük.ama embriyo ve kalp atısları için 10 gün sonra tekrar cagırdı doktorumuz.insallah saglıkla alırız bebeklerimizi kucagımıza.

Selam mart anneleri bi sıkıntı çıkmazsa yada doktorum erken almak istemezse bende mart annesiyim Allah'ın izniyle :) 6+2de miniğimin kalp atışını duyduk şükürler olsun :) 3 ağustosta bir dahaki randevumuz günler geçmiyooooor :)

Yaa bn 6 haftada gittim ama kalp ataisini duyamafm karibdan bakti vajinal istemdim bn... Cumartesi gidicm haftaya bakalim... İnsallaj duyariz... Sorunlumu hamileliklerinz basladimi bulantilarinz

Kızlar bende mart ayı annesiyim. 4.3. 2017 doğum kismetse.. Kalp atışlarını duyduk. 2 tane dusugum olduğu için progesteron kullanıyorum. (Önlem amaçlı) hepimiz inşallah elimize alırız bebislerimizi..

Selam kızlar bende nasipse mart annesi olucam 5+5 de kalp atışı duyamadık haftaya cumartesi kalp atışı için tekrar gidicem benim de 3 yıl sonra kendiliğinden geldi mucizem bugün 6+2 yim sizlerde durumlar nasıl benim kasık ağrılarım var korkutuyo:(

MERHABA BENDE 1 AYLIK HAMİLEYİM.KALP ATIŞINI DUYMADIK.ARKADAŞLAR ESENYURT VEYA BEYLİKDÜZÜ CİVARINDA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR DOKTOR VAR MIDIR.LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

Back
X