- 12 Şubat 2015
- 94
- 77
- 288
- 36
Gercekten tedavilerin en zor sureci bekleme sureci18 martta aşılamamı yaptırdım. beklemek çok zor
Ben de 18 martta yaptim18 martta aşılamamı yaptırdım. beklemek çok zor
15 martta yaptırdım beklemekden çatladım artık belirti aramaktan18 martta aşılamamı yaptırdım. beklemek çok zor
hemde nasıl gidip test alıp yapasım var cıkmaz zaten ama kendımı zor tutuyorum kan testi olsa cıkarmıkı yaptırsamGercekten tedavilerin en zor sureci bekleme sureci
Ben yaptim o hatayi 7. Gun pozitif cikti 8. Gun negatif cikti cuma gunu test gunum tovbe ettim test yapmaya kan verecegim cuma gunuhemde nasıl gidip test alıp yapasım var cıkmaz zaten ama kendımı zor tutuyorum kan testi olsa cıkarmıkı yaptırsam
Ignenin etkisi yuksek malesef insallah gebeliktendirKızlar bugün benim aşılamanın 8. günü sabah test yaptım silik çizgi çıktı. ovitrelle iğnenin etkisi diye düşünüyorum bu kadar çabuk çıkmaz ama dayanamadım
Maalesef negatifBütün konuyu okudum inş hayırlı haberleri alırsınbende bekliyorum aşılama için iğne kullanıyorum şuan
Maalesef negatifÇıktımııı
Olsun be napalım yapcak bişeyimiz yokk allahım ol derse olcak napsak faydası yok ne zaman takmadık ogün olcak aslındada elde değilMaalesef negatif
Bana da öyle geliyor ama dediğiniz gibi elde değilOlsun be napalım yapcak bişeyimiz yokk allahım ol derse olcak napsak faydası yok ne zaman takmadık ogün olcak aslındada elde değil
Selam kızlar. Ben de bugün aşılama oldum. İnşallah güzel haberler alırız.Selam herkese, bende bu ay aşılama yaptıracağım ilk kez. Bugün 3.kez Gonal f iğnemi yaptım. Daha önce femara klomen falan kullanmıştım ama sağlıklı gebelik olmadı.
İnşallah bu ay hepimize şanslı gelir
yy hadi hayırlıdı doktorumun dogum gunuydu bide acaip acaip totemler yapıyorum artk beklemek cok zor ins herkes iyi haber alır burdan buyuk bi mutlulukla anlatırıs :)Ben de 18 martta yaptim
Olsun üzmeyin kendinizi bi dahakine nasipseMaalesef negatif
Hiç belirtiniz var mi ? Bende yok henüz birşey. Meme hassasiyeti de başlamadıayy
yy hadi hayırlıdı doktorumun dogum gunuydu bide acaip acaip totemler yapıyorum artk beklemek cok zor ins herkes iyi haber alır burdan buyuk bi mutlulukla anlatırıs :)
İster istemez üzülüyorum Allah hayırlısıyla nasip eder inşallahOlsun üzmeyin kendinizi bi dahakine nasipse
Üzülmezmi üzülür insan tabi ama sıkma canını olur inş adetin mi bekliceksin şimdi doktoruna görüştün müİster istemez üzülüyorum Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?